Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26.850
Cevap
571
Favori
1.620.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MGS,KZ gibi oyunları nasıl ücretsiz vermelerini bekleyebiliyorsunuz? Şu an verecekleri maksimum oyun Knack'tir ve bence çok büyük ihtimalle verecekleri ilk AAA oyun o olacak.Bu ayın oyunlarına gelecek olursak FEZ harika zaten PC'de bir süre oynamıştım PS4'te yeniden başladım güzel gidiyor tek sorunum (büyük ihtimalle hepimizin sorunu) o kadar çok kapı haliyle o kadar çok yer var ki bir an neden orada olduğumu ve küpleri topladıktan sonra nereye döneceğimi unutuyorum güzel bir şey aslında,olumlu yorumlanabilir Road Not Taken oyununu indirmedim halen ve pek yorum göremedim iki arkadaşımız yorum yapmış, biri övmüş biri sövmüş Var mı yorum yapacak oyun hakkında?

• ps4 kullanıyorum,psn plus aldım 1 tane oyun indirdim oynadım falan sonra diğer ücretsiz oyunu da indireyim diyorum,psn den çıkıp direk son indirdiğim oyuna geliyor psn kapanıyor.neden kaynaklabilir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thejollyjoker

quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

quote:

Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Yine atari oyunlarını kitlemişler.

Fez güzel oyun. Zaten şu an verebilecekleri oyun yok. En fazla KZ verirlerdi.

Nasıl yok hocam. Tom Raider. Knack, mgs, kz bir sürü verilecek oyun var bence

Tomb Raider ve Kz yi uzunca bir süre vereceklerini sanmam

KZ'yi verdiler indirimde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yahu arkadaşlar birbirimizi kandırmayalım açık ve net herşey ortada gerçekten de bu oyunlar ps4 gibi bir konsola yakışmıyor.Resmen app store daki haftanın oyunu gibi olmaya başladı.road not taken fez ve daha önceleri ALLAH aşkına zorla beğenmeye çalışmayın yaşın 34 ve bu oyunları oynayacak tahammülüm yok.
  • İlk seneler Ps4'te plus paketini alma bahanemiz online oyun oynayabilmek dışında bir şey olmayacak diye düşünüyorum. Single oyunlar oynarken de bu paketi kullanmayı düşünmüyorum açıkcası. Konsol daha bir haftalık. AC4 oynuyorum. Ancak Destiny çıktığında plus paket edinmeyi düşünüyorum.
  • Fez çok iyi geldi. Müzikleri olsun, kurgusu olsun, oynanabilirliği olsun gayet güzel sarıyor. Teşekkür bile edebilirim bu oyun için. Zaten oyunu almayı planlıyordum. Tek eksi tarafı bir kapıdan diğerine, daha açtığımız kapıyı tam araştırmadan başka bir kapıya giriyorum sonra neredeyim ben diyorum. Dün bir puzzle'da takıldım. Taşları alıp atıyoruz ama tam olarak ne yapacağımı çözemedim.
  • İndirmeye bile gerek yok verilen oyunları. Boşa AKN'den yemeyin derim.
  • Pişman oldum şu psn+ aldığıma..
    hiçbir halta yaramadı....
    olan bizim paraya oldu.
    iade istesem verirlermi acaba? 3 gün olmadı alalı...
  • oyun bakmak için saatlerce uğraşıyorum valla çok sinir bozucu. dilide ingilizce yapayım bakalım ne olacak
  • Neredeyse 1 yıl olmuşken hala neden aaa oyun yok
  • Arkadaşlar FEZ'i indirmek istediğimde versiyon seçin diyor full sürüm diyorum indirmiyor neden acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ay aynı muhabbet, ben bıktım aynı şeyleri okumaktan. Yılda 100 lira veriyoruz plus a hatta ben arkadaşımla ortak aldım 50 lira verdik . Her ay iki oyun veriyor sony , yıllık plusa verdiğimiz parayı aylığa vurursak 8.3 liraya geliyor. Biz bu paraya sony nin verdiği oyunların 1 tanesini bile alamayız. 1 yıllık ödediğimiz parayı fazlasıyla çıkarıyoruz. Artı online oynuyoruz. Hem Sony en kaliteli oyunları vereceğim demedi. Şuan oyun piyasası durgun , konsol 1 yılını bile doldurmadı. Kaliteli yapımları vermesi mümkün değil , hiç değilse knack , tomb raider , kz verseler dediğiniz oyunların hala satışı yapılıyor , konsolu yeni alanlar o oyunları satın alıp oynuyor. Elbette kaliteli oyunları verecek sony ama bu dönem beklediğiniz dönem değil. Hem böyle bu tarz oyunları da vermesi güzel oluyor ya da trine 2 tarzı oyunlarını vermesi çok iyi , çünkü diğer kaliteli yapımları ben ya da birçok kişi zaten çıktığı zaman alıp oynuyoruz. Plus ile ilerde mutlaka verilecek diye kimse 1-2 sene beklemez. Uzun lafın kısası yıllık verdiğimiz parayı fazlasıyla çıkartıyoruz hem de değişik tarzlarda oynamadığımız oyunları oynuyoruz. Tabii 2 oyundan biri daha kötü düzeyde oluyor ama normali bu her ikisini de aynı kalite veremez.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaaaantr

