Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.850
Cevap
571
Favori
1.620.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Syn7ax

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

PlayStation 4 çıkalı daha bir yıl olmamış, bu AAA hevesi nedir yahu? PlayStation 3'te verilen oyunlara bakın. Ya üzerinden yıllar geçmiş ya da yakın zamanda serinin yenisi çıkacak oyunların son oyununu veriyorlardı. İlk çıktığı zamanlarda üye toplamak için ki zaten topladıktan sonra, insanlar bir yıl ya da daha fazla süredir biriken oyunları oynayabilmek için uzatmaya devam ediyor, satış mantığı olarak bu tarz oyunlara döndüler. PlayStation 4'ün çıkacağı belli olduğu için PlayStation 3'e çıkan ve artık satışları düşen bir çok sağlam oyun geldi. Ama PlayStation 4 için bunu beklemek mantıksız olur. Zaten zorunlu bu sistem çoklu oyuncu oynamak için. En fazla, bir yılı doldurduktan sonra cihaz bir oyun patlatırlar. Hem cihazın satışı hem de Plus satışı artar böylelikle. Beklemeyin iyi oyunlar boşuna. En fazla işte Trine 2 tarzı, başarılı bağımsız yapımlar gelir.

iyi de dostum banane 1 yıl olmamışsa ? O zaman adam gibi oyunlarını hazırlayıp cihazı piyasaya sunacaktı. Oyun kartelasını baştan geniş tutacaktı.

Hayır şunu anlamıyorum. Babanızın firması gibi, aranızda duygusal bir bağ varmış gibi savunan arkadaşlar var burada hem ps'yi hem plus'ı. Ben 97 yılından beri her ps serisine sahip oldum. Ama biz müşteriyiz kardeşim. Beni oyun kıtlığı falan bağlamıyor. Ben para vermişim, cihazı satın almışım. Üstüne 100 lira vermişim ve şu ana kadar bir boka yaramayan plus'ı almışım. Şimdi plus bana oyunları MP oynatmaktan başka bir işe yaramıyor. Çünkü verdikleri ücretsiz oyunlar 8 bitlik atari oyunları gibi. İndirmem dahi, kotama yazık.

Ben aynı zamanda high end pc sahibiyim. X bir oyunu zaten pc'de steam'den satın alıp mp oynayabiliyorum. Hem de herhangi bir yere ekstra para ödemeden. Şimdi PS4 plus ile "hem kel hem fodul" konumunda benim için.

Arkadaşlar dünyanın her yerinde hizmet sektörü aşağı yukarı aynı çalışır. Hizmeti verirsin, karşılığında paranı alırsın. Şu anda plus'ın verdiği oyunlar, aldıkları parayı karşılamıyor.

Plus icin verdiğiniz 100 lira karsiliginda her ay 100 liralik oyunlar istiyorsunuz. Tamam sony daha cok plus satmak icin online oynamak icin plus'i zorunlu tutarak gelirlerini arttirmistir kesinlikle ama size her ay ust seviye oyun vereceğiz demedi. Her ay oyunlar açıklaninca ayni muhabbetler dönüyor.

Yanlış anladığınız bir nokta var. Ben zaten 100 küsür tl vererek satın aldığım bir oyun için, bir de ekstradan onu mp oynayabilmek için 100 tl veriyorsam bana mp'dan farklı şeyler vermeleri lazım. Plus bunu sağlayamıyor. MP için para verildiği nerede görülmüş. Ben bir müşteri olarak bu durumdan memnun değilim. Paranın ne kadar zor kazanıldığını iyi biliyorum. Verdiğim paranın karşılığını tüketici olarak almak istemem de en doğal hakkım. Yanlış anlaşılmasın ama, plus'ı şu şartlarda alıp durumdan memnun olanlar tamamen duygusal düşünüyor.

