Şimdi Ara

PS5 kutusundan çıkan Dualsense'i diğerinden nasıl ayırt edebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
5.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar bende yakın zamanda ps5 satın alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Küçük bir dikkatsizlik sonucu ithalatçı garantili 2. dualsense ile ps5 eurasia garantili kutunun içinden çıkan dualsense'i birbirine karıştırdım. Ürünlerin hangisi eurasia hangisi ithalatçı garantili seri numaralarından anlaşılmıyor. İthalatçı garantili olanın kutusunun içinden genel kılavuz dışında bir şey çıkmadığından seri numarasını kutudaki herhangi bir şeyle eşleştiremiyorum. Keza ayınısı PS5 kutusundan çıkan dualsense içinde geçerli. Bir sorun olduğunda hangisini yetkili servise götürebileceğimi bilmiyorum :)

Bunu tespit edebilmenin bir yolu var mı? Şimdiden görüş ve önerileriniz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingjeeremy -- 2 Ağustos 2021; 22:3:0 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

PS5 Kutusundan Çıkan DualSense'i Orijinalinden Nasıl Ayırt Ederim?

Yeni bir PlayStation 5 edindiyseniz, orijinal DualSense kontrolcünüzü ayırt etmek isteyebilirsiniz. İşte kontrolcünüzün orijinal olup olmadığını anlamanın bazı yolları:

• Seri Numarası: Orijinal DualSense kontrolcülerinin, kontrolcünün arka yüzünde bulunan bir seri numarası vardır. Bu numarayı Sony'nin resmi web sitesinden doğrulatabilirsin.

• Paketleme: Orijinal DualSense kontrolcüler, PlayStation logosu bulunan özel bir kutuda gelir. Kutunun üzerinde "DualSense Wireless Controller" yazmalıdır.

• Tuşlar ve Tetikleyiciler: Orijinal DualSense kontrolcülerindeki tuşlar ve tetikleyiciler, sağlam bir şekilde yerleştirilmiş olmalı ve pürüzsüz bir şekilde çalışmalıdır.

• Dokunsal Geri Bildirim: DualSense'in en belirgin özelliklerinden biri dokunsal geri bildirimdir. Orijinal kontrolcüler, oyun içindeki farklı eylemlere tepki veren zengin ve sürükleyici bir dokunsal deneyim sağlar.

• Dokunmatik Yüzey: Orijinal DualSense kontrolcüsündeki dokunmatik yüzey, hassas ve duyarlı olmalıdır. Herhangi bir gecikme veya tutarsızlık, kontrolcünün orijinal olmadığını gösterir.

• Işık Çubuğu: Orijinal DualSense kontrolcüsünün ortasında, denetleyici durumunu gösteren bir ışık çubuğu bulunur. Bu çubuk, kontrolcü açıldığında beyaz olmalı ve oyun sırasında farklı renklere dönüşmelidir.

• Ağırlık ve Boyut: Orijinal DualSense kontrolcüler, yaklaşık 280 gram ağırlığında ve 160 x 66 x 60 mm boyutlarındadır. Sahte kontrolcüler daha hafif veya farklı boyutlarda olabilir.

Bu faktörleri kontrol ederek DualSense kontrolcünüzün orijinal olup olmadığını belirleyebilirsin. Herhangi bir şüphen varsa, cihazı satın aldığın mağazayla iletişime geçmeni öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• Burası sana yardımcı olabilir belki..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NiTRocy kullanıcısına yanıt
    Burası sanılanın aksine işlevsiz bir yer :) ps5 yanında ve sony 55xh9077 tv var bende ikiside tr garantili fakat hiçbir sonuç çıkmıyor maalesef. Sanırım sadece satın aldığımız tarihe göre garanti hesaplıyor. Ürün hakkında detaylı bir bilgi vermiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sonradan aldığınızın arka yazıları daha silik olması lazım kutudan çıkanda arkasındaki yazılar daha belirgin

bir de FCC ID numarası yazan satırın üstünde 3 satır yazı var kutudan çıkanda sonradan aldığımda 2 satır yazı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 3 Ağustos 2021; 2:32:58 >
  • ilker burak kullanıcısına yanıt
    Evet bu durum benim de dikkatimi çekti hocam. Birisi gerçekten daha silik yazıya sahip, diğeri gözle görülür biçimde daha net. Teşekkürler bilgi için. Peki merakımdan soruyorum sony bunu kasıtlı olarak mı böyle yapıyor :)

• ilker burak kullanıcısına yanıt
    FCC ID kısmına baktım ikisinde de üstünde 3 satır yazı yer alıyor.

• benim ikisi de eurasia garantili ve dediğim gibi bu iki farktan ayırt edebilirsiniz kasıttan ziyade biri ps5 ile birlikte diğeri gamepad kutusuna konuyor muhtemelen üretimde farklı bantlardan çıkan ürünler farklı fabrikalarda üretiliyor bile olabilir net bir bilgi yok o konuda...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kingjeeremy K kullanıcısına yanıt
    Bir işe yaramıyor o zaman :/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir faydası olur mu bilmiyorum, ama yine de paylaşayım. Diskli PS5’in kutusundan çıkan dualsense bu şekilde.

PS5 kutusundan çıkan Dualsense'i diğerinden nasıl ayırt edebilirim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.