Şimdi Ara

PS4 temizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. PS4 alalı 3 ay oldu ancak kıyamadığımdan üzerine bez falan vurmadım malum parlak kısmının çok çizildiği söyleniyor. Üzerinde de toz aşırı birikti. Siz ne kullanıyorsunuz cihazı silmek için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herhangi bir bezle silebilirsin.

TV nin yanında mikrofiber bez de hediye etmişlerdi.Ben arada onunla siliyorum.

• ben tozlanmasın diye kutudan çıkan muşambayı oynadıktan sonra üzerine örtüyorum.ilk dönemler aklıma gelmemişti tozlanmaya başlayınca örtmeye başladım sonra da tozlanmadı.
  • Parlak kismi sola dogru cekerek cikar. Ilik suyla musluk altinda yikayip kurumaya birak. Diger kisimlari yumusak bir bezle silebilirsin.

Kullanmadigin zaman ustunu ortmek pek faydali olmuyor zira en fazla tozu calisirken cekiyor alet isindigi icin.

• Elektro marketlerde temizlik setleri var. 10 TL civarında alabilirsiniz. Ben kullanıyorum çok memnunum. Microfiber bez fırça ve temizleme suyu.

• Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Temizlik setlerini kullandıktan sonra herhangi çizik tespit ettiniz mi?
  • Bende naylon ortuyorum beni meraklandiran ic temizligi nasil olucak

• mikrofiber bez ile sil,fazla da kafaya takma illaki çizilecek,ufak şeyler bunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gameer61

Bende naylon ortuyorum beni meraklandiran ic temizligi nasil olucak

Ben ne kadar yarari oluyor bilmiyorum ama elektrik supurgesi yada ayda yilda bir is usenmezsem is yerime goturdummu hava makinesiyle hava tutuyorum icine pek bisey cikmiyor ama pc gibi degildi yani.

Baska yontem varsa onu denerim bunlari denedim cok yarari olmadi yine toz yine toz

• Zaten üzerindeki tozları temizlerken kılcal çizikler oluşur
    yani ne yapsan boş elin de sonunda çizilir
    bu çizikler ışık yansımasında belli olur kafana takma

• yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    Hadiya. Ben daha hiç açmadim içini.
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    ben parlak kismi bulasikmakinesine atiyorum hocam caiz midir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

quote:

Orijinalden alıntı: gameer61

Bende naylon ortuyorum beni meraklandiran ic temizligi nasil olucak

Ben ne kadar yarari oluyor bilmiyorum ama elektrik supurgesi yada ayda yilda bir is usenmezsem is yerime goturdummu hava makinesiyle hava tutuyorum icine pek bisey cikmiyor ama pc gibi degildi yani.

Baska yontem varsa onu denerim bunlari denedim cok yarari olmadi yine toz yine toz

Donanıma zarar verebilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

ben parlak kismi bulasikmakinesine atiyorum hocam caiz midir ?

Tuzu eksikse çizer.
  • Parlak olan kısım hiç bir şey yapmasanız bile çiziliyor ,kafanıza takmayın. İlerde sticker vs alırsınız .
  • Fanlara süpürge tutarken, kürdan yada varsa daha sert bir cisimle, fanın dönmesini engelleyin. Aksi taktirde fan ters tarafa döner ve bozarsınız fanı. Sakın dönmesini engellemeden, sokmayın süpürgenin ağzını oraya.
  • En güzeli şunlardan almak ama henüz burda satılan bir yer bulamadım.

https://www.playstation.com/en-us/explore/ps4/project-skylight-ps4-faceplate/

Oyun temalı olan kısımlar mat kaplamalı. Hem çizilme derdi yok hem de çok şık duruyor.

Veya şurdan skin alınabilir:http://beta.donanimhaber.com/m_86640531/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 30 Mayıs 2015; 20:40:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aliexpreste parlak kisim icin guzel oyun cover stickerlar var makinaya zararda vermiyor istersen cikarmasida kolay

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.