bu gibi durumlarda müşteri olarak firmaya bir mail atarsın ürününü de almazsın olur biter, kusura bakma da başka hiç birşey yapamazsın. Kapat hesabını sat konsolu git kardeşim , bu kadar açık ve net konuşuyorum. 97'den beri ps kullanıcısıyım demişsiniz, nasıl kullanıyordunuz o konsolu Allah aşkına, her konsolun çıkış oyunları sayısı aşağı yukarı aynı, ps2 dönemini hatırlamıyorum ama psp, psv, ps3 ve sonunda ps4 hepsini ilk cıktıgı zamanlara yakın aldım veya kullandım, net hatırlıyorum,aşağı yukarı hepsi bu sayıda oyunla çıktılar, her sene sonbahar dönemi çoşar piyasalar onu bekler bütün oyuncularda, şu an oyun yok o konuda haklsınız ama genel olarak bir yanılgı içerisinde forumdakiler. Benim tek sitemim sony'e 2-3 tane çıkış oyunu daha sonra dayadılar bize remastered oyun haberlerini, last of us remastered, uncharted trilogy, koskoca ND'nin uğraştığı şeye bak, en yakında çıkacak oyun The Order, ama onda da coop yok MP yok, sözde connected gaming console dediler, bir tane sonynin mp oyunu yok çıkan. Geri kalan hiç bir konuda sony verdiği sözü tutmamazlık gibi birşey yapmadı, o nedenle eleştirileriniz yersiz damgası yiyiyor.

• @Syn7ax

Öncelikle şunu belirteyim, ben de 97 senesinden beri PlayStation konsollarına sahip biriyim. Ama hiçbir zaman diğer firmalardan üstün görmedim ya da savunmadım. Biraz mantık gerekiyor. Adamlar size dediler mi, "Her ay size bir AAA oyun vereceğiz." diye?

"Bana ne bir yıl olmamışsa." demişsin. Adam gibi oyunlar hazırlayıp piyasaya sunmasıyla alakalı bir şey değil bu. Adamlar o kadar uğraşıp hazırladıkları oyunları, daha satamadan size mi verecek ücretsiz olarak? PlayStation 3'ü kıstas alamayız. Oraya verilen oyunları bekliyor herkes. Yok öyle bir dünya. En fazla yılda bir, bilemedin iki veriler, o da artık satmayan ya da serisinin yeni bir oyunu çıkacak olan bir serinin son oyunu olur.

Oyunlarınızı gidin, "HIGH END PC..."nizde oynayın. Kimse sizi PlayStation 4'te oyun almaya zorlamıyor. Zaten PlayStation 4'ü, "PLUS ile bir ton oyun verirler, oyunları da bedavaya getiririm." diye aldıysanız, götürün geri verin.

Var mı böyle bir servis başka bir yerde? Bilgisayarda STEAM var, indirim yapıyorlar sürekli ve en iyi indirimler orada oluyor neredeyse ama ben sadece o platforma çıkan ve çok beklediğim bir oyun olmadığı sürece oyun almıyorum STEAM üzerinden. HumbleBundle tarzı siteler bana güzel oyunlar sunuyor. Ama kalkıp da bir hafta kötü bir paket geldiğinde, "Bu ne biçim bir sistem hulahulahula..." demiyorum. Olaylar farklı ama sadece örnek vermek için yazdım. Xbox'ı zaten saymıyorum. Adamlar bir Dishonered verdi, göklere çıkardılar. PlayStation 3'e verilen oyunlar nerede, bu oyunlar nerede. XboxOne için ne var? Hiçbir şey.

ÖZET: Uzun olmuştur, sadece burayı okusanız da olur. Sony, her ay AAA oyun verme sözü vermedi. Her ay oyun verme sözü verdi ve çoklu oyuncu seçeneğini oynamanız için zorunlu olduğunu belirtti. Bir de DriveClub sözü var. Oyun hala gelmedi diyenler var. Oyun çıkmadan nereye verecekler oyunu?

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

@Syn7ax

Öncelikle şunu belirteyim, ben de 97 senesinden beri PlayStation konsollarına sahip biriyim. Ama hiçbir zaman diğer firmalardan üstün görmedim ya da savunmadım. Biraz mantık gerekiyor. Adamlar size dediler mi, "Her ay size bir AAA oyun vereceğiz." diye?

"Bana ne bir yıl olmamışsa." demişsin. Adam gibi oyunlar hazırlayıp piyasaya sunmasıyla alakalı bir şey değil bu. Adamlar o kadar uğraşıp hazırladıkları oyunları, daha satamadan size mi verecek ücretsiz olarak? PlayStation 3'ü kıstas alamayız. Oraya verilen oyunları bekliyor herkes. Yok öyle bir dünya. En fazla yılda bir, bilemedin iki veriler, o da artık satmayan ya da serisinin yeni bir oyunu çıkacak olan bir serinin son oyunu olur.

