Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26.850
Cevap
571
Favori
1.620.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • allah aşkına bu plus üyeliğini nasıl aldınız bir türlü kredi kartımı kabul etmiyor sistem bilen varmı ?
  • Bu ay bakalim hangi tetris oyunu gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbNil

allah aşkına bu plus üyeliğini nasıl aldınız bir türlü kredi kartımı kabul etmiyor sistem bilen varmı ?

PC den deneyin kart bilgilerini girmeyi.Bir arkadaşımınkini konsoldan kabul etmemişti,PC den deneyince olmuştu.
  • çok denedim hem pc hem makine nafile olmadı şuan bu 72 saatlik sürece girdi deniyemiyorum ama nasıl plus alacam kara kara düşünüyorum sony i aradım bi bok bildikleri yok yok sanal kart diye yok bilmem ne fln filan diyor
  • Daha önce sorulmuş mudur bilmiyorum ama benim aklımda bir şey var.
    PS4 için US hesabımdan plus aldım diyelim ve bir oyunu indirdim, hesap da haliyle makinede aktif. Daha sonra ana hesabım olan TR hesabına geçip oyunu sorunsuz oynayabiliyor muyum PS3'teki gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Daha önce sorulmuş mudur bilmiyorum ama benim aklımda bir şey var.
    PS4 için US hesabımdan plus aldım diyelim ve bir oyunu indirdim, hesap da haliyle makinede aktif. Daha sonra ana hesabım olan TR hesabına geçip oyunu sorunsuz oynayabiliyor muyum PS3'teki gibi?

Hiç sorun olmaz hocam . İyi oyunlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadGuy

Diğer konuya yazdım buraya da yazayım. Önümüzdeki hafta PAX 2014 etkiliği boyunca PSN'de PAX indirimleri olacak ve bu indirimler Transistor, Child of Light ve Trails Fusion gibi oyunları da içeriyor. Haftasonu da flash sale adı altında PS3 ve Vita için seçili oyunlar $10'a satılacak.

http://www.playstationlifestyle.net/2014/08/21/playstation-store-sales-starting-soon-pax-2014-call-duty-pixeljunk/

Arkadaşlara önerim bu fiyata trials fusion kaçmaz. Aman he :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mattmurdock

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Daha önce sorulmuş mudur bilmiyorum ama benim aklımda bir şey var.

Hiç sorun olmaz hocam . İyi oyunlar...

Teşekkür ederim size de.
  • Yeni oyunlar muhtemelen haftaya çarşamba açıklanır. Yabancı forumlarda beklenen oyunlar:
    Awesomenauts
    Binding of Isaac
    Futuridium (crossover with Vita)
    Velocity 2X (crossover with Vita)
    Guacamelee: Super Turbo Championship Edition
    Mousecraft
    Ekim'de Driveclub ile birlikte sağlam yapımlar gelmeye başlar ama bu ay da büyük ihtimal indie oyunlar gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadGuy

Diğer konuya yazdım buraya da yazayım. Önümüzdeki hafta PAX 2014 etkiliği boyunca PSN'de PAX indirimleri olacak ve bu indirimler Transistor, Child of Light ve Trails Fusion gibi oyunları da içeriyor. Haftasonu da flash sale adı altında PS3 ve Vita için seçili oyunlar $10'a satılacak.

http://www.playstationlifestyle.net/2014/08/21/playstation-store-sales-starting-soon-pax-2014-call-duty-pixeljunk/

Hocam merhabalar,

Bu indirimlerden konsolu NTSC U olanlar mı faydalanabilecek sadece?

www.bolumsonucanavari.com
    PlayStation 3 ve Vita için Flash Sale İndirimleri Başladı
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PlayStation_3_ve_Vita_icin_Flash_Sale_indirimleri_Basladi-69501.htm

Burada böyle bir ibare varda, sorayım dedim.

Benim konsolum NTSC U(PS4), CoD alsam bu indirimlerden US PSN ile, indirip TR PSN'imde oynayabilir miyim? Yoksa sadece US PSN'de mi oynayabilirim?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CPTLeBron -- 24 Ağustos 2014; 16:17:40 >

• Bakalım bu ay hangi çöpler gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

Bakalım bu ay hangi çöpler gelecek.

Hiç değilse bi NFS Rivals,Knack falan gelse yine iyi olur.
  • PS4'te öyle bir kısıtlama yok. US PSN'den aldığım oyunları TR hesabımdan oynuyorum sadece ana hesap yapmak yetiyor.
  • Teşekkür ederim bilgilendirme için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

PS4'te öyle bir kısıtlama yok. US PSN'den aldığım oyunları TR hesabımdan oynuyorum sadece ana hesap yapmak yetiyor.

hesaplar arasındaki geçiş yapmayı bir türlü aynayamadım. bu konuda bilgi verebilir misiniz.

örneğin USA PSN'den oyunu yükleyip, çıkış yapıp TR PSN'e giriş yapıp oradan mı oynuyoruz? ve bu sayede Trophy'ler TR PSN'e mi işleniyor?

bir de bu Ana Hesap, Yan Hesap yapmayı PS4 üzerinden mi yapıyoruz?

bu şekilde değişimli olarak oynadığımızda Online işini nasıl yapıyoruz? PS Plus sadece 1 tanesinde olunca yetiyor mu?
  • assassin's creed gelir eylül'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

PS4'te öyle bir kısıtlama yok. US PSN'den aldığım oyunları TR hesabımdan oynuyorum sadece ana hesap yapmak yetiyor.

hesaplar arasındaki geçiş yapmayı bir türlü aynayamadım. bu konuda bilgi verebilir misiniz.

örneğin USA PSN'den oyunu yükleyip, çıkış yapıp TR PSN'e giriş yapıp oradan mı oynuyoruz? ve bu sayede Trophy'ler TR PSN'e mi işleniyor?

bu şekilde değişimli olarak oynadığımızda Online işini nasıl yapıyoruz? PS Plus sadece 1 tanesinde olunca yetiyor mu?

Hesabı ps4 üzerinden settings-psn'den primary yapabilirsin, PS4'te birden fazla primary hesap olabilir ama bir hesap birden fazla PS4'te primary olamaz. US PSN'den oyun alıp hesabı primary yaparsanız TR PSN'den online dahil rahat rahat oynarsınız.

• PSN login sıkıntısı için sony online başkanından açıklama geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_84506155/tm.htm konuda tablo açıklama falan var.
    Trophy oynadığınız hesaba işleniyor. Online içinde ana hesapların birinde plus olması yeterli.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.