Şimdi Ara

PS5 ve Xbox Series X konsollarının potansiyelini mevcut nesil engelliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: the_dedektif

millet hala ps3 oynuyor konsol tam 14 yaşında :)

ps4 ün en ölüsü 3 senesi daha var :)

sorun çıkaran ps4 değil xbox one ilk nesil.

diyorumki xbox one x alayım en az 5 sene daha gideri var ama oyun yok abi özel oyun yok.

kafamda deli sorular....

Kim PS3 oynuyor sizin köydeki internet cafedekiler mi?

PS4’ün 3 yıl daha ömrü varmış PS5 ve Xbox Series X konsollarının potansiyelini mevcut nesil engelliyor 

Biri şu arkadaşa 1. parti oyunların sadece PS5’e yapıldığını, 3. parti firmaların daha şimdiden yeni oyunlarının PS4 ve Xbox One’a desteğini kesmeye başladığını söylesin.

Piyasayı baya geriden takip ettiğin belli. PS4 ile ancak şimdiye kadar çıkmış olan oyunları oynarsın 2021 de çıkacakları değil!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Xbox bu gidişle patlar exclusive oyunu yok, oyunları hep PC den gösterdiler. Kendileri bile güvenmiyor bir şeyler saklıyorlar. Halo ertelendi, The Medium 30 fps. <br /><br /> COD bile PS5 ile gösterildi :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Kim PS3 oynuyor sizin köydeki internet cafedekiler mi?

PS4’ün 3 yıl daha ömrü varmış  

Biri şu arkadaşa 1. parti oyunların sadece PS5’e yapıldığını, 3. parti firmaların daha şimdiden yeni oyunlarının PS4 ve Xbox One’a desteğini kesmeye başladığını söylesin.

Piyasayı baya geriden takip ettiğin belli. PS4 ile ancak şimdiye kadar çıkmış olan oyunları oynarsın 2021 de çıkacakları değil!

Alıntıları Göster

yanılıyorsun dostum sadece exc. oyunlar çıkmayacak göreceksin minimum 3 senesi var hatta 5 sene daha irili ufaklı bir çok oyun çıkacak. 100 milyonun üzerinde satmış bir konsol bu.

unutma ps2 13 yaşında iken fifa 13 çıkmıştı tamam çok kötüydü ama sonuçta çıkmıştı ps4 daha 7 yaşında ve ps2 den çok çok gelişmiş bir konsol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_dedektif -- 29 Ağustos 2020; 10:28:51 >

• Fiyatına da bağlı olarak ps5 tercih ederim, ama sebebi Xbox donanımı yazılımı filan değil, sadece cihazın bana vereceği oyun ömrü,. PC de ps5 fiyatına toplanacak bir donanım ps5 ömrü boyunca idare etmeyecek, hatta belkide 3 yıldan daha fazla idare etmeyecek. Ps5 bu açıdan daha karlı. Plus üyeliğiyle ayda 2 zortingen oyun gelir, bunların yanına yılda 1 yada 2 harici oyun satın alınsa oyun açısından PC den daha iyi bir konumda olur benim açımdan. Benim açımdan derken ben oyun oynamıyorum, çocuğum için düşünüyorum. Çocuğun önüne koyduğum bilgisayarda basit oyunlarla onun işine yarayabilecek herşeyi yapabilen ama ucuz bir PC olabilir. Bu kombinasyon benim cebimden çıkacak en düşük para ama en yüksek fayda dır. Belki oğlan bu konuya karşı çıkar, YouTube da oyun filan tanıtıyor 😁 ya PS den tanıtsın yada YouTube'dan birşeyler kazanıp kendi donanımını alsın o halde 😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    COD her zaman PS ile gösterilir, anlaşması bu yönde.

• Oyun geliştiricilerin kafası ne zaman karışık olmadı ki? X360'ten PS4'e geçilen zamanı hatırlıyorum da yine aynı muhabbetler olmuştu. Bu konu hakkında şunu yazacağım; üşengeç olanın oyunu çirkin olur. Hep yeni nesil iççin gücü tam yasıtamıyoruz çünkü eski nesil bla bla diyorlar. Watch Dogs iki nesle de çıktı. ikisinde de çirkindi buna sığındılar. Aynı yıl Far Cry 4 iki nesle de çok güzel çıkı yaptı ama görmezden geldiler. iNfamous Second Son direkt olarak PS4'e özeldi ama exc. oyuna göre bugün grafikleri kötü. Çünkü cihazın gücünü yansıtamadılar(!)

Bu hep böyledir, isterlerse süper bilgisayarlara oyun geliştiriyor olsunlar yine bugünün grafik şartı neyse o kalitede verimli oyun çıkar. Yeni nesil diyince insanlar direkt olarak konsolun son zamanı çıkacak grafik kalitesinde oyunlar görmek istiyorlar. Böyle bir şey hiçbir zaman olmadı ve olmayacak bunu unutun. Oyunların gelişim evresi vardır, geliştiricilerin konsollardan alınan verimi öğrenme eğrisi vardır. Keman çalmaya yeni başlayan adamla 7 yıldır çalan adamın aynı kalitede olmasını kimse beklemesin.

• Cinena Mod ile SS almayınca pek bir cacık olmuyor.

PS5 ve Xbox Series X konsollarının potansiyelini mevcut nesil engelliyor

Kutu alan oyunları içinde bol bol cinematic ile iş yapıyor sony ...

ama OPEN WORL diye birşey var.

Üstteli oyun 2Tflopluk ONE S üzerinde çalışıyor. MS istese tillahını yapar ama MS daha çok hizmet tarafından yoğunlaşmak istiyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.