Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.781
Cevap
318
Favori
470.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Primary hesapta Plus üyeliği varsa tüm secondary hesaplar plus üyeliğinden yararlanabilirler. Eğer primary hesapta plus üyeliği mevcut değil ise, secondary hesaplardan plus üyeliği olan hesaplar yararlanabilir.

Senin durumunda US hesabı pri yapıp, TR hesabını sec olarak kullanırken bu hesabınla plus üyeliğinden yararlanmaya devam edebilirsin.

@I-C-O Bu arada Amazon'daki indirim zamanlarında plus kartları da indirimlerden yararlanabiliyor. Geçen sene Kara Cuma etkinliğinde $20'a sattılar. Ben E3 zamanı %20 indirimle $40'a almıştım yıllık plus kartını
  • Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ileride bir tane daha PS 4 sistemi alcağım için PS Plus ile ilgili bilgiler faydalı oldu. Fakat şuanda TR PSN de zaten plus hesabım olduğu için dediğin gibi US Primary yapmak yeterli olacak.

Konu çok faydalı heleki Eylül sonu oyun sezonunun açılacağınıda düşünürsek herkesin kafa yorması gereken bir başlık olmuş emeği geçen bilgi veren herkesin eline sağlık.
  • sncrklnc

Öncelikle teşekkür ederim.
    kdrsrsln gereken cevabı vermiş. Bende ufak bir not düşeyim:

1 PS4'te 16 farklı PSN hesabını aynı anda Primary olarak kaydedebilirsin. Yani eğer hesaplar komple seninse Türkiye Psn'i de, Amerika Psn'i de aynı anda Primary kullanabilirsin.

kdrsrsln

Amazon Psn kartlarada indirim yapıyormuş demek. Çok güzel o zaman. Bilgi için teşekkürler.

• Arkadaşlar doğru anladığımı teyit etmek adına soruyorum; ana veya diğer sec/pri hesaplarda online oynayabilmek için psn plus primaryde olmalı değil mi? Öyleyse plus hesabında kardeşlik artık mümkün değil gibi bişey oluyor yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty90@ -- 30 Temmuz 2014; 20:47:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba benim sınıf arkadaşımda ve bende ps4 var arkadaşımda bf4 var ama bende yok ve aynı serverde beraber oynamak istiyoruz bu mümkün mü açıklayabilirmisiniz tam olarak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty90@

Arkadaşlar doğru anladığımı teyit etmek adına soruyorum; ana veya diğer sec/pri hesaplarda online oynayabilmek için psn plus primaryde olmalı değil mi? Öyleyse plus hesabında kardeşlik artık mümkün değil gibi bişey oluyor yani?

Evet, aynen öyle. PS4'ünüzdeki tüm hesaplar ile online oynamak istiyorsanız Plus, Primary hesapta olmalı.

Plus kardeşliği ise ancak "Daimi kardeşlik" ile mümkün.

Diğer normal kardeşliklerde Secondary hakkı alan o kolpa hesaba mahkum kalır.

quote:

Orijinalden alıntı: metoman008

merhaba benim sınıf arkadaşımda ve bende ps4 var arkadaşımda bf4 var ama bende yok ve aynı serverde beraber oynamak istiyoruz bu mümkün mü açıklayabilirmisiniz tam olarak ?

Oyun kutulu değil, değil mi?

Oyun dijitalse hangi hesaptan alınmış? Yani arkadaşın oyun oynadığı ana hesaptan mı almış?

Eğer öyleyse ilk sayfada yazdığım "Daimi Kardeşlik" yöntemiyle oyunu ikinizde oynayabilirsiniz.

• I-C-O kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty90@

teşekkür ederim hocam

Rica ederim.
  • Kırık ps3 ile psn plus kullanilsa ne olur ve plus icin hangi ulkeyi onerirsiniz en uygun neresidir? Ortak alimlar ne kadar oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iexorcism

Kırık ps3 ile psn plus kullanilsa ne olur ve plus icin hangi ulkeyi onerirsiniz en uygun neresidir? Ortak alimlar ne kadar oluyor?

Kırık PS3 ile PSN'e bağlanamazsın, bağlanmak için güncelleme yapman gerekir ki bu sefer de PS3 orijinal olur. (Ama bir ara kırık PS3 ile de PSN'e bağlanıp online oynayanlar vardı, şimdi ne oldu bilmiyorum.)

PS3 için mi Plus?
    Öyleyse artık Amerika PSN'de, Avrupa (Türkiye) PSN'de aynı oyunları veriyorlar. Bazen 1 ay fark oluyor ama aynılar yine.

Plus'ın yıllığı 49.99$ / 100 TL. 2 kişi 50 TL - 50 TL ödeyip alabilirsiniz.

