Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.850
Cevap
571
Favori
1.620.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: Eros God

Ağustos oyunları belli oldu mu şimdi

Fez
    Road not taken

Yeminle rezalet..
    8 aydir uyeyim. Konsol cocuk oyunlari doldu..
    3-4 oyun haricinde yuzune bakilmayacak oyunlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurQich

quote:

quote:

Fez
    Road not taken

Yeminle rezalet..

Daha önce de yazdim birkac arkadasa ama verdikleri oyunun hangisi cocuk oyunu Fez mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Fez
    Road not taken

Çok ilginç gerçekten oysa ben en az Trine 2 den aşağı kalmıcak bişeyler bekliyordum

Bu kadar gec aciklaninca ben de bekledim bi Knack, ınjustice falan gelir diye ama olmadi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TurQich

quote:

quote:

Fez
    Road not taken

Yeminle rezalet..

Daha önce de yazdim birkac arkadasa ama verdikleri oyunun hangisi cocuk oyunu Fez mi?

Hangisi degil desem?
    Eger ki cogunluk bir sey soyluyorsa dogruluk payi vardir.

Abartmiyorum ilerde cocugum olursa oynasin diye indirdim. Cogunun yuzune bakilmaz..

• Arkadaşlar merhaba, bugün The Last of Us için yeni bir PSN hesabı açıp oradan oynayacağım. Şuanki mevcut hesabımda PLUS var, yeni açacağım hesap için de ayrı PLUS üyeliği almam gerekecek mi yoksa şuanki PLUS üyeliğim açacağım yeni PSN hesabımda da geçerli olacak mıdır ?
  • Sensible Soccer gelse iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LAKERS

Arkadaşlar merhaba, bugün The Last of Us için yeni bir PSN hesabı açıp oradan oynayacağım. Şuanki mevcut hesabımda PLUS var, yeni açacağım hesap için de ayrı PLUS üyeliği almam gerekecek mi yoksa şuanki PLUS üyeliğim açacağım yeni PSN hesabımda da geçerli olacak mıdır ?

Yeni plus uyelige gerek yok.

• Teşekkürler
  • @Syn7ax

Düşüncelerim ne bu konuda ne de başka konularda fanatikçe değildir. 97 senesinden beri PlayStation konsollarını kullanan biri olmam, sadece o konsolu kullandığım anlamına da gelmez. Yani kesinlikle, "Benim malım en iyisidir." diyecek kadar fanatiklik yapmadım, yapmam. En basitinden kullanmış olduğum dizüstü bilgisayarımın markası HP ve ben yerden yere vuruyorum, soranlara, "Almayın." diyorum. Nedeni basit, memnun değilim. Aynı şekilde PlayStation 3'ten de memnun olmadığım zamanlar fazlasıyla oldu, ama yakınımdaki kimseye, "Almayın." diyemem. Çünkü, farklı oyun türlerini, rahatça oynayabiliyorum. Beni cezbeden özel oyunları var. Ek olarak Xbox için de bunu söyleyebilirim ve Nintendo konsolları için de. En sevdiğim oyun serisi Zelda'dır. Sonrasında da Fable serisi. Ama baktığınız zaman PlayStation bunlara ev sahipliği yapmamıştır.

"Oyun hazırlamadan PlayStation'ı neden çıkardılar?" demişsiniz. Hiçbir konsol, çıkış zamanında, çok fazla oyunla gelmedi. Oyun olarak iyi hazırlanmadığı doğru ancak, eminim gene aynı şekilde olacaktı. Şuanda da olduğu gibi az satan oyunların yapımcıları ile anlaşılıp, o oyunlar verilecekti. Yeni çıkan bir konsolda, çok satan ve yapımcıya bu konuda daha fazla gelir elde etmesini sağlayacak oyun neden PLUS ile ücretsiz olarak verilsin ki?

Hangi platformda oynayacağınız sizi ilgilendirirse burada, "Yok Steam daha iyi, yok bu böyle, şu şöyle... High bla bla PC'mde über olarak oyunlarımı oynardım." falan demeyin. Bizi ilgilendirmez.

Ben, "Şikayet etmeyin." demiyorum. Şikayetlerimizi dile getirmek ya da yazmak en doğal hakkımız. Ancak daha yeni çıkmış ve bu nedenle oyunları da hala satan bir konsoldan yakın zamanda iyi bir şeyler beklemeyin. Karşılaştırma olarak, Xbox Live da oyun veriyor. Xbox One'a verdiği oyunlar neler? PlayStation PLUS ile en azından ücretsiz, iki adet oyun oynayabiliyoruz. İster oynayın, ister oynamayın. Ama eminim bu oyunları da severek oynayan büyük bir kitle var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fez
    Road not taken

Çok ilginç gerçekten oysa ben en az Trine 2 den aşağı kalmıcak bişeyler bekliyordum

Bu kadar gec aciklaninca ben de bekledim bi Knack, ınjustice falan gelir diye ama olmadi

Biz niye knack bekliyorduk acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 yıllık plus aldik bakalım inşallah pisman olmayız. Eh pisman olursam yemin ediyorum basarım makinaya çipi valla :-)

• Plus oyunları neden hala gözükmüyor markette? Ayın başından beri bakıyorum hala eski oyunlar duruyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

Plus oyunları neden hala gözükmüyor markette? Ayın başından beri bakıyorum hala eski oyunlar duruyor?

Yarın gelir.
  • sabırsız biri değilim ama oyunlar çok geç veriliyor ver ayın 1'de gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

1 yıllık plus aldik bakalım inşallah pisman olmayız. Eh pisman olursam yemin ediyorum basarım makinaya çipi valla :-)

Bulursan cipi taktirirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: adanasporlu

sabırsız biri değilim ama oyunlar çok geç veriliyor ver ayın 1'de gitsin

Store haftanin belirli gunleri guncelleniyor, sabır.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

quote:

Plus oyunları neden hala gözükmüyor markette? Ayın başından beri bakıyorum hala eski oyunlar duruyor?

Yarın gelir.

Şuan PSN'de PLUS bölümünde bulunan oyunlar ağustos ayı oyunu degilmi ?

her ay hangi gün güncelliniyor listeler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

quote:

quote:

Yarın gelir.

Her ayın son çarşambası açıklanıp her ayın ilk çarşambası oyunlar veriliyordu sanırım. Yani yarın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

quote:

quote:

Yarın gelir.

Her ayın son çarşambası açıklanıp her ayın ilk çarşambası oyunlar veriliyordu sanırım. Yani yarın

ps4 de ilk defa plus aldım bilgim yok da pek

peki yeni oyunların listesi varmi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

1 yıllık plus aldik bakalım inşallah pisman olmayız. Eh pisman olursam yemin ediyorum basarım makinaya çipi valla :-)

Bulursan cipi taktirirsin

Allh afllah neden öyke dedinki. Korktum vakla bak simdi. Nette 200tl ye takiyorlarmis. :-)

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.