Her ay aynı muhabbet, ben bıktım aynı şeyleri okumaktan. Yılda 100 lira veriyoruz plus a hatta ben arkadaşımla ortak aldım 50 lira verdik . Her ay iki oyun veriyor sony , yıllık plusa verdiğimiz parayı aylığa vurursak 8.3 liraya geliyor. Biz bu paraya sony nin verdiği oyunların 1 tanesini bile alamayız. 1 yıllık ödediğimiz parayı fazlasıyla çıkarıyoruz. Artı online oynuyoruz. Hem Sony en kaliteli oyunları vereceğim demedi. Şuan oyun piyasası durgun , konsol 1 yılını bile doldurmadı. Kaliteli yapımları vermesi mümkün değil , hiç değilse knack , tomb raider , kz verseler dediğiniz oyunların hala satışı yapılıyor , konsolu yeni alanlar o oyunları satın alıp oynuyor. Elbette kaliteli oyunları verecek sony ama bu dönem beklediğiniz dönem değil. Hem böyle bu tarz oyunları da vermesi güzel oluyor ya da trine 2 tarzı oyunlarını vermesi çok iyi , çünkü diğer kaliteli yapımları ben ya da birçok kişi zaten çıktığı zaman alıp oynuyoruz. Plus ile ilerde mutlaka verilecek diye kimse 1-2 sene beklemez. Uzun lafın kısası yıllık verdiğimiz parayı fazlasıyla çıkartıyoruz hem de değişik tarzlarda oynamadığımız oyunları oynuyoruz. Tabii 2 oyundan biri daha kötü düzeyde oluyor ama normali bu her ikisini de aynı kalite veremez.

Ps3 te online oyun oynamak ücretsizdi çoklu oyuncu oynamayı bize zorunlu kıldıysa yani ( gördüğümüze göre ps3 te ve pclerde ücretsiz online oynayabiliyorduk) bunu bize zorunlu kıldıysa oyuncuları tatmin edecek oyunları vermek ZORUNDADIR .Ayrıca online oyunlarda sunucuları sağlayan oyun firmalarının kiraladığı sunuculardır.Sadece sony psn ismi altında ara sunuculuk yapıyor göz boyuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar TR PSN'den COD Ghost için DLC alsam 2 kişi oynuyoruz biz kardeşimle 2. kol için mecbur 2.psn açtık US açtım gerçi onu örn.silah veya kıyafet paketi 2. kolda oynabilirmi aynı DLC'den
  • Yeni oyunlar eklenmiş yaz indirimine

içlerinde dikat çekeni metal gear solid v 44 liraya düşmesi gayet uygun bence, almayı düşünüyorum. Fiyat ne zamana kadar kalır bu halde bi açıklama var mı?

edit: oyun sayfasında yazıyormuş,
    12am GMT 21-08-2014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twm -- 7 Ağustos 2014; 14:20:02 >

• benim 14gün'lük plus üyeliğim var bedava olan ben simdi 1yıllık alsam üste eklenirmi 14gün beklemesinimi gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

benim 14gün'lük plus üyeliğim var bedava olan ben simdi 1yıllık alsam üste eklenirmi 14gün beklemesinimi gerekiyor

14 gun + 1 yil olur diye biliyorum. Simdi alabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metal Gear Solid V alma çok kısa bir oyun boşa vermiş olursun 44 TL yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Screwlose

Metal Gear Solid V alma çok kısa bir oyun boşa vermiş olursun 44 TL yi

Sakın alma parana yazık. Yanlış alıntılama yapmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jisub -- 7 Ağustos 2014; 15:16:36 >
  • Siz dediktan sonra inceledim oyun süresi 2 saatmiş vay arkadaş mario bile daha fazla sürüyor. Almış birinden bulup bitirip vermek lazım o halde.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.