Şimdi Ara

PS4 Satın Aldım Fakat ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony iletişim merkezinden sorgulattım ürün Eurasia garantili , resimde görüldüğü gibi CUH-1004A / B01 ürün kodu var ve satıcı ürünün 2014 Dünya Kupası ürünü olduğu piyasaya yeni giriş yaptığını söyledi fakat ben bu dünya kupası ürününü daha önce duymamıştım bu nedir arkadaşlar ? Ayrıca kodlara göre ürünün nereden geldiği falan biliniyordu bilen bir arkadaşımız yardımcı olursa sevinirim , teşekkürler

PS4 Satın Aldım Fakat ??

PS4 Satın Aldım Fakat ??

• Dünya kupasılı kutu işte bunun için konu açmaya gerek varmı.
  • Dostum ürünü artık almışsın . Sony garantili olduğunu da sorgulatmışsın . Daha da kurcalama bence, aletin keyfini sür
  • Millet dünya kupası logolu olsun diye bitarafını yırtıyor sen beğenmiyorsun.. stok Takip konusuna bak istersen
    Gönül rahatlığıyla kullan hayırlı olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mudvayne-

Millet dünya kupası logolu olsun diye bitarafını yırtıyor sen beğenmiyorsun.. stok Takip konusuna bak istersen

Bi fark var mı acaba hocam ? Ben alırken söyledim dünya kupali istiyorum diye. Satıcı Adam bununla onun hiç bir farkı yok sorunlu seriler toplatildi(ya da bitti) dedi. Dogru mu acaba ?

• quote:

Millet dünya kupası logolu olsun diye bitarafını yırtıyor sen beğenmiyorsun.. stok Takip konusuna bak istersen

İnfamous bundle paketler ne oluyor peki :D

• rahat uyku uyuyabilirsin. ben de içinden xbox one çıktı zannettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam millet dünya kupalı arıyor yeni üretimmiş diyorlar.ama şuan last of us lı paketler daha yeni üretimdir birde destiny li paketler çıktı böyle uzayıp gidecek

Benim makine ilk üretilenlerden abd den gelme ntsc model çok şükür bi sıkıntısı yok..ps4 de sıkıntılı hiçbir seri olmadı benim bildiğim kadarıyla. arasıra disk atma sorunları oluyormuş onlarada şu seriler diyemiyoruz.
    gönül rahatlığıyla kullanın önemli olan ilk bikaç saat bişey olmaz ise tamamdır:)

• quote:

Hocam millet dünya kupalı arıyor yeni üretimmiş diyorlar.ama şuan last of us lı paketler daha yeni üretimdir birde destiny li paketler çıktı böyle uzayıp gidecek

Benim makine ilk üretilenlerden abd den gelme ntsc model çok şükür bi sıkıntısı yok..ps4 de sıkıntılı hiçbir seri olmadı benim bildiğim kadarıyla. arasıra disk atma sorunları oluyormuş onlarada şu seriler diyemiyoruz.
    gönül rahatlığıyla kullanın önemli olan ilk bikaç saat bişey olmaz ise tamamdır:)

Valla hocam sen bi kaç saat demissin de 5 gün üst üste aralıksız 3 saat filan oyun oynadım teklemedi bile çok şükür su an TV yok ama yine taktim fise denedim CD alacakmi diye sorun çıkarmadı inşallah sorun olmaz ya :D

• ayhankaldırım A kullanıcısına yanıt
    Olmaz hocam bukadar dert etme ilk bikaç saat bile fazla ilk açılış diyor millet:)sakınan göze çöp batar ben yazın o sıcakta 6-7saat başından kalkmadığımı bilirim

• Ya arkadaşım hiçbir özelliği olmayan, tamamen magazinsel bir durum.

SONY malum Dünya Kupası'nın sponsorlarından birisi ve bunun için de Dünya Kupası zamanına denk gelen üretimlerinin kutusuna doğal olarak Dünya Kupası logosu bastı, millet de bunu olay yaptı
  • quote:

Olmaz hocam bukadar dert etme ilk bikaç saat bile fazla ilk açılış diyor millet:)sakınan göze çöp batar ben yazın o sıcakta 6-7saat başından kalkmadığımı bilirim

Haklisin sorun olmaz Allahın izni ile

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.