Şimdi Ara

PS5 Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Malum PS5 çok yakında gelecek Türkiye'ye, yavaş yavaş kulaklık için araştırmalara başladım :)

Şu ana kadar 4-5 kulaklık arasında gidip geliyorum. İncelediğim kulaklıkları güncel fiyatları ve linkleriyle beraber aşağıda paylaşıyorum. Sizlerin de yorumlarınızı almak isterim.

1) PS5 Pulse 3d kulaklık

TR fiyatı 1599 TL civarı gözüküyor bu kulaklığın, yurtdışında ise 99 USD - EUR arasında değişiyor. Amazon üzerinden getirtmek istediğimizde bugünkü kurla 1300 TL civarına geliyor tüm vergiler dahil.

2) Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 Wireless Gaming Headset for PlayStation 5 and PlayStation 4

https://www.amazon.com/Stealth-Wireless-Gaming-Headset-PlayStation-Console/dp/B08D46V1TK?th=1

amazon us üzerinden tüm vergiler dahil 160 dolara geliyor, ürünün kendi fiyatı 99 dolar

3) Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 Wireless Gaming Headset for PlayStation 5 and PlayStation 4

https://www.amazon.com/Stealth-Premium-Wireless-Gaming-Headset-Console/dp/B08D45WDR7/ref=sr_1_1?crid=HRPF0TK06RMP&dchild=1&keywords=turtle+beach+stealth+700+gen+2&sprefix=turtle+beach+st%2Caps%2C264&sr=8-1

amazon us üzerinden tüm vergiler dahil 243 dolara geliyor, ürünün kendi fiyatı 149 dolar

4) SteelSeries Arctis 7P Wireless - Lossless 2.4 GHz Wireless Gaming Headset - for PlayStation 5 and PlayStation 4

https://www.amazon.com/gp/product/B08H4YMC22/ref=ox_sc_saved_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

amazon us üzerinden tüm vergiler dahil 241 dolara (global priority shipping ile) geliyor, ürünün kendi fiyatı 149 dolar

https://www.amazon.it/gp/product/B08H4YMC22/ref=ox_sc_saved_title_1?smid=A11IL2PNWYJU7H&psc=1

amazon italya üzerinden tüm vergiler dahil 211 euroya (global priority shipping ile) geliyor, ürünün kendi fiyatı 179 euro

Yukarıda yer verdiğim ürünler dışında PS5 3d audio özelliğini tam olarak alabileceğimiz başka kulaklıklar mevcut ise bu kulaklıklar hakkında da bilgi paylaşabilirseniz listeyi daha da genişletebiliriz. Astro serisine girmedim hiç orada fiyatlar daha yüksek gözüküyor yukarıda yer verdiğim kulaklıklara nazaran.

Özellikleri incelediğimde, TR'den 1600 tl'ye sony pulse 3d almaktansa üzerine biraz daha koyarak SteelSeries Arctis 7P almak daha mantıklı gibime geldi. Artcis 7P ile ilgili olarak websitesinde (*Fully compatible with PlayStation 5's Tempest 3D AudioTech) bilgisine yer verilmiş.

Yorumlarınızı bekliyorum :)

• Evet 7P alabiliyorsan o bence daha iyi. Açıkçası Pulse 3D'nin balon olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

Evet 7P alabiliyorsan o bence daha iyi. Açıkçası Pulse 3D'nin balon olduğunu düşünüyorum.

Eyvallah dostum, Arctis 7P siparişi verdim amazon uk'den  

• quote:

Orijinalden alıntı: campeone1907

Eyvallah dostum, Arctis 7P siparişi verdim amazon uk'den  

Alıntıları Göster

Hayırlı olsun hocam. Bende 2 yıldır Arctis 3 var. İki kulaklık aynı segment değil ama kalite açısından söyleyeyim hiçbir sıkıntısı yok kulaklığın aldığımdan beri. Deforme bile olmadı. Kullandığım sürede de çok memnun kaldım. Umarım sen de memnun kalırsın.

• campeone1907 kullanıcısına yanıt
    Birsey danışabilirmiyim. Amazon tr e 1650 TL. Hemen sen söyleyince amazon uk ye geçtik kargo 20 ürün 157 euro toplam 177 euro. Sipariş verince başka hiçbir vergi kesinti yada herhangi birsey ödemeyecekmiyiz ? Amazon gümrük yada devlete. Bu ısın toplam maliyeti ne oluyor. Yardımcı olursan sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 Kulaklık Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    PS5 Optik ses çıkışı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.