Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.850
Cevap
571
Favori
1.620.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler hocam, araştırdım internette buldum iptal etmenin yolunu..
  • Oyunlar güncellenmiş TR PSN'de, indiriyorum Fez'i
  • Ikisi de iniyor şu an

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler bende indirmeye alayım.
  • Oyunların boyutları küçükmüş bayağı, iyi oldu bu AKK'den fazla yemez en azından.
  • arkadaşlar merhaba ps 4 alarak ilk defa konsol dünyasına adım attım. plus üyelik aldım ve store kısmında ücretsiz veya indirimli oyunlara bakarken atıyor beni sebebi nedir bu durumun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: borntorock

arkadaşlar merhaba ps 4 alarak ilk defa konsol dünyasına adım attım. plus üyelik aldım ve store kısmında ücretsiz veya indirimli oyunlara bakarken atıyor beni sebebi nedir bu durumun ?

Konsol dilini ingilizce yapınca düzeliyormuş.Ben de atmıyor nedense.
  • Konsol değil PS Store dilini İngilizce yapınca düzeliyor.
  • Yine atari oyunlarını kitlemişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Yine atari oyunlarını kitlemişler.

Fez güzel oyun. Zaten şu an verebilecekleri oyun yok. En fazla KZ verirlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

quote:

Nasıl yok hocam. Tom Raider. Knack, mgs, kz bir sürü verilecek oyun var bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

quote:

Nasıl yok hocam. Tom Raider. Knack, mgs, kz bir sürü verilecek oyun var bence

Tomb Raider ve Kz yi uzunca bir süre vereceklerini sanmam

• bu plusu verdiği oyunları beyenmedim 5dk oynadım hemen trophylere aktarılmış oynamıcam birdaha silemezmiyiz görünmesini istemiyorum orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

bu plusu verdiği oyunları beyenmedim 5dk oynadım hemen trophylere aktarılmış oynamıcam birdaha silemezmiyiz görünmesini istemiyorum orda

Oynadiktan sonra trophyleri senkronizr etmeden ps4'u sifirlasaydiniz gecmezdi ama artik silemezsiniz.

Bundan sonra boyle durumlar olmamasi icon farkli bir psn ile oynayin once.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

Konsol değil PS Store dilini İngilizce yapınca düzeliyor.

Peki herkeste var mı bu sorun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

Türkiye Psn le ilgili bir sorun. Genel bir sorun diye biliyorum. Sadece Psn dilini İngilizce olarak değiştirince düzeliyor

• fez hakkında ne bılıyorsun? aaa oyunların sutunu sagamadan sana vereceklerdır bekle daha sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 6 Ağustos 2014; 20:20:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thejollyjoker

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

Türkiye Psn le ilgili bir sorun. Genel bir sorun diye biliyorum. Sadece Psn dilini İngilizce olarak değiştirince düzeliyor

Ben de ondan sordum hocam.Benimki de TR psn ve dil de TR ama store dan atmıyor.

Neyse nazar değdirmiyim şimdi.

• Iki oyun da oldukca guzel ve zevkli. Road isimli oyunu baya sevdim biraz alisinca guzel zorlayici bulmacalariyla eglendirdi. Fez i zaten ne zamandir duyuyordum steamden alcaktim yakinda burda vermeleri iyi olmus. Cok degisik bir oyun bambaska bir fikir cok orjinal ve piksel sanatini cok iyi kullanmislar grafiklerde sadece biraz karisik nerdeyim napiyorum bir sure sonra takip edemiyosunuz done done migdem bulanıyor:)

• FeZ bir nebze oynanır, Cube Mentaly üzerine kurulu kafa yoran bir oyun. Ancak diğer oyun resmen PS4 kullanan adama hakarettir! Yemin ediyorum bir dakika dayanayıp derhal kaldırdım makineden. Oyun yok diyenler yalan söylüyor, bu kadar da beleşçi olunmaz ki. Şöyle bir baksınlar PSN'e, madem indie oyun veriliyor listede verilen çöplerle farklı kategoride olan ve aylar evvel çıkmış kaç oyun var baksınlar, onların %80'i verilebilir durumda. Aman diyeyim indirme zahmetinde bulunmayın...
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.