Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.781
Cevap
319
Favori
472.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ek olarak şunu da ekleyeyim. Emin olmak istememin sebebi ortağım forumdan tanımadığım bir üye dolayısıyla ona bir engel olusturup mahcup olmak istemiyorum

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yarın nasipse PS4 slim alıyorum. Amaç 4-5 ay kullanıp bu sürede exc. oyunları bitirip satmayı düşünüyorum.

Bloodborn ve Last of us remastered şuan PS store da 80-90 TL civarı makul fiyattalar bunları direk alabilirim ama GOW, TLOUS Part II, Uncharted serisi halen daha pahalı. Bu oyunları en basit şekilde nasıl oynayabilirim?

Oyunları kendi hesabıma alsam daha sonra konsolla yada konsolsuz tek hesap şeklinde hepsini satabilir miyim?

• Bir arkadaşımda Fifa22 var. 2 tane de PlayStation'ı var. Fifa22 bir ps'de primary diğerinde secondary. Bana da bu oyunu vermek istiyorum ben de ana hesap olarak etkinleştirsem sonra kendi hesabıma geçip oynayabilir miyim ? Onun oyun oynamasına engel olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Longfor44

Bir arkadaşımda Fifa22 var. 2 tane de PlayStation'ı var. Fifa22 bir ps'de primary diğerinde secondary. Bana da bu oyunu vermek istiyorum ben de ana hesap olarak etkinleştirsem sonra kendi hesabıma geçip oynayabilir miyim ? Onun oyun oynamasına engel olur mu ?
    Herhangi biri ps ps5 mi yoksa hepsi ps4 mu ?
    Tum psler 4 ise bir kisi oynayamaz. 1ps5 var ise oynanir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogi1907 -- 25 Eylül 2021; 10:35:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmasirkesiyim

Merhabalar yeni ps 4 satın almış bir üyeyim. Psn plus hesabımı ps5 sistemi olan bir forum üyesiyle paylaşıyorum. Ortağımın ps 5 sistemi olduğu için ps plus collection listesinde olan oyunları ps 4 konsoluma ücretsiz indirip oynayabilir miyim acaba? Tecrübeli üyelerin yardımını bekliyorum

2 basit kural var .

1-Hesaba ps5 tarafindan eklenen oyunlari oynayabilirsiniz.
    2-Hesap ps5 makinede aktif olarak kayitli oldugu surece oynayabilirsiniz.

• dogi1907 kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim bilgi için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

3 tane ps4 var hocam. 2 tanesi arkadaşımın 1 tanesi benim. Primary onun ps4'ünde sec'de diğer ps4'ünde. Bana hesabı verse ben de pri yapsam kendi ps4'ümde bir sorun olur mu ? Ben girdiğimde onun pri hesabı atar mı ?

• Longfor44 kullanıcısına yanıt

Tabi ki atar, aynı hesap iki ayrı ps4’te sürekli olarak primary kalamaz.

• Merhabalar daimi kardeşimle ikimizde ps5 sahibiyiz ve fifa oyununu oynuyoruz.Daimi kardeşim battlefield almak istiyor ben istemiyorum.Başka bir arkadaşı battlefield e ortak olmak istiyor.Onlar oyunu alsa ben fifaya girerken sorun yaşar mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altairstar -- 25 Eylül 2021; 21:55:43 >
  • Bende kardesige katilmak istiyorum. Ne yapmam lazim. yurt disindayim ama tr hesabim var

• Arkadaşlar merhaba bir sorum var muhtemelen sorulmustur ama yine de yanitlarsaniz sevinirim.

Ps5 sahibiyim, ps4 zamanindan daimi kardeslik yaptigim bi arkadasim var o ps4 kullanicisi (ben secondary o primary idi)

Su durumda o ps4 ben ps5 olarak kullaniyoruz. Okudugum kadarıyla ps5pri ps4pri ve ps5sec olarak kullanabiliyoruz.

Su durumda ps5i olan baska bir arkadasimla da ayni hesap üzerinden daimi kardeslik yapmak icin zinciri de bozmadan ne yapmam gerekiyor

Cok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: altairstar

Merhabalar daimi kardeşimle ikimizde ps5 sahibiyiz ve fifa oyununu oynuyoruz.Daimi kardeşim battlefield almak istiyor ben istemiyorum.Başka bir arkadaşı battlefield e ortak olmak istiyor.Onlar oyunu alsa ben fifaya girerken sorun yaşar mıyım ?
    Cozum basit. Fifanin oldugu hesaba degil yeni hesap acarak alirlarsa hicbir problem yasamazsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilkerk

Arkadaşlar merhaba bir sorum var muhtemelen sorulmustur ama yine de yanitlarsaniz sevinirim.

Ps5 sahibiyim, ps4 zamanindan daimi kardeslik yaptigim bi arkadasim var o ps4 kullanicisi (ben secondary o primary idi)

Su durumda o ps4 ben ps5 olarak kullaniyoruz. Okudugum kadarıyla ps5pri ps4pri ve ps5sec olarak kullanabiliyoruz.

Su durumda ps5i olan baska bir arkadasimla da ayni hesap üzerinden daimi kardeslik yapmak icin zinciri de bozmadan ne yapmam gerekiyor

Cok teşekkür ederim

Siz sec kullanmaya devam ederken baska bir ps5 sahibi kisi pri olarak kullanir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dogi1907

Siz sec kullanmaya devam ederken baska bir ps5 sahibi kisi pri olarak kullanir.

Alıntıları Göster

Teşekkürler.

Peki ben hesabimi primary yapsam yeni ps5li arkadas secondary olsa olurmu?

• quote:

Teşekkürler.

Peki ben hesabimi primary yapsam yeni ps5li arkadas secondary olsa olurmu?

Alıntıları Göster
    Tabii ki olur.
    Sonucta paylasim sekli belli.
    1ps5 pri+1ps4 pri+birde sec hesap
    Ama var ise oyun saveleriniz o hesapta kalacagi icin sifirdan baslarsiniz.

• Herkese selamlar,

Araştırma yaparken kafam tamamen karıştı ve buraya danışmayı uygun buldum.

Fifa 22 almayı planlıyorum ve bende ps4 var.

Fifa 22'yi sec olarak kullanacağım. Bu durumda ps4 pri ve ps5 haklarını paylaşmam mümkün mü ?

Hocam ikiside birbirini kardeş yapacaklar ..yanişu şekilde benim kardeş onunda kardeş olacak ama o battlefielda girecek ben fifaya sadece .oyunlar ortak kardeşte olacak…böyle bir imkan var mı yoksa battlefield alıcam mecburen

• Peki artik bu kardeslik oyun bazli mi oluyor ps5te yoksa eskisi gibi hesaptaki tum oyunlar paylasilabiliyor mu

• Siz Ps4 sec olacaksanız eğer, Ps5 Pri ve PS4 Pri olmak üzere 3 kişi aynı hesaptan oynayabilirsiniz.

• quote:

Peki artik bu kardeslik oyun bazli mi oluyor ps5te yoksa eskisi gibi hesaptaki tum oyunlar paylasilabiliyor mu

Playstationda hiçbir zaman oyun bazlı olmadı. Kardeşlik her zaman hesap bazlı olur.

• 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.