Şimdi Ara

PS4 'ÜM DÜN AKŞAM DONDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OYUN OYNARKEN UNCHARTED 4 . BİR SAHNESİNDE HANİ SAM BALODA YARDIM İSTİYOR DA BİZDE PERDEYLE İÇERİ DALIYORUZ . ORADA DONDU PS4 . FİŞİ ÇEKTİM TAKTIM SONRA DÜZELDİ (CD ÇIKARTMIYORDU VE KAPATILMIYORDU ONDAN ÇEKTİM) . SONRA FARKETTİM GÜNCELLEME DOSYASINI YENİ İNDİRİYOR . SİZCE GÜNCELLEME DOSYASINDAN MI YAĞMIŞTIR . YANİ ESKİ SÜRÜM YA HANİ ? LÜTFEN ACİL

• Bir şey olmaz. Ama tabi fişten çekme olayını bir daha yapmayın. Tuşa basınca PS4'ün kapanması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 8 Nisan 2017; 10:30:28 >
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    SAĞOLUN RAHATLADIM TEŞEKKÜRLER
  • üstüne battaniye ört üşütmesin :) bişi olmaz hocam rahat ol. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simdi bendede dondu düğmeye basıyorum kapanmıyor fişide cekmek istemiyorum ne yapmalıyım

• 112 yi arayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çek fişi gitsin. Bir kereden bir şey olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu havalarda nasıl donuyor anlamadım

• bir keresinde bende de olmuştu. görüntü dondu, aynı zamanda grupraydım sesler vs geliyordu, benim sesim de gidiyordu ama cihaz öylece kaldı oyunda. power tuşuna basılı tutarak kapadım. tekrar açtığımda güncellemeye hazırlandığını gördüm. onunla alakalıydı muhtemelen.
  • Bendede bu ara yani 3 günde 2 kez Syndicate te oldu ama menüye dönüyor oyunu kapatmak zorunda kalıyorum oyun dijital oyun hani CD çizilmiş falan dicem oda yok sanki kopya oynuyoruz arkadaş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.