Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.850
Cevap
571
Favori
1.620.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ÇAKIR_41

Arkadaslar 14 gun deneneme plus bittikten sonra 1 yillik uyelik alirim diye 100 lira atmistim hesaba. Ancak 14 gun bitmis bugun otomatik 1 aylik uyelik yapmis. Bunu iptal edip 1 yillik uyelikalmam mumkun mu ?

Maalesef aldiginiz plus' i iptal edemezsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇAKIR_41

Arkadaslar 14 gun deneneme plus bittikten sonra 1 yillik uyelik alirim diye 100 lira atmistim hesaba. Ancak 14 gun bitmis bugun otomatik 1 aylik uyelik yapmis. Bunu iptal edip 1 yillik uyelikalmam mumkun mu ?

1 aylık alınanı iptal edemezsiniz. fakat otomatik para çekmeyi iptal edebilirsiniz.
  • Bilgi icin tesekkurler arkadaslar. Benim dikkatsizligim. Ne bekliyorsam 14 gunun bitmesini al gitsin işte yıllık olanı

• selam arkadaslar size bir sey sormak istiyorum benim ps3 um turkiyede kaldi yanimda getiremedim psn plus hesabim bitmek uzere bu hesabimi pc uzerinden uzatabilir miyim boyle bi imkan var mi varsa nasil yapacaz yardimci olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: joordan87

selam arkadaslar size bir sey sormak istiyorum benim ps3 um turkiyede kaldi yanimda getiremedim psn plus hesabim bitmek uzere bu hesabimi pc uzerinden uzatabilir miyim boyle bi imkan var mi varsa nasil yapacaz yardimci olurmusunuz

Playatation store'a internetten girip uzatabilirsiniz sanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: joordan87

selam arkadaslar size bir sey sormak istiyorum benim ps3 um turkiyede kaldi yanimda getiremedim psn plus hesabim bitmek uzere bu hesabimi pc uzerinden uzatabilir miyim boyle bi imkan var mi varsa nasil yapacaz yardimci olurmusunuz

evet, şuradan...

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/
  • Sonunda rayman alacağım galiba beklediğim plus indirimi gelecek gibi.Gelecek gibi diyorum çünkü tr psn indirimleri tırt biraz bf4 bizde önce 104 oldu 1 hafta sonra us psn de 28 dolar.Buradan yola çıkarak bizde şuan indirimde olan oyunlar haftaya us psn de çok daha uygun olur diyebilirmiyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne indirimler ama 44 tl lik demo olur mu ya .en az 15 tl olması gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: CPTLeBron

quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

Ben daha ilk bölümü geçemedim FEZ'de. Sıkıldım sildim bende.

Bende iki oyuna da beş dakika tahammül edemedim. Zaten FEZ oynarken tekrar oyunun açılış ekranına falan attı bir şeyler oldu tam ayar oldum orada kapattım direk.

• 8bit gamestar tarzı oyunların titremeyen, bulanıklaşmayan halini hediye veriyorlar hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mudvayne-

Sonunda rayman alacağım galiba beklediğim plus indirimi gelecek gibi.Gelecek gibi diyorum çünkü tr psn indirimleri tırt biraz bf4 bizde önce 104 oldu 1 hafta sonra us psn de 28 dolar.Buradan yola çıkarak bizde şuan indirimde olan oyunlar haftaya us psn de çok daha uygun olur diyebilirmiyiz

Umarım gelir de kavuşursun şu oyuna artık
  • arkadaşlar herhangi biriniz bana yardımcı olsun lütfen. strore da ücretsiz oyunlar, plus indirimli oyunlar kısmına geldiğimde devamlı atıyor beni. ps dilini de ingilizce yaptım işe yaramıyor. ne yapmam gerek.
  • borntorock kullanıcısına yanıt
    Ps değil psn dilini İngilizce yapıp bi deneyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla kardeşim sistem dilinide değiştirebildiğim bütün dilleride ingilizce yaptım olmuyor.
    Ayarlar>psn>dil bu sıralamayı İngilizce yaptınız ve olmadı mı? Allah Allah olması lazımdı bilemiyorum o zaman bilen birisi yardım eder.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen öle yinede değişen bişey olmadı.
    düzelmesi lazım fakat sizde bir inat sözkonusu sanırım.

O halde geçici çözüm olarak

üzerinden giriş yapıp indireceğiniz oyunları download liste atabilir, akabinde psnizi açarak oyunlarınızı indirebilirsiniz.

• twm kullanıcısına yanıt
    eyvallah sağolasın o şekilde denerim. umarım ilk gelen güncelleme ile sorunum çözülür.
  • selam arkadaşlar ben 14 günlük deneme sürünü aktive ettim ama ordan sonra 14 tlye 1aylık verice forumda görmüştüm otomatik olarak güncellemesini engellemek varmış ama bir türlü bulamadım yardımcı olabilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercinho123

selam arkadaşlar ben 14 günlük deneme sürünü aktive ettim ama ordan sonra 14 tlye 1aylık verice forumda görmüştüm otomatik olarak güncellemesini engellemek varmış ama bir türlü bulamadım yardımcı olabilirmisiniz ?

Buraya PSN hesabınız ile giriş yapın

Hesap Ayarları>Cüzdan>Cüzdan Ayarları kısmında 'ön ödemeli......' şeklinde başlayan bir madde var onu hayır yaparsanız kapanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Argonath LXI -- 11 Ağustos 2014; 17:42:49 >

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.