Şimdi Ara

PS5, PS4 Disklerini Çalışırırken Neden PS5 Versiyonu Daha Pahalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan Benim Bildiğim Kadarıyla PS4 Diskini PS5 e takınca sorunsuz açıyor oyunu ama PS5 için olan diskler daha pahalı ben bu parayı vereceğime ps4 versiyonunu alıp onu ps5 de çalıştıramaz mıyım eğer yaparsam herhangi bir sorun ile karşılaşır mıyım?

Çünkü en az 100 TL gibi bir Ücret fark var arada niye aynı oyunu daha pahalıya alayım Sony düşünmemiş mi bunu mantığı nedir bunun?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sony le alakalı bir durum değil.Her yayıncının fiyat politikası farklı EA ayrı fiyata satıyor Ubisoft ayrı fiyata satıyor Sony kendi Oyunlarını ayrı fiyata satıyor.Nedeni iseteseler aynı fiyata satarlar ama muhtemelen farklı oldukları için ps5 versyonuyla ps4 versyonu bir değil Oyunların herşeyi Sony bağlamayın adamlar platform sahibi die bütün Oyunların fiyatlarını kendi belirlerlemiyor.

• aykut291 A kullanıcısına yanıt
    Gow Ragnarök dan gördüm ondan sordum ve PS4 için aldığın oyunu genelde bedava olarak ps5 versiyonuna yükseltebiliyorsun bedava olmayan da 90 TL gibi bir fiyat oluyor ama çoğu bedava

• rugesbrn R kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. Eleştiri amaçlı yazmadım.Bizim Ülkede herşey olur Ps4 fiyatını ayrı satarlar ps5 fiyatını ayrı satarlar Amerikada veya Avrupada durum nedir bilmiyorum.Ps storda ikisde aynı fiyat 700₺ ps4&ps5

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.