Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26.850
Cevap
571
Favori
1.620.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • us psn de pre order olarak göremedim beyler fifa 15i
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

us psn de pre order olarak göremedim beyler fifa 15i

Gelmedi daha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir umut bu ay plus ile ps4 e AAA oyun bekliyorum.
  • MikeMİller M kullanıcısına yanıt
    DriveClub bile tam sürüm olarak verilmicekken ben de bir umut bekliyorum ama vermeme ihtimalleri şu duruma göre çok yüksek.
  • drive clup konusunda tam sürüm vericez dediler sonra arabaların bir kısmını vericez dediler.yan çizdiler açıkcası.ne diyelim umut fakirin ekmeği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeMİller -- 25 Ağustos 2014; 14:36:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MikeMİller

drive clup konusunda tam sürüm vericez dediler sonra arabaların bir kısmını vericez dediler.yan çizdiler açıkcası.ne diyelim umut fakirin ekmeği

Tam sürüm demediler sanırım. Sadece tekli oyuncu modunu verecez dediler. Araba kısıtlaması da mı var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

quote:

drive clup konusunda tam sürüm vericez dediler sonra arabaların bir kısmını vericez dediler.yan çizdiler açıkcası.ne diyelim umut fakirin ekmeği

Tam sürüm demediler sanırım. Sadece tekli oyuncu modunu verecez dediler. Araba kısıtlaması da mı var ?

Pist araba her şey kısıtlı.
  • Daha adam akıllı bir şey göremedim. Umarım bu sefer yanılırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shagrath

quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

quote:

Pist araba her şey kısıtlı.

Demo veriyorlar sanki

• Çok şey istiyosunuz. Senelerce ve yüzlerce kişi çalışıp sonunda oyunu size ücretsizmi verceklerdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knack güzel olurdu bu ay
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakal131

Çok şey istiyosunuz. Senelerce ve yüzlerce kişi çalışıp sonunda oyunu size ücretsizmi verceklerdi.

Geliştiricilere parasını Sony veriyor. Ücretsiz ne alaka
  • TheDC kullanıcısına yanıt
    Nasıl ne alaka plusla veriyorlar işte. He siz 10tl yi bile driveclub için ücret kabul ediyorsanız verdikleri kısıtlı oyun bile fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Nasıl ne alaka plusla veriyorlar işte. He siz 10tl yi bile driveclub için ücret kabul ediyorsanız verdikleri kısıtlı oyun bile fazla

10 Milyon Kullanıcı
    Her biri 50 dolar

500 milyon dolar..
  • quote:

1-Drive club demodan biraz daha fazlasını verecek tam sürüm değil
    2-Hiç bir yapımcı babasının hayrına oyunu bedavaya vermez
    3-Ps3de verilen oyunları gördük farcry hitman tomb raider vs.bunun gibi oyunlar verildi.

• kimse kimseden babasının hayrına birşey yapmasını istemiyor zaten.sony plus sayesinde dünyanın parasını kazandı.kazanmaya da devam ediyor.kazandığının hakkını verse yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghimco

Knack güzel olurdu bu ay

+1
  • Bakalım sony nin bu ayki stratejisi ne olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 çöp vereceklerine 1 düzgün oyun verseler keske... Fifa15 geliyor bu saatten sonra 14 satilmaz, fifa14'u verirler mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Ixion

2 çöp vereceklerine 1 düzgün oyun verseler keske... Fifa15 geliyor bu saatten sonra 14 satilmaz, fifa14'u verirler mi acaba

Verilmez.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.