Oyunlarınızı gidin, "HIGH END PC..."nizde oynayın. Kimse sizi PlayStation 4'te oyun almaya zorlamıyor. Zaten PlayStation 4'ü, "PLUS ile bir ton oyun verirler, oyunları da bedavaya getiririm." diye aldıysanız, götürün geri verin.

Var mı böyle bir servis başka bir yerde? Bilgisayarda STEAM var, indirim yapıyorlar sürekli ve en iyi indirimler orada oluyor neredeyse ama ben sadece o platforma çıkan ve çok beklediğim bir oyun olmadığı sürece oyun almıyorum STEAM üzerinden. HumbleBundle tarzı siteler bana güzel oyunlar sunuyor. Ama kalkıp da bir hafta kötü bir paket geldiğinde, "Bu ne biçim bir sistem hulahulahula..." demiyorum. Olaylar farklı ama sadece örnek vermek için yazdım. Xbox'ı zaten saymıyorum. Adamlar bir Dishonered verdi, göklere çıkardılar. PlayStation 3'e verilen oyunlar nerede, bu oyunlar nerede. XboxOne için ne var? Hiçbir şey.

ÖZET: Uzun olmuştur, sadece burayı okusanız da olur. Sony, her ay AAA oyun verme sözü vermedi. Her ay oyun verme sözü verdi ve çoklu oyuncu seçeneğini oynamanız için zorunlu olduğunu belirtti. Bir de DriveClub sözü var. Oyun hala gelmedi diyenler var. Oyun çıkmadan nereye verecekler oyunu?

Aynen katılıyorum psplus sırf multiplayer için aldım.Kardeşlikle watchdog,fifa2004,last of us aldım.Usapsn kullanıyom fiyatlarda uygun.Her çıkan oyunu alınacak diye bi kayde yok.Eğer durumunuz kötü ise almayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Plus ağustos oyunlari ne zaman gelicek tr psne? Bugun baktim yine yoktu fez i merak ediyordum daha oynayamamistim diger oyunu ilk defa duyuyorum.

• WildDestiny kullanıcısına yanıt
    06.08.14 tarihinde gelir dostum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nanobot kullanıcısına yanıt
    Online oynamak için plus zorunlu olmasaydı zaten ben plus almazdım zaten bedava oyunlardan birşey beklemiyorum beklediğim ps4 oyunuda olmasın ps1 ve ps2 deki güzel oyunları katsınlar en azından bedava olarak sçama sapan oyunları veriyorlar ona sinir oluyorum ver mustapha atari oyunu vardı o benzer oyunlar olsun hiç değilse ağustos ayının oyunlarını indirmem bile
  • Genemi çöp oyunlar geldi neyse alıştık artık.

• Plus'ı multiplayer ve çevrimiçi bulut depolama özellikleri için alıyorum. Bir oyuncu için önemli olanlar bunlardır. Artı olarak bana her ay marketten ortalama 40-50 tl değerinde iki oyun hediye veriyor. Senede ödediğim para 99 tl. Eleştirenlere el insaf diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

Plus'ı multiplayer ve çevrimiçi bulut depolama özellikleri için alıyorum. Bir oyuncu için önemli olanlar bunlardır. Artı olarak bana her ay marketten ortalama 40-50 tl değerinde iki oyun hediye veriyor. Senede ödediğim para 99 tl. Eleştirenlere el insaf diyorum

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu belesci zihniyet oldugu surece -Avrupa icinde gecerli- Plustaki dandik oyunlari verin gitsin mantigi devam edecek maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Bence 1 yıldan önce beklemeyin derim ps plus da AAA oyun. Bu sene driver clup dışındaki oda demomsu bişey o dışında birşey olmayacak bence. Ps3 ile ps4 karşılaştırmayın. Ps3 de party chat vs hiçbirşey yok sma ps4 tüm online özellikler var artık adamlar sırf bunun için para alıyorlar artık. Ps4 verilen oyunlar için şükretmek gerek çünkü isteseler live gibi vermeyebilirler.
    Ha ama psn online altyapısı malesef kötü sma yapacak birşey yok gülü sevendikenine katlanır.

