Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.851
Cevap
571
Favori
1.620.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu Knack'in bu kadar talibi olduğunu sırf şu Plus konularında gördüm. Normalde epey eleştirilen, yerin dibine sokulan bir oyun diye biliyorum. Başlarda ben de aşırı merak ediyordum, izlediğim videolarda eğlenceli geliyordu. İncelemeleri izledikten sonra da en ufak bir merakım dahi kalmadı. Ne bileyim bağımsız yapımlar bazen bu tip oyunların veremediği keyifi verebiliyor. Sıkılacağımdan çok emin olduğum bi oyunun gelmesindense eğlenebilme ihtimalim olan bir bağımsız oyun gelmesini yeğlerim. Ya tutarsa mantığıyla
  • Sanki bir lego oyunu gelecek gibi hissettim ben de

• Bence bu ay ve ekim ayı da tetris oyunu gelir. Drive club in yanina guzel bir indie sıkiştirirlar.Fakat kasim ayinda 1.senesini doldurmus oyunlar gelebilir. Zaten ekim ayindan sonra bomba oyunlar geliyor eski oyunlari plus ile verebilir diye düşünüyorum. Cok cok iyimser dusunuyorum ama ...

• Arkadaşlar hiç umutlanmayın bence yine 2 tane atari oyunu verip geçiştircekler

• Arkadaslar son gun ne zaman bu ay indirimlri icin ?

• Flower - Octodad - Transistor

Bunlardan biri gelecek bence.
  • Transistor gelirse iyi yine.
  • Sony bana plus oyunu vermesin.Onun yerine 1 yillik plus uyeligimi 5 ay daha uzatsinsin. Daha cok sevinirim

• Aman allahim tr psn de Knack yok.! Us psn de var ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Cityzens

Aman allahim tr psn de Knack yok.! Us psn de var ama
    quote:

Orijinalden alinti: SmithAhmet

nasıl yok? işte linki...

• quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Hayır var siz görmemişsinizidr fiyatı 99tl.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlis hitirlamiyorsam bi sony yetkilisi ps4 plus oyun sikayetleri icin 2014 sonuna kadar aaa kalitesinde oyunlar vermeye baslayacagiz demisti. Ama ben kasim araliga kadar pek umutlu degilim

• Hiç değilse bi NFS Rivals,Fifa 14 falan verseler.
  • Fifa hala 59.99 dolar... ne fifasi

Mantiga bak ya oyun cikali 1 sene oldu utanmadan hala 59.99 fiyatiyla satmaya devam ediyorlar.

@F355 Berlinetta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Ağustos 2014; 9:14:56 >
  • Bugün ayın son çarşambası. Bakalım gelecek oyunlar plus aboneliği almamı sağlayacak mı. Plus aboneliğim bitti. Online oyunda oynamadığım için almadım.
  • Ben tahmin edeyim oyunları kesin 1900 lerden kalma salak salak beşpara etmeyen grafikten yoksun 2 tane oyun verecekler ps4 ü aldığımdan beri verdiği plus oyunlardan tek beğendiğim Don't Starve ve Dead Nation gerisi beşpara etmez.Plus almayı zorunlu yaptılar yaptıkları tam rezillik Ps3 ü adam gibi oyun veriyor ps4 tekilerle dalga geçiyor bu Sony resmen bu konuda beni gerçekten sinir ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamurat60

Ben tahmin edeyim oyunları kesin 1900 lerden kalma salak salak beşpara etmeyen grafikten yoksun 2 tane oyun verecekler ps4 ü aldığımdan beri verdiği plus oyunlardan tek beğendiğim Don't Starve ve Dead Nation gerisi beşpara etmez.Plus almayı zorunlu yaptılar yaptıkları tam rezillik Ps3 ü adam gibi oyun veriyor ps4 tekilerle dalga geçiyor bu Sony resmen bu konuda beni gerçekten sinir ediyor

Hocam bu zorunlu Plus olayı ve ücretli olması kötü birşey değil aslında.Şimdi fanboy muhabbeti yapıp eksileyecekler beni ama kullandınız mı bilmiyorum,geçen nesilde Xbox Live kalitesi mükemmeldi.Party chat olsun,menü dizaynı,sürekli gelen updateler ile geliştirilmesi,youtube gibi programların kalitesi,kullanıcı profilleri,arkadaş sistemi,sesli mesajlar vs. vs. çok çok daha iyiydi.Yıllık 75-80TL falan ödüyorduk ama Live kullanan hiç kimse bundan şikayetçi değildi.Üstelik ücretsiz oyun falan da verilmiyordu.

