Bildirim
psc3 için lcd tv mi led tvmi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Led aydınlatmalı TV de aslında bir LCD türüdür. Sadece aydınlatması farklıdır, eski (floresan aydınlatmalı) LCD'lere göre.
Sorunuza gelirsek:
Led TV daha iyidir. Daha düşük güç tüketimi, daha yüksek kontrast oranları, özellikle Full Led TV'lerin* siyahı ve ona yakın koyu tonları çok daha başarılı sunması gibi avantajları mevcut, eski nesil LCD'lere göre.
* Full HD'yi kastetmiyorum. Led aydınatlmalı TV'ler arasında Edge Led ve Full Led şeklinde bir ayrım vardı, bir şey değişmediyse. Full daha iyi. -
-
Arkadaşlar 37" 94 ekran full hd tv mi yoksa 82 ekran 100 hz tv mi sizce hangisi daha iyi olur? -
ya ne zamandır boyle guncel bi konu arıyorum bende bi soru ekleyim..
27" monitör düşünüyorum ps3 için
şu an 42" sony full hd tv baglı ancak odaya almak ıstıyorum
odada da 22" acer 223pw monitor var tv ve monitor arasında dağlar kadar görüntü farkı var
27" fullhd bir monitor sony dekıne yakın bir görüntü performansı verırı mı bana ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Psc3
Arkadaşlar 37" 94 ekran full hd tv mi yoksa 82 ekran 100 hz tv mi sizce hangisi daha iyi olur?
Şuan adam gibi full hd oyun yok gt5 harici bildiğim kadarı ile.100 hz-50 hz olayını ise ben önemsemiyorum.Gittim teknoloji marketine 50hz-100hz karşılaştırdım aradaki fiyat farkına değmez.Zor farkediliyor.Hz olayına takılma ben olsam full hd seçerdim -
saol bende zaten 37 inc olanı aldım full hd -
Led al -
Ya beyler, konu açıyoruz ama kimse tam olarak cevap vermiyor !
Şuan led tv kullanıpta ps3 performansından memnun olan bir kişi tavsiye edemez mi? 2.000-2.500tl arası görüntü olarak en net ve ps3'de sorun çıkarmayan tv hangisi? -
quote:
Orijinalden alıntı: bloodmoney09
Şuan led tv kullanıpta ps3 performansından memnun olan bir kişi tavsiye edemez mi? 2.000-2.500tl arası görüntü olarak en net ve ps3'de sorun çıkarmayan tv hangisi?
Panasonic G20 ve G25 serisi plazmalar.
Ama konuyu yanlış yerde açmışsın, TV Tavsiyeleri bölümünde açsan hem daha çok hem de daha doğru yanıtlar alırdın. -
quote:
Orijinalden alıntı: bloodmoney09
Ya beyler, konu açıyoruz ama kimse tam olarak cevap vermiyor !
Şuan led tv kullanıpta ps3 performansından memnun olan bir kişi tavsiye edemez mi? 2.000-2.500tl arası görüntü olarak en net ve ps3'de sorun çıkarmayan tv hangisi?
burası tv bölümü mü? -
açıkcası forumda tv bölümünün oldugunu bılmıyorum
Ps3 kullanıcıları oldugundan buraya açıyım dedim. -
Biliyorum burası tv tavsiye bölümü olmadığını ama ordada açtığım konuda ps3-tv ile ilgili sorularıma tam cevap gelmedi diye sordum. -
Bir bu sorduğunu Google'a yazsan milyon tane cevap bulurdun,Google a soracağına burda zaman kaybediyorsun.
Hadi diyelim daha önce Google nedir duymadın,o zaman anasayfa PlayStation anasayfasındaki için PS3 için TVler ana konusunudamı görmedin!?
Millete sitem etmeden önce iyice neti araştıracaksın,zaten aynısından milyon tane açılmış başlıktan bir tane daha açmayacaksın,selametle. -
dostum görsem sence buraya açarmıyım konuyu? kimseye sitem ettigim flnda yok zaten googla yazsam cıkıyormu cıkıyor ama bu forum daha aktif oldugundan burayı seçtim kusura bakma bi daha olmaz -
aslında soru çok saçma hangisi ileri teknoloji ise onu al dostum aralarında dünya kadar fark var gibi bir cümle bekleme zira yapanın aklından şüphe duyarım ledin full hd e nazaran + ları incelik parlaklık,kontrast bide 3d dir başka birşey yok yani hee bide parası var. -
Son zamanlarda TV almak oldukça zorlaştı. Eskiden 3-5 model arasından seçim yapabilirken, şimdi yüzlerce model arasında kayboluyoruz.
LCD TV alacaksanız eğer, bunlara LED aydınlatmalı olanlar da dahil, Samsung ve Sony markalarından şaşmayın derim. Eski ve/veya ortalama modeller alacaksanız Samsung, yeni nesillerden alacaksanız da Sony alın. Tecrübeyle sabittir, eski modellerde Samsung iyiydi ama yeni modellerde performanslarından kullanıcılar memnun değil. Sony ise fiyat dezavantajını saymazsak, en kaliteli TV'leri üreten marka. Kullandığım model sistem panelimde mevcut. Ona göre de konuşuyorum.
Sadece oyun oynamak istiyorsanız, 100hz ve buna benzer ekstraları almasanız da olur. Çünkü çok büyük ihtimalle bütün bu özellikleri kapatacaksınız. Bu özellikler film izlerken daha anlamlı ve kullanışlı oluyor. Oyun oynarken ise, sorun yaratıyorlar. Bu sorunların başında da "görüntüde gecikme" geliyor. Guitar Hero oynarken çok belli oluyor mesela.
Yani 100hz özelliğine vereceğiniz parayı, bir büyük boy ekrana vermeniz daha mantıklı.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ps5 ssd önerisi
- ps5 bluetooth kulaklık bağlamak
- ps5 ısınıp kapanıyor
- gta 5 ps4 türkçe altyazı nasıl yapılır
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- telegram indirim kanalları
- en iyi hayatta kalma oyunları
- ghost of tsushima 2
- last of us 3
- ps4 bim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X