Şimdi Ara

Ps4 slim 500 gb kırık cihaz 5.05 temiz (fiyat güncellendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaslar merhabalar.Cihaz temizdir. Az oynanmistir.Kutu ve aparatlari ile birlikte verilecektir.Istediginiz oyunu yukleyebilirsiniz

Fiyat: 2800 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkforest -- 27 Mayıs 2020; 13:15:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sen o arkadaşa bakma geçenlerde 250 liraya Xbox Classic satıyordu güvenemedim GeT aç dedim tamam dedi GeT’i almayayım diye 385 liradan açmış,sonrada ilanı açtıktan itibaren bana mesaj yağmuru geliyor istersem bunu 400’e bile satarım yazıyor.
    Sonrada millete gelip fırsatçı felan yazıp duruyor kendi terbiyesizliğini görmeden ben bloklayıp geçtim.

• Fiyat?

• Guncel

• nakit 1800 ederi var ?
  • 1800 bul haber ver banada

• quote:

Orijinalden alıntı: darkforest

1800 bul haber ver banada
    Hocam sen o arkadaşa bakma geçenlerde 250 liraya Xbox Classic satıyordu güvenemedim GeT aç dedim tamam dedi GeT’i almayayım diye 385 liradan açmış,sonrada ilanı açtıktan itibaren bana mesaj yağmuru geliyor istersem bunu 400’e bile satarım yazıyor.
    Sonrada millete gelip fırsatçı felan yazıp duruyor kendi terbiyesizliğini görmeden ben bloklayıp geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazretidentist -- 7 Mayıs 2020; 13:45:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkforest

1800 bul haber ver banada
    2300e sattım ben yenı 5.05 al azif offline ama 1800de kusura bakmayında b..unu cıkarmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.