Hocam bilmediğimden soruyorum Driveclub kutulu olarak mı çıkacak yoksa Plus ile mi verilecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

quote:

Bence 1 yıldan önce beklemeyin derim ps plus da AAA oyun. Bu sene driver clup dışındaki oda demomsu bişey o dışında birşey olmayacak bence. Ps3 ile ps4 karşılaştırmayın. Ps3 de party chat vs hiçbirşey yok sma ps4 tüm online özellikler var artık adamlar sırf bunun için para alıyorlar artık. Ps4 verilen oyunlar için şükretmek gerek çünkü isteseler live gibi vermeyebilirler.
    Ha ama psn online altyapısı malesef kötü sma yapacak birşey yok gülü sevendikenine katlanır.

Hocam bilmediğimden soruyorum Driveclub kutulu olarak mı çıkacak yoksa Plus ile mi verilecek ?

2 türlüde çıkacak. Kutulu ola full sürüm Plus versiyon ise oyunun yüzde 10 yer alacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

quote:

2 türlüde çıkacak. Kutulu ola full sürüm Plus versiyon ise oyunun yüzde 10 yer alacak.

Teşekkür ederim hocam bilgilendirme için.

• ayhan_eee kullanıcısına yanıt
    bır oyunda ne aradıgına baglı olarak degısır bu sorun oynadıgım en ıyı oyunlardan bırıdır fez. oyunun tek eksıgı karısıklıgı
  • *DeviantART kullanıcısına yanıt
    Psn icin (plus icin degil) de full surum cikacak diye biliyorum ben. Yani %100 surum fakat ucretsiz degil, yanlis mi biliyorum?

• Ağustos oyunları belli oldu mu şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eros God

Ağustos oyunları belli oldu mu şimdi

Fez
    Road not taken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PlayForFun kullanıcısına yanıt
    @PlayForFun

Öncelikle diğer firmalardan üstün görmedim yazmışsınız, ancak düşünceleriniz fanatiklik kokuyor. Tipik Türk milleti olarak sahibi olduğumuz ürünü yere göğe sığdıramayışımız gibi. "Bize sundukları şartlar ne olursa olsun, benim malım en iyisidir" şeklinde olaya baktığınız çok açık.

O kadar uğraşıp hazırladıkları oyunları satmadan size mi verecekler derken ? Ben versinler demedim. Oyun hazırlamadan PS'yi neden çıkardılar dedim. Eğer oyun anlamında iyi hazırlanılsaydı bu jenerasyona, emin ol plus ile daha iyi oyunlar verilebilirdi.

Benim oyunları hangi platformda oynayacağım beni ilgilendirir. Size bu konuda herhangi bir yorum düşmeyeceği gibi, tavsiyenize de danıştığımı hatırlamıyorum. Aynı şeyler PS4'ü ne amaçla aldığım, ve geri verip vermeyeceğim için de geçerli.

İşin özü olaya PS sever olarak değil, müşteri gibi bakabilmek. Genel olarak yapamadığımız bu. Sony'nin de güvendiği zaten bu sadık hayran kitlesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: Eros God

Ağustos oyunları belli oldu mu şimdi

Fez
    Road not taken

Çok ilginç gerçekten oysa ben en az Trine 2 den aşağı kalmıcak bişeyler bekliyordum
  • quote:

@PlayForFun

Öncelikle diğer firmalardan üstün görmedim yazmışsınız, ancak düşünceleriniz fanatiklik kokuyor. Tipik Türk milleti olarak sahibi olduğumuz ürünü yere göğe sığdıramayışımız gibi. "Bize sundukları şartlar ne olursa olsun, benim malım en iyisidir" şeklinde olaya baktığınız çok açık.

O kadar uğraşıp hazırladıkları oyunları satmadan size mi verecekler derken ? Ben versinler demedim. Oyun hazırlamadan PS'yi neden çıkardılar dedim. Eğer oyun anlamında iyi hazırlanılsaydı bu jenerasyona, emin ol plus ile daha iyi oyunlar verilebilirdi.

Benim oyunları hangi platformda oynayacağım beni ilgilendirir. Size bu konuda herhangi bir yorum düşmeyeceği gibi, tavsiyenize de danıştığımı hatırlamıyorum. Aynı şeyler PS4'ü ne amaçla aldığım, ve geri verip vermeyeceğim için de geçerli.

İşin özü olaya PS sever olarak değil, müşteri gibi bakabilmek. Genel olarak yapamadığımız bu. Sony'nin de güvendiği zaten bu sadık hayran kitlesi.

oyun hazırlamak ne demek arkadaşım? yok böyle birşey.

bütün hepsinde böyle olmuştur. konsollar çıkar, oyunlar teker teker artar. oyun hazırlamak diye birşey yok....

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.