Şimdi Ara

Ps4 VS Yeni Sistemim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çocukken PC'de oyun oynar Playstation (1-2) nadiren kullanırdım. Bir süre sonra (yaşıtlarım bilirler)2000-2005 yılları arasında PC donanımları iyi seviyede oyun oynayabilmek için her geçen ay daha yükseği ve daha yükseği gerektirdiğinden dolayı artık maddi anlamda yetişilemez duruma gelmişti. Örneğin teknosadan zamanın pentium 4 2.4 ghzlık zamanın en hızlı donanımına sahip PC'mi aldığımda 5-6 ay sonra oyunları low-medium ayarlarda oynamaya başladığımda anlamıştım artık PC'nin zahmetli bir olay olduğunu ve tamamıyla playstation'a yönelmiştim. PS3 ü kullandım ve PS4 çıkınca da PS4'ten devam ettim. Şu an da ps4 kullanıcısım ve 3 yıl önce aldığım dual core AMD (sadece web gezintisi için aldığım ve onboard ekran kartı olan bir pc) PC'mi değiştirmeye karar vererek ve donanım kurmaya karar verirken 1000tl limit koyup biraz daha iyisi biraz daha iyisi diyerek 2000tl ye toplayıp siparişini verdiğim PC'mi pazartesi kurmuş olacağım.

Açıkcası beni 2000TL'ye kadar iten PS store'da gezinirken artık new arrival oyunların boş versiyonları yani içinde DLC olmayan, session pack olmayan halleri 209 TL olarak görüp, session packli oyunların 269-350 TL civarlarında olması oldu. Amazondan aynı oyunları 3te 1 fiyatına almak tabiki mümkün ama onların da gelmsi 20-25 gün sürüyor. Örneğin amazondan sıfırını 24 dolara (Gittigidiyorda 135 TL, PSSTORE'da 160 TL) aldığım FC4'ün teslim tarihi 4 ağustos yazıyor.

Ama aklımda şöyle bir soru var. Sizce PS4'üm mü daha güçlü olacak yoksa bu yeni toplamış olduğum PC mi?
    PS4 çoğu oyunda 30 FPS verdiği bilinen bir gerçek ama fps'in yanında grafik düzeylerini göre de karşılaştırabiliriz.
     Ps4 VS Yeni Sistemim

Toplamış olduğum PC:
    Intel Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci--Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı--GIGABYTE H81M-S2PV Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz DVI&VGA Anakart--GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram--WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk--ZALMAN Z3 PLUS 600LE 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukgul88 -- 18 Temmuz 2015; 20:53:10 >

• adam ps4 diyor hala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni sistemin çok daha iyidir ps4 ten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 de g3220 benzeri cift cekirdekli jaguar islemci var, ekran kartida 7850. Senin topladigin sistem bunun en az 2 katı daha iyi bir sistem. Konsol isi bitti. ps2 donemi en iyi zamaniydi ama artik bitti.

• Son Batman oyunu firmaların PC'ye verdiği önemi gösterdi elimizdeki pc isterse 10kat iyi olsun oyunu düzgün oynayamadıktan sonra ne anlamı kalıyor ? Konsol pc karşılaştırması yapmaktan vazgeçin ikisi de birbiri karşısında kazanamaz belli konularda
  • Klsvye-mouse zevki bambaşka tabi senin seçimin

• quote:

Orijinalden alıntı: Existencia

Ps4 de g3220 benzeri cift cekirdekli jaguar islemci var, ekran kartida 7850. Senin topladigin sistem bunun en az 2 katı daha iyi bir sistem. Konsol isi bitti. ps2 donemi en iyi zamaniydi ama artik bitti.

PS4'ün içindeki işlemci 2.0 Ghz Octa Core yani 8 çekirdekli AMD Jaguar işlemcisidir.

Hem G3220 ve çift çekirdekli olduğunu nerden çıkardın ?

Ne içtiysen bende istiyorum güzel kafa yapmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Bilmem aklimda oyle kalmis g3220 var demedim zaten yahu.

• Yani aynı oyunu, tamamıyla aynı grafik detaylarında hangisi yüksek FPS ile verir sizce? örneğin batman'i.. Genellikle PC demiş herkes.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.