Onun için Plus'ın paralı olması da aslında iyi birşey.Yıllığı 90TL çok bir para değil.Eğer PSN gelişecek,güzelleşecek ve hataları giderilecekse Plus'ın ücretli olması benim için hiç sorun değil.İsterse aylığı 100TL olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

Ben tahmin edeyim oyunları kesin 1900 lerden kalma salak salak beşpara etmeyen grafikten yoksun 2 tane oyun verecekler ps4 ü aldığımdan beri verdiği plus oyunlardan tek beğendiğim Don't Starve ve Dead Nation gerisi beşpara etmez.Plus almayı zorunlu yaptılar yaptıkları tam rezillik Ps3 ü adam gibi oyun veriyor ps4 tekilerle dalga geçiyor bu Sony resmen bu konuda beni gerçekten sinir ediyor

Hocam bu zorunlu Plus olayı ve ücretli olması kötü birşey değil aslında.Şimdi fanboy muhabbeti yapıp eksileyecekler beni ama kullandınız mı bilmiyorum,geçen nesilde Xbox Live kalitesi mükemmeldi.Party chat olsun,menü dizaynı,sürekli gelen updateler ile geliştirilmesi,youtube gibi programların kalitesi,kullanıcı profilleri,arkadaş sistemi,sesli mesajlar vs. vs. çok çok daha iyiydi.Yıllık 75-80TL falan ödüyorduk ama Live kullanan hiç kimse bundan şikayetçi değildi.Üstelik ücretsiz oyun falan da verilmiyordu.

Onun için Plus'ın paralı olması da aslında iyi birşey.Yıllığı 90TL çok bir para değil.Eğer PSN gelişecek,güzelleşecek ve hataları giderilecekse Plus'ın ücretli olması benim için hiç sorun değil.İsterse aylığı 100TL olsun.

Hocam haklısın plus ın ücretli olmasında sıkıntı yok dediğin gibi çok parada değil ben buna karşı değilim neden çünkü plus zorunlu olmasa bu sefer oyunların online code muhabbetleri falan olacak ki önceden öyleydi bu daha mantıklı oldu, ama şöyle birşey var plus ta oyun verme olayı Sony inin artık geleneği oldu ve gelenek devam ediyor ama ps3 e adam gibi oyun verirken ps4 e saçma sapan dalga geçer gibi oyun vermesi sinir bozucu birşey.Böyle oyunlar vereceğine hiç oyun vermesin desinki kardeşim online oyun oynacayacaksan plus alacaksın ok oyun vermesede zaten alırım.Oyun verecekse de düzgünce oyun versinki millet te aa bu oyunu veriyormuş deyip gaza gelip alır plus üyeliği bir kaç üst mesajda birisi yazmış mesela ne oyun verecek acaba ona göre plus üyelik alıcam demiş örnek Sonuç olarak böyle salak oyunlar vereceğine hiç vermesin bence daha iyi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

Hocam haklısın plus ın ücretli olmasında sıkıntı yok dediğin gibi çok parada değil ben buna karşı değilim neden çünkü plus zorunlu olmasa bu sefer oyunların online code muhabbetleri falan olacak ki önceden öyleydi bu daha mantıklı oldu, ama şöyle birşey var plus ta oyun verme olayı Sony inin artık geleneği oldu ve gelenek devam ediyor ama ps3 e adam gibi oyun verirken ps4 e saçma sapan dalga geçer gibi oyun vermesi sinir bozucu birşey.Böyle oyunlar vereceğine hiç oyun vermesin desinki kardeşim online oyun oynacayacaksan plus alacaksın ok oyun vermesede zaten alırım.Oyun verecekse de düzgünce oyun versinki millet te aa bu oyunu veriyormuş deyip gaza gelip alır plus üyeliği bir kaç üst mesajda birisi yazmış mesela ne oyun verecek acaba ona göre plus üyelik alıcam demiş örnek Sonuç olarak böyle salak oyunlar vereceğine hiç vermesin bence daha iyi

Anladım demek istediğinizi.Yani umarım verirler.Ben de çok isterim tabi vermelerini.Sadece BF4 oynuyorum ben de.Başka oyunum yok.

Benim demek istediğim Plus için aldıkları para mutlaka daha kaliteli hizmet olarak bize geri dönecektir.

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.