• I-C-O kullanıcısına yanıt
    galiba şu an ps3 de online oynanıyor ps vita da var sizce değer mi ve siz alsaydınız amerika PSN mi yoksa avrupa mı alırdınız (ekstra oyun alırken olan fark için) plus üyeliğini kaç kişi kullanabiliyor ve bi ara 12 +3 ay tarzı kampanya olmuş yine o tarz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iexorcism

galiba şu an ps3 de online oynanıyor ps vita da var sizce değer mi ve siz alsaydınız amerika PSN mi yoksa avrupa mı alırdınız (ekstra oyun alırken olan fark için) plus üyeliğini kaç kişi kullanabiliyor ve bi ara 12 +3 ay tarzı kampanya olmuş yine o tarz var mı?

Plus üyeliği PS4'te mecburi ama PS3'te keyfi malûmunuz.

Her türlü değer diyorum.

Benim ana hesap Amerika olduğundan Plus'ı Amerika PSN'ime aldım. Ekstra oyun alırkenki fark için Amerika PSN daha uygun. Amerika PSN'de oyunlar daha ucuza gelir.

PS3'te Plus üyeliğini iki kişi sorunsuzca kullanabilir.

Maalesef bu aralar kampanyaları takip etmiyorum.

• Arkadaşlar 2 sorum olacak yardımcı olur musunuz?

1) Birinde Primary hesabını satın aldığınızda, e-mail şifrelerini falanda mı veriyor? Yani o aldığım primary hesap ile psn e girebiliyormuyum, yoksa aldığım kişi şifreyi değiştirirse o hesabım iptal mi oluyor?

2) Ben primary hesabımla 2 oyun aldım diyelim ki. 1 oyunu bir arkadaşıma diğer oyunu ise başka bir arkadaşıma vermek istiyorum secondary olarak. Bu mümkün mü?
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebrion

Arkadaşlar 2 sorum olacak yardımcı olur musunuz?

1) Birinde Primary hesabını satın aldığınızda, e-mail şifrelerini falanda mı veriyor? Yani o aldığım primary hesap ile psn e girebiliyormuyum, yoksa aldığım kişi şifreyi değiştirirse o hesabım iptal mi oluyor?

2) Ben primary hesabımla 2 oyun aldım diyelim ki. 1 oyunu bir arkadaşıma diğer oyunu ise başka bir arkadaşıma vermek istiyorum secondary olarak. Bu mümkün mü?

1) Genelde sadece hesabın kayıtlı olduğu e-mail ve hesabın şifresi verilir.
    E-mailin şifresini vermeye-almaya gerek yok. Ayrıca Psn hesabı oluştururken, kafadan e-mail sallayarak hesabı oluşturan insan sayısı da az değil.

2) Secondary hesap birden fazla makinede kullanılabilir ama asla aynı anda oynayamazlar, çakışıp düşerler.

Özellikle insanlara hesap satarken asla böyle bir şey yapmayın. Çünkü bu da bir tür dolandırıcılıktır.

• Selam beyler uzun sureliğine internete erişemicem ama secondary last of us almak istiyorum ama net e bağlı olmam lazımmış sec hesapdan oynamam için acaba 500mb mobile interneti paylaşsam ps4 e çok internet yermi yada 25dakikada bir bağlayıp kapat aç yapsam neti olurmu 😂 😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: jasvin71

Selam beyler uzun sureliğine internete erişemicem ama secondary last of us almak istiyorum ama net e bağlı olmam lazımmış sec hesapdan oynamam için acaba 500mb mobile interneti paylaşsam ps4 e çok internet yermi yada 25dakikada bir bağlayıp kapat aç yapsam neti olurmu 😂 😂😂

PS4 internete giriyorsa, bağlantı sağlandıysa tamamdır, olur.

Yalnız 25 dakikada 1 çıkar-tak yapmak ne konsantrasyon bırakır, ne de zevk.
  • Sa arkdaşlar ps4 aldm hıc oyunum yok psn den oyun satan arkdadaşlar var m pm Atsn hemen oyun almak istiyorum acil :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: cagricinar

Sa arkdaşlar ps4 aldm hıc oyunum yok psn den oyun satan arkdadaşlar var m pm Atsn hemen oyun almak istiyorum acil :)))

Bolca var:

http://forum.donanimhaber.com/m_84506155/tm.htm

Rosemary'nin Bebeği'nden sonra bu da şiddet ile tavsiyemdir. İko garantili.

Original Sin (2001) Türkçe adı: Günahkâr.

Öncelikle belirteyim; rock, pop veya hareketli müziklerle başlayan ergen aşk filmleriyle karıştırmayın dostlar.

Aşk, ihtiras, şehvet, tutku, entrika, ihanet, esaret, intikam, kirli geçmiş, aldatma ve aldanma, acı, ahlâk ve namus kavramlarının yerde sürünmesi.

Hepsi bu filmde. Çok etkileyici bir yapıt. Şiddet ile tavsiye ediyorum.

• 2. kere neden tekrar ediyorsun ? Sıcak başına vurdu anlaşılan gir buzluğa.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.