Şimdi Ara

PS5 Pro'nun muhtemel çıkış tarihi paylaşıldı: Ertelenmiş olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS5 Pro'nun muhtemel çıkış tarihi paylaşıldı: Ertelenmiş olabilir
    Geçtiğimiz yıl Playstation 5 modelinin "Slim" versiyonunu duyuran Sony, bir süredir Playstation 5 Pro ile gündemde. Bildiğiniz gibi Playstation 5'in duyurusundan bu yana yaklaşık 4 yıl geçti ve yükseltilmiş bir versiyonun yolda olduğu bir gerçek. Hatta yakın tarihte de konsolun özellikleri ve olası çıkış tarihinden sizlere bahsetmiştik. Ancak son gelen bilgiler bunun aksini gösteriyor. PS5'in yenilenen sürümü, beklenenden daha geç çıkabilir.

PS5 Pro 2025'e ertelenebilir

Video oyun dünyasının önemli sızıntı kaynaklarından Tom Henderson, X'te paylaştığı yeni bir gönderide Playstation 5 Pro'nun çıkış tarihine değindi. Platformda "PS5 Pro'nun Eylül 2024'te tanıtılacağı" sorusuna Henderson, "Bu yıl piyasaya sürülürse!" şeklinde yanıt verdi. Bu ifade, tabii ki de PS5 Pro'nun doğrudan gecikeceğini söylemiyor. Ancak Henderson uzun zamandır konsolun 2024 tatilinde piyasaya çıkacağını iddia ediyordu.

Kaçıranlar için Handerson, Mart 2023'te Sony'nin 2024 sonlarında piyasaya sürülecek bir PS5 donanım revizyonu üzerinde çalıştığını söyledi. Bunun ardından PS5 Pro'nun "Trinity" kod adından ve Kasım 2024 tarihine atıfta bulunan sızıntı kaynağı, geçtiğimiz aylarda da konsolun sızdırılan özelliklerinin gerçek olduğunu ve PS5 konsolu için halen 2024 Tatilinin planlandığını söylemişti.

Ayrıca Bkz.PS Store'da yaz indirimleri başladı! İşte öne çıkan oyunlar

Şu an için Sony'deki dahili planların değişip değişmediği belli değil. Ancak Playstation 5 için yakın tarihte planlanan büyük bir oyunun olmaması, PS5 Pro'nun çıkış tarihini etkilemiş olabilir. Konsola dönecek olursak, PS5'e göre 2-3 kat, hatta zaman zaman 4 kata kadar daha yüksek ışın izleme mimarisi, daha hızlı belleğe sahip daha büyük GPU ve 8 bit'te 300 TOPS AI performansı ile tanıtılacağı gümdemde. Ayrıca PlayStation Spectral Super Resolution (PSSR) isimli yeni bir yükseltme teknolojisi ile sunulacak.

Kaynak:https://wccftech.com/ps5-pro-2024/

• Kesin GTA 6’ya göre ayarlıyorlar. Çıkıyorsa çıksın artık da ona göre FAT’i satıp geçelim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2024 pro çıkmayacaktır 2025 yılındada neden çıkartsın. Sony her 7 yılda bir yeni konsol geleneğini 2027 ps6 çıkartarak devam edecektir.

• Yeni çıkan Avatar oyununa göz atmak isteyenler, PS Store'da bu ayın 28'ine kadar bedava.

• Valla son Hogwarts Legacy bir sardı ondan beri saran bir oyun olmadı beni

• gta6 ile beraber çıkartırlar işte fırsatı kaçırmamak için

• Cebinde Nakit Ps5Pro Icin 100kasi Olan Cok Kisi Var Simdiden Hayirli Olsun,Ciktigi Gibi 100kadan Peynir Ekmek Gibi Gider😎

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen hafta pc topladım tahmin etmiştim erteleneceğini 36 k pc topladım zam gelmeden

• Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt
    dayasalar konsola 100 bin vermem

• Hay senin isimlendirme sistemine Sony.. 4 yıl sonra çıkan model adına PS6 de geç. Yok pro bilmem ne...

