Şimdi Ara

PS4 ün Sıfır Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
8.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sanalpazardan 1100 tlye ''Sony'' garantili ps4 aldım bende ucuz diye şüphelendim ancak garanti belgesinin fotosunu yolladı.Ürün yarın elime geçecek ürünün kutusunu açmadan sıfır olup olmadığını nasıl anlarım? PAL mı NTSC mi nasıl anlarım? NTSC ise ürünü geri yollayayım mı bir sıkıntı çıkarır mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Heja-Maica

Arkadaşlar sanalpazardan 1100 tlye ''Sony'' garantili ps4 aldım bende ucuz diye şüphelendim ancak garanti belgesinin fotosunu yolladı.Ürün yarın elime geçecek ürünün kutusunu açmadan sıfır olup olmadığını nasıl anlarım? PAL mı NTSC mi nasıl anlarım? NTSC ise ürünü geri yollayayım mı bir sıkıntı çıkarır mı

sadece blu-ray filmlerde bölge kodu kilidi var. film izlerken sıkıntı yaşarsın. onun dışında oyunlarda bu kilit yok. rahatça oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: general_skyx

quote:

Arkadaşlar sanalpazardan 1100 tlye ''Sony'' garantili ps4 aldım bende ucuz diye şüphelendim ancak garanti belgesinin fotosunu yolladı.Ürün yarın elime geçecek ürünün kutusunu açmadan sıfır olup olmadığını nasıl anlarım? PAL mı NTSC mi nasıl anlarım? NTSC ise ürünü geri yollayayım mı bir sıkıntı çıkarır mı

sadece blu-ray filmlerde bölge kodu kilidi var. film izlerken sıkıntı yaşarsın. onun dışında oyunlarda bu kilit yok. rahatça oynarsın.

Film izlerken de sikinti yasamaz arkadas.Ntsj ve pal film konusunda farksizdir her filmi acar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki çin malı oldugu için dandik olma ihtimali var mı? birde 0 olup olmadıgı nasıl anlaşılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heja-Maica -- 10 Eylül 2014; 12:29:03 >
  • Bütün Playstation serisi Çinde üretilmiştir o yüzden dandik olma ihtimali diye birşey yok. Sıfır makina yalnızca kutu üzerinde ki güvenlik bandı ile anlaşılabilir.
  • Kutusunu açmadan kutu üzerindeki bandrolü sony call center da sorgulatın. Orada bi numara var. Telefonlardaki IME numarası gibi düşünün. Konsolun hangi fabrikadan hangi tarihte çıktığına kadar bilgi veriyorlar.
    Ben sony center dan aldım konsolumu ama yinede emin olamayıp sorgulattım. Hangi fabrikadan ne zaman çıktı, hangi sony center a gitti hepsini söyledi karşıdaki yetkili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordkisame

Kutusunu açmadan kutu üzerindeki bandrolü sony call center da sorgulatın. Orada bi numara var. Telefonlardaki IME numarası gibi düşünün. Konsolun hangi fabrikadan hangi tarihte çıktığına kadar bilgi veriyorlar.
    Ben sony center dan aldım konsolumu ama yinede emin olamayıp sorgulattım. Hangi fabrikadan ne zaman çıktı, hangi sony center a gitti hepsini söyledi karşıdaki yetkili.

nası yani hocam neresinde bu numara. hani şu kutunun açılacak yerlerine bant gibi sticker yapıştırıyolar onların üzerinde mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fozcam kullanıcısına yanıt
    Hocam beyaz kutunun üzerinde bi sticker da. Siz sony call center ı arayın. Onlar hangi numarayı istediklerine dair sizi yönlendireceklerdir.
  • quote:

Hocam beyaz kutunun üzerinde bi sticker da. Siz sony call center ı arayın. Onlar hangi numarayı istediklerine dair sizi yönlendireceklerdir.

Benimki spot olduğundan sticker yok heralde. Neyse zaten dediüiniz gibi ararım onlar yönlendirir. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O yoksa bile PS4 ün kasasının altında da var o numara. En kötü kutuyu açar ama kurulum yapmazsınız. Cihazın altına bakarsanız görürsünüz zaten.
  • Hocam kutudaki numara şöyle birşey;

cihazın altındaki de şu

call center ı arayınca ps4 aldım serial numarasını sorgulatmak istiyorum derseniz sizi yönlendirirler..
    Şimdiden hayırlı olsun yeni cihazınız.

• peki teşekkürler yani sorgulattıktan sonra bi sıkıntı çıkmaz 2. el ürünü kutulama ihtimalleri yok
  • quote:

Hocam kutudaki numara şöyle birşey;

cihazın altındaki de şu

call center ı arayınca ps4 aldım serial numarasını sorgulatmak istiyorum derseniz sizi yönlendirirler..
    Şimdiden hayırlı olsun yeni cihazınız.

Bu seninki değil herhalde sony centerda bu serinin satılması imkansız.bendeki bundan bi sıkıntısı yok ama abd den gelme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

peki çin malı oldugu için dandik olma ihtimali var mı? birde 0 olup olmadıgı nasıl anlaşılır

0'ı bilemeyeceğim.Dandik olması derken büyük bir yanılgı var orada çin malı dandiktir mevzusu çinlilerin 10 dolarlık ürünü 2-3 dolara kalitesiz veya benzer kalitede yapmasıyla ilgilidir.
    Bahsettiğimiz firma sony,faponyada da aynı malzeme kullanıyor,çinde de amerikada da.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Mudvayne- kullanıcısına yanıt
    Tabii ki benimkisi değil hocam. Arkadaşa yardımcı olsun diye internetten aradım bu görselleri buldum.
  • Bence gidin ps4'ün parlak kısmına bakın orası çok kolay çiziliyor orada çok çizik varsa 2.eldir. Tabi bu da en son bakılacak yöntem kutunun üstündeki mavi ps4 bandrolünden kolayca anlaşılır.
  • Bence bi Papatya çayı demle sakinleş için rahat olsun dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: downrock

Bütün Playstation serisi Çinde üretilmiştir o yüzden dandik olma ihtimali diye birşey yok. Sıfır makina yalnızca kutu üzerinde ki güvenlik bandı ile anlaşılabilir.

hepsi değil dostum, üretim hızı yetişmediğinden sadece çin de değil japonya da da üretim yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmk20

quote:

Orijinalden alıntı: downrock

Bütün Playstation serisi Çinde üretilmiştir o yüzden dandik olma ihtimali diye birşey yok. Sıfır makina yalnızca kutu üzerinde ki güvenlik bandı ile anlaşılabilir.

hepsi değil dostum, üretim hızı yetişmediğinden sadece çin de değil japonya da da üretim yapılıyor.

Kısa bir dönem önce FOXCONN firmasında grev yapıldı bu sebeple ürünler yetişemediğinden japonya da birleştirildi. Dikkat ederseniz dış kutu altında ki üretim stickerını kaldırırsanız altında China yazar aynı şekilde DualShock için de geçerli bu. Japonya da üretiliyor diye düşündüğümüz Playstationlar aslında China de üretilip japonyada birleştirilmiştir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.