Şimdi Ara

Psikiyatist önerisi yardım .

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 30 ergenlik döneminden bu yana psıkolojik olarak sorunlarım var.biriyle ufacık bir tartışma yaşasam bile sabaha kadar uyuyamıyorum.kafamda kuruyorum.odamın kapısını kilitlemeden uyuyamıyorum..odamda birisiyle uyuduğum zaman bana zarar verebilir düşünesiyle uyuyamıyorum..bir ara tarot kartlarına taktım garip bir takım olaylar yaşadım sonra tarot ,fal vs hayatımdan çıkarttım... geçen taksim metrosunda polis gördüm hiçbir suçum veya problemim yok ama kalbim ağzıma gelecek şekilde çarpmaya başladı (beni tutuklayacak vs gibi şeyler aklıma gelmeye başladı) tabiki sonradan ben ne yapıyorum ya diyorum.özellikle bu sene bu paranoyalar çok fazla olmaya başladı..kısaca özetlersek konu bu...bu tarz deneyim yaşayan veya doktor önerisi olanlar yardım edebilirlermi.. teşekkür ederim..

• Amber alyx özhan çok iyi bir doktor alanında tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trustem.111 kullanıcısına yanıt
    9 yillik major depr. hastasina var mi soylebilecegin bi seyler?

Muslumanim.Yoksa bu yaziyi yazamazdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var. Zihnindekiler hep bir perdeden, yanılsamalardan ibaret. Seni 9 senedir buna müptela eden şey ise o perdesi farkına varamamak. Düşünce usulünü değiştirmen lazım, zihnin yıllarca aynı şekilde düşünmeye alıştığı için seni depresyon girdabından çıkartamıyor. Çıkmana izin vermiyor.

Ne zaman zihnine karmaşa, kaos hakim olsa nefes alış verişini takip et ve kendine şunu söyle: 'bu hissettiklerim gerçek be değil, hepsi geçici' ki hepsi hakikaten geçici..

• @fredoom

Sakın psikiyatriste gitme.

Bülent Sevinçyoutube
    Psikiyatristler Şizofren Mehmet i Nasıl Tedavi Ettiler ?
    https://www.youtube.com/watch?v=o9dkCTQlErM

Bülent Sevinçyoutube
    Seretonin Sendromu-Anti depresanların söylenmeyen zararı
    https://www.youtube.com/watch?v=7pmk7TrFDK8

• Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Bahri ince
  • Cok teşekkür ederim, fakat artik inanin olaylar cok fazlalaşmaya basladi. Suanlik bagcilar devletten ferhat hocadan randevu aldik bakalim hayirlisi..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hocalar Acil Yardım !!
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fredoom

Cok teşekkür ederim, fakat artik inanin olaylar cok fazlalaşmaya basladi. Suanlik bagcilar devletten ferhat hocadan randevu aldik bakalim hayirlisi..
    Bak kardesim iyilesmek istiyorsan eğer

Telefonuna ilac icme saatlerinin alarmini kur hep zamaninda ic geciktirme

Hep ayni doktora git farkli doktora gitme

Her ay kontrollere git aksatma

Ictigin ilac yan etki yaparsa sabirli ol oturmasi 2 ay suruyor

Bi sikintin olursa yaz elimden geleni yaparim

• VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim 🙏 yazdigi ilaclari burdan paylasirim size .. tanı hemen konuluyormu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fredoom F kullanıcısına yanıt
    Başta bazi ilaclsr veeiyorlar kullanirsin taniyi koysalar bole ilerde ne olucagi belli olmaz. Bana da farkli tanilar koydular ama en sonunda tek bi rahatsizligim oldugu ortaya cikti. Zaman onemli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.