Şimdi Ara

PS5 Pro söylentileri Gamescom 2024 fuarını esir aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS5 Pro söylentileri Gamescom 2024 fuarını esir aldı
    Sony’nin PS5 Pro konsolunu hazırladığından artık kimsenin şüphesi yokken ne zaman çıkacağına dair net bir bilgi yok. Gamescom 2024 fuarında Sony’nin bir ipucu vermesi bekleniyordu ancak olmadı. Bunun yerine geliştirici ekiplerin ağzından dökülen bilgiler ile yetinildi.

PS5 Pro ne zaman piyasada olacak?

Fuarda bir geliştirici ekibin PS5 Pro çıkışı nedeniyle oyunlarını ertelemeye karar verdikleri aktarılıyor. Diğer bir geliştirici ekip ise PS5 Pro ile ilgili detayları edindikleri ve Unreal Engine 5 motorunun orijinal konsola göre çok daha performanslı çalıştığını belirtiyor.

Ayrıca Bkz.Sony gaza bastı: PSP geri mi dönüyor?

Yine fuarda varılan kanı, büyük oyun yapımcılarının PS5 Pro detaylarına artık hakim oldukları ve oyun geliştirmelerinin de buna göre yönlendirildiği yönünde. Kodların işlenmesinde yüzde 45 daha iyi performans, ışın izlemede ortalama 3 kat iyileştirme, süper ölçeklendirme için 300 TOPS yapay zekâ performansı şimdilik bilinen özellikler.

PS4 Pro konsolu 2016 yılının Kasım ayında piyasaya sürülmüştü. 8 yıl sonra yine aynı dönemler yaklaştı. Sony’nin kış aylarına doğru PS5 Pro konusunda bir lansman veya ön gösterim yapması ihtimali güçlenmiş durumda.

Kaynak:https://wccftech.com/ps5-pro-was-an-open-secret-at-gamescom-2024/

• Ps5 sahiplerine atılan kazığa bak :) :)

Oyun çıkartmadan 4 sene konsol sat

Sonra Gta 6 ardını tutuştursun ve yeni konsol çıkartıp yine oyun çıkartmamaya devam et

Rezillik :) :)

• Hani eskiden Apple ekosisteminde sürekli S takili cihazdan S takili cihaza gecen insanlar vardi 4s 5s 6s 7s xs gibi. Sanirim playstationda da prodan proya gecmek daha mantikli olcak. 4 pro kullananlar halen hic bir seyden geri kalmadi bu surecte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTS91 kullanıcısına yanıt

4pro kullanıyorum bunca yıldır 5proyu bekliyordum :) 4pro sayesinde ps5 eksikliğini hiç hissetmedim.

• Ps5 alacaktım bende bekleyelim biraz daha o zaman

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hala daha donanım muhabbeti yapan neyin kafasını yaşıyor anlamak zor. İsterse 100 GHZ işlemci, RTX BTX GTX bilmem ne X ekran kartlı 500 fps konsol gelsin. Bunun kime ne faydası olacak? PS5 çıkalı kaç yıl olmuş damga vuran exclusive yok. Konsol = Exclusive demek. Aksi durum söz konusu ise konsol = kompakt pc demek.

• lextor L kullanıcısına yanıt
    Artık geliştirici şirketler her yerde satabilme şansını değerlendirmek istiyor. PC, Xbox ve
    Switch gibi platformlara çıkarma demesi için devasa bir para ödemesi gerek Playstation’ın yada kendi geliştirmesi gerek.

• gun kullanıcısına yanıt

Boss... Playstation ın kendini daha ne kadar geliştirmesi gerek ? PS5 Pro söylentileri Gamescom 2024 fuarını esir aldı 

• GalacticHope kullanıcısına yanıt

Ardını kaldırıp oyun çıkartması lazım

Ps4 oyunu oynamak için mi aldım ben bu aleti. Oyun yok oyun

Diğer firmaların oyunları Microsoft dahil pcye çıkıyor zaten. Pcde daha kaliteli oynamak varken neyleyim ps5'i

Bunları çıkartınca da bomboş bir ps5 nesli var elimizde, çöp

• Demek ki bundan sonra prodan proya konsol alacağız. PS4 prosu olan adam ps5 e geçmeden bu 4 seneyi idare edebilirdi. GTA gibi olursa lou 3 gibi oyunların kaymağını ps5 pro yiyecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zorla mi satiyorlar o konsolu sana? Sen PC topladiginda Nvidia yeni ekran karti cikartinca her sene kaziklanmis mi oluyorsun? 400$ lik cihazdan nasil bir beklentiniz var hala anlamadim.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Konuş !

• doruhüso D kullanıcısına yanıt
    Ps5 sahibi olarak katılıyorum toz içinde konsol açmıyorum bile.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.