• Ne zaman çıkarsa çıksın, gta 6 ile alınır

• Konsol çıkarmaya devam et ya tutarsa, ama oyun mu ha ona hiç gerek yok alanlar var nasıl olsa !!

• GTA 6 dışında hiç bir şey gelmiyor aklıma. Hiç uğraşmasınlar.1 oyun için 1 konsol. Ne trajedi ama. Ps3 sonrası konsollar çöp bana kalırsa. Ps3 oyun konusunda çok zengindi. Tek konsol 1 yıl gitmiyor bu ne saçmalık. Adam akıllı 4090 dengi bir konsol yapsınlar güç olarak 4-5 yıl onu kullanalım. Alıyoruz köşede kalıyor sonra satıyoruz ne anladım bu işten. Ps3 her açıdan bana kalırsa ps4 ve sonrasından hayla üstün ve zengin bir konsol.

• Gta 6 öncesi çıkacaktır. Yoksa ps5 normal versiyon gta da çakılacağı kesin gibi.

Gta 6 çıkana kadar zaten rtx 6090 ekran kartı çıkmış ve ps5 proyu bile 4'e katlamış olacağından gerisini siz düşünün.

• Ne Gta'ymış arkadaş. Gta 5 i biz 360 ve ps3 ile oynadık , RDR2 yi oynadık ps4 xbox one da yıllarca. Gta 6 bu nesil konsollarda da taş gibi çalışır. Yeter ki oyunu RT yüzünden Çin kerhanesine çevirmesinler. Grafik fetişçiliği iyiden iyiye can sıkmaya başladı.

• Nevfel kullanıcısına yanıt
    Rockstar 50 milyon ps5 müşterisini es geçmez geçemezde, merak etme oyun ps5 gayet stabil çalışır.

• Nevfel kullanıcısına yanıt

Oyun konsollar için tasarlanıyor dostum. Ve bak xbox a da. Adamlar series x'e oyun çıkaranlara series s'e de çıkarıcaksınız diyo. Sony pro konsollarda da önceden bunu yaptı. Next gen konsol değil ara konsol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt
    Oyun abonelik fiyatla4ini düşününce ortalama biri 5 yıla 50 bin harcamış olmalı ki ben bu cihazı kullandım diyebilsin, foncular havadan para kapanlar dışında buna kolay kolay tamam olabilecek kimse olmaz gibi (tr özelinde konuşuyorum)

• Şu nesil açık ara en çöp nesil olmayı başardı

Normalini milyonlarca itelediler

Hiçbir oyun çıkartmadılar

Şimdi de daha iyisini çıkartıp onu ittirecekler

Rezillik

• Pro filan hikaye. Yine 6 yıl geriden gelecekler. Konsol madem ki ana oyun akımını belirliyor! O zaman çıktığı senenin veya 1 önceki senenin en üst kartını barındırmalı. 3 yılda çöp olacak bir şeyi niye alsın millet?

Bizim ülkemizde konsol zaten lüks ama bu kafayla Ab ve Abd gibi pazarlarda da konsol diye bir şey kalmayacak. Pc diz ömürlük, yüksek kalite, oyun çeşitliliği, istersen işini de yaparsın.

Yarış oyunları için olmazsa olmaz yüksek fps yüksek çözünürlükte düşük msde oynamak. Takarsın en baba direksiyonu. Al sana araba keyfi.

Şu 50 serisi ve 8k monitörler çıksın. Seneye teknolojide yeni bir kapı açılacak. Standartlar değişecek. 2025 yılı yıkıcı teknolojiler yılı olacak. Her alanda.

Ps4 pro xbox pro 4090na denk ekran kartıyla çıkmadıktan sonra ölüdür.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.