Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.850
Cevap
571
Favori
1.620.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öylede olsa tr hesaplarını kontrol edildiği noktalar vardır. Yoksa sony tr oyunu desteklemezdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eylülde Last Of Us remastered verecekler elinizden çıkarın hemen oyunu varsa.

dermişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Öylede olsa tr hesaplarını kontrol edildiği noktalar vardır. Yoksa sony tr oyunu desteklemezdi.

Tabiki kontrol edildiği nokta olacak.Adam yapıp başı boş bırakacak değil ya.Tr oyunu desteklemek demek.Türkiye'de orjinal oyun satmak demek.

Ama dediğim gibi işlemin yapıldığı yer İngiltere.
  • PSN Plus'ı TR'den, oyunları US'dan alsam ne fark eder arkadaslar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Eylülde Last Of Us remastered verecekler elinizden çıkarın hemen oyunu varsa.

dermişim

Sağol hocam oyunu 50 TL'den sattım. Zararın neresinden dönersen kardır.
  • Bunun sorusu olmaz tr de yasiyorsan tr hesabi kullanmalisin....orada bir cok seyin hizli olmasinin sebebi dunyadaki psn hesabiolmayan ulkelerin ve bizin gibi sonrasini dusunmeyen insanlarin us psn i dolup taşırması. Sürüm nerede fazla ise oraya olan yatırımda o kafar fazladır. Bizim insanımızda elini taşin altina koymayı sevmiyor direk cevap yapsınlar yapalım hep hazıra alışmışiz yani...senin arkadaslarin ve diger kullanicilar tr hesabindan online olmadigi surece bu ulkede turnuva etkinlik ve fiyat beklemeyin.Bende de us hesabi var sadece demo ve vifeo indiriyorum ...ama onemli olan online oynuyor iken tr hesabindan oynaman...

• Sony bence eylül için şöyle bir Nokia Snake patlatasada ortalık bayram yerine dönse.... indie oyunlarla nereye kadar dimi ?

• Fez iyi oyun arada oynuyorum ben beğendim. Bu ay kardayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

Sony bence eylül için şöyle bir Nokia Snake patlatasada ortalık bayram yerine dönse.... indie oyunlarla nereye kadar dimi ?

Yani bu çakallardan her şey beklenir. Doki Doki diye dalga geçiyorduk, onu bile verdiler utanmadan.
  • Bari bir Knack falan verseydi oyunlara baktım da çok kötü lo.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş hala Knack ve killzone bekleyen var unutun artık bu yılki tek verilecek oyun driver clup boşverin ve unutun bence artık. Oyunlar açıklanıyor vay efendim mario yok pacman bilmemne beğenmiyorsan indirme her ay aynı muhabbeti yapmakta bıkmadı kimse artık. Bu ayda pacman bu ayda mario var bekleyenlere duyrulur.
  • Sony'nin plus için verdiği oyunların kalitesi hemen hemen belli oldu ve anlaşılan böylede gidecek. Benim istediğim keşke Nintendo'da ki oyunların eğlencesine yaklaşabilecek oyunları verseler bari. İstediğimiz sadece grafik odaklı değil kesinlikle.

• Keşke bir Rogue Legacy verseler denemek istiyorum o oyunu.
  • PS3 zamanında PLUS u almak keyfimize göreydi. Herhangibir zorlama yoktu. Bedava oyun ve ayrıca indirmlerle bizi kendine çekti. Ama PS4 de durum böyle değil. Online kitle PLUS almak zorunda. Sanırsam artık kaliteli oyun beklemememiz gerekir. En fazla oyun yıllandığında bedava verirler. Verdikleri oyunlarda çok güzel. Eğlenceli ama PS3 zamanında öyle oyunlar verdilerki insanın başka oyun almasına gerek bile kalmadı. Eskiden derdim 1 sene geçmeden iyi oyun çıkmaz diye. Sony bu gidişle anca oyun insanların hafızasından silindiğinde kaliyeli oyun verir.

Bu arada PS3 zamanındaki oyunlara bakın. Kim hit oyunları bedava dağıtır ? Sony firmalara iyi para veriyordur. PS3 zamanında plus dan para bile kazandığını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

PS3 zamanında PLUS u almak keyfimize göreydi. Herhangibir zorlama yoktu. Bedava oyun ve ayrıca indirmlerle bizi kendine çekti. Ama PS4 de durum böyle değil. Online kitle PLUS almak zorunda. Sanırsam artık kaliteli oyun beklemememiz gerekir. En fazla oyun yıllandığında bedava verirler. Verdikleri oyunlarda çok güzel. Eğlenceli ama PS3 zamanında öyle oyunlar verdilerki insanın başka oyun almasına gerek bile kalmadı. Eskiden derdim 1 sene geçmeden iyi oyun çıkmaz diye. Sony bu gidişle anca oyun insanların hafızasından silindiğinde kaliyeli oyun verir.

Bu arada PS3 zamanındaki oyunlara bakın. Kim hit oyunları bedava dağıtır ? Sony firmalara iyi para veriyordur. PS3 zamanında plus dan para bile kazandığını sanmıyorum.

PSN sisteminin para alması kötü birşey değil.Verdiğimiz paralar hizmet olarak dönecektir.Geçen nesil Xbox Live'da paralıydı ve Live'dan memnun olmayan bir kişi bulunamazdı.Bu nesilde de PSN aynı şekilde olacak umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

PS3 zamanında PLUS u almak keyfimize göreydi. Herhangibir zorlama yoktu. Bedava oyun ve ayrıca indirmlerle bizi kendine çekti. Ama PS4 de durum böyle değil. Online kitle PLUS almak zorunda. Sanırsam artık kaliteli oyun beklemememiz gerekir. En fazla oyun yıllandığında bedava verirler. Verdikleri oyunlarda çok güzel. Eğlenceli ama PS3 zamanında öyle oyunlar verdilerki insanın başka oyun almasına gerek bile kalmadı. Eskiden derdim 1 sene geçmeden iyi oyun çıkmaz diye. Sony bu gidişle anca oyun insanların hafızasından silindiğinde kaliyeli oyun verir.

PS3'te plus almadigim icin bilmiyorum ama buradaki arkadaslar oyle bir anlatiyor ki sanki verdikleri guzel oyunlar piyasaya cikis ayından 4-5 ay sonra plus ile verilmis gibi. Ben de su anki oyunlardan memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Vay arkadaş hala Knack ve killzone bekleyen var unutun artık bu yılki tek verilecek oyun driver clup boşverin ve unutun bence artık. Oyunlar açıklanıyor vay efendim mario yok pacman bilmemne beğenmiyorsan indirme her ay aynı muhabbeti yapmakta bıkmadı kimse artık. Bu ayda pacman bu ayda mario var bekleyenlere duyrulur.

Aslında Plus sistemini ilk Sony anlattığında bayağı ballandıra ballandıra hit oyunlar vericez diye gaza getirmiştiler milleti... Xbox live üyelik konusunda rayını oturtunca ,Sony geri kalmamak için gerçekten Plus sistemini oldukça abartarak reklamını yapmıştı. Doğal olarak oyuncularında oyun beklentisinde standartlarını yüksek tuttular.

Herkes forumlarda söyledi PS4 yeni bir sistem öyle hemen hit oyunlar verilmez dediler ama birtek bizim ülkemizde değil, bir çok ülkede oyuncular şikayetçi bu durumdan. Sony'nin blog'unda yağdırıyorlar resmen

Benim görüşüm önümüzdeki 1 sene boyunca Plus sistemi PS4'te böyle gider.. Ama bencede arada Sony milleti susturmak adına en azından bir defa bile olsa kaliteli bir yapım vermeli.. Mesela Bu ay Fifa 14 verirse güzel olur, nasıl olsa Fifa 15 çıkınca yüzüne bakmayacaklar. (Futbol oyunlarınıda sevmem bu arada, sevemedim bir türlü )

• quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Vay arkadaş hala Knack ve killzone bekleyen var unutun artık bu yılki tek verilecek oyun driver clup boşverin ve unutun bence artık. Oyunlar açıklanıyor vay efendim mario yok pacman bilmemne beğenmiyorsan indirme her ay aynı muhabbeti yapmakta bıkmadı kimse artık. Bu ayda pacman bu ayda mario var bekleyenlere duyrulur.

Aslında Plus sistemini ilk Sony anlattığında bayağı ballandıra ballandıra hit oyunlar vericez diye gaza getirmiştiler milleti... Xbox live üyelik konusunda rayını oturtunca ,Sony geri kalmamak için gerçekten Plus sistemini oldukça abartarak reklamını yapmıştı. Doğal olarak oyuncularında oyun beklentisinde standartlarını yüksek tuttular.

Herkes forumlarda söyledi PS4 yeni bir sistem öyle hemen hit oyunlar verilmez dediler ama birtek bizim ülkemizde değil, bir çok ülkede oyuncular şikayetçi bu durumdan. Sony'nin blog'unda yağdırıyorlar resmen

Benim görüşüm önümüzdeki 1 sene boyunca Plus sistemi PS4'te böyle gider.. Ama bencede arada Sony milleti susturmak adına en azından bir defa bile olsa kaliteli bir yapım vermeli.. Mesela Bu ay Fifa 14 verirse güzel olur, nasıl olsa Fifa 15 çıkınca yüzüne bakmayacaklar. (Futbol oyunlarınıda sevmem bu arada, sevemedim bir türlü )

1 sene sonra verilir bencede ama şimdi beklemek için çok erken maalesef.

• Indie oyunları verseler tek tek keşke. Çok inanılmaz güzel oyunlar çıkıyor aralarında. Sırf indie versinler başka bişey vermesinler yine yeter bence.
  • Arkadaşlar geçtiğimiz aylarda hotline miami oyunu ps3 için verilmişti croosbuy olduğu için ps vita kullanıcılarıda yararlanmıştı bu gün ise ps4 çıkışını yaptı oyun ve o gün hesabına hotline miami geçiren arkadaşlara oyun ücretsiz sunuldu kaçırmayın derim.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.