Şimdi Ara

psikologa giden varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işe yarıyomu , yoksa para soyguncularımı bunlar ?

• en ala soyguncular. ama ben psikiyatrist'e gitmiştim. paso ilaç veriyo. dozu artıyo filan. bi başka arkadaş gitti. aynı sürelerde aynı dozları verdi.
  • 2 kere gittim işe yaramadı bende psikiyatrist'e gitmiştim ilk gidişimde 1 saat konuştuk öle sonunda ilaç verdi 2. gidişimde girdim içeri 5 dk kullanıyomusun ilaçlarını falan diye sordu sonra çıktım parayı aldı o kadar bildiğin soyguncu bir sorunumda olmadığını düşünüyorum gittiğimde çok küçüktüm çok kavga ediyodum öğretmen babama psikiyatrist'e götürün demiş ondan gittim zaten 2. gidişimde adam 5 dk konuşup parayı alınca babamda anladı götürmedi bir daha
  • Küçükken çocuk hiperaktif olur şu olur bu olur. psikiyatrist ne oluyor... ama olur mu Türk eğitim sistemine göre bütün öğrenciler aynı yazılıma sahip robot olacak. öğrenciyi anlamaya çalışmazlar.

Bak kendinde bitiyor arkadaşım. hayata olumlu bak zor olur ama alış. yılmamaya, güçlü olmaya çalış...

Kendi sözümdür söyleyeyim: Herkesin BAYTAR'ı kendisidir... Bütün olay senin aklında bitiyor.

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 19 Mayıs 2010; 13:06:11 >
  • bende gitmiştim bi kere ilk gidişte antidepresan yazmıştı.
  • açılın, ben psikologum
  • quote:

Orijinalden alıntı: /272222/

bende gitmiştim bi kere ilk gidişte antidepresan yazmıştı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer senden sözlü tedavi karşılığı para istiyorsa %90 işe yaramaz.Eğer bir psikoloğa ihtiyacın varsa etrafında herkese örnek,feleğin çemberinden geçmiş,tecrübeli yaşca büyük kişilerle muhabbet edersen sorunlarını anlatırsan çözüme yüksek oranda kavuşturursun.İlaçlar hiçbir işe yaramıyor malesef,işe yaramadığı gibi zarar da veriyor bünyeye.Boşver,kafana göre takıl.
  • Kaçın kaçın ben oyalarım. Bizim ceplerimizi(cüzdanlarımızı) sömürmeye geldi. Kaçınnnnnnnn

quote:

Orijinalden alıntı: prosedur-

açılın, ben psikologum

• quote:

Orijinalden alıntı: dj gamer

Küçükken çocuk hiperaktif olur şu olur bu olur. psikiyatrist ne oluyor... ama olur mu Türk eğitim sistemine göre bütün öğrenciler aynı yazılıma sahip robot olacak. öğrenciyi anlamaya çalışmazlar.

Bak kendinde bitiyor arkadaşım. hayata olumlu bak zor olur ama alış. yılmamaya, güçlü olmaya çalış...

Kendi sözümdür söyleyeyim: Herkesin BAYTAR'ı kendisidir... Bütün olay senin aklında bitiyor.

Edit: Ekleme

eyvallah, dediğin gibi herşey kendinde bitiyor insanın anlaşılan
  • genelde psikoloğa gidenlerin çevresi yoktur,anlatacak yakın arkadaşı yokdur, ileri derecede depresyondadır yada asosyaldir vs.. psikoloğa gitceğinize kendinizden biraz büyük abilerinizle oturun için dertleşin :) hiç bi sorununuz kalmaz. herşey kendinizde bitiyor. O anti depresan ilaçları vsde beyninizdeki bazı şeyleri engelliyor bıraktığınızdada intihara sürüklüyor. Sizi robota dönüştürüyor :)
  • İlaç falan hikaye.Psikologa sürekli gidildimi netice alınabilir.İşin uzmanı nede olsa.. 1-2 defa gitmeyle tatmin olunacağını sanmıyorum.Ama arkadaşlarında dediği gibi yaşça tecrübeli birileriylede konuşabilirsiniz.Dedenizle,mahallenizin bir büyüğüyle vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LhospitaL -- 19 Mayıs 2010; 16:12:15 >
  • Arkadaşlar bu pek bilinmiyor. Psikolog sadece telkin eder. Psikiyatr ise derdinizi anlamaya çalışıp ilaç verir. Psikolog ilaç veremez. İnşallah 4-5 sene sonraki Psikolog adayıyım.
  • psikolog'a gitmiştim. özgüvenle ilgili bir konuda. 5-6 sene oldu. adam 2 seansta cem yılmaz yarattı benden. 120TL de aldı ama tavsiye ederim gidin.
  • öss zamanlarında çok zorlandığım için kimseye vakit ayıramıyordum,para durumumuzda çok kötü olduğundan arkadaşlar beni çağırdığında hiç biryere gitmiyor mecburen evde ktap tv ile vakit geçirip mecburen asosyal oluyordum,bunu kendi tercihim sanan akrabalarımın salaklığı ve aileme baskı yapmaları sonucu yüzünden zorla alsancaktaki bir psikiyatriste götürüldüm ,adam takozun teki çıktı P:psikolog ve benim diyaloğum
    psikolog adamın dedikleri;

P:ne kadar arkadaşın var
    ben:okuldan mahalleden ve dershaneden bir çok erkek arkadaşım var
    P:kız arkadaşın kaç tane
    ben:kızlarla normal konuları konuşuyorum,
    P:yani kızlarla hiç yatmadın mı?
    ben:hayır ,kızlara para yedirecek durumumuz yok olsa bile bunun ahlağa aykırı olduğunu düşünüyorum ,namus sadece kızlarda aranmamalı,erkekte namuslu olmalı,kızları kandırmaya çalışmamalı
    P:yanlış düşünüyorsun açıl biraz ,bir sürü kız arkadaş bul ,hiç bir kızın yumuşacık belini okşamak gibisi var mı?,erkeklerle nereye kadar arkadaşlık yapabileceksin böyle cinsel ihitiyaçlarını gideremezsin,şöyle samimi kız arkadaşlar edin onlarla gez toz yap ,hayatını yaşa
    ben: bunları yapmadan hayatımı yaşayamam mı,kızlarla ilgili bu dediklerin inancımıza aykırı
    P:ianaçla ilgile kitaplar okuyosun galiba ,dinine düşkünmüdür babası
    ben ve babam:evet
    ben:o kitapları okumak kötü birşey değil ki
    P:daha sen gençsin inanca sonra bakarsın şimdi hayatını yaşa ,kerhaneyede hiç gitmedin mi?
    ben:gitmedim,gitmeyide diüşünmüyorum,bu ihtiyacı evlenince gidermeyi düşünüyorum
    P:kaç yaşına gelmişsin adam hiç gitmezmi yahu,ben 12 yaşında gitmeye başladım,senin şimdeye kadar 100 kere gitmen gerekirdi,babama hitaben ; kendisi gitmiyorsa beraber gidin
    babam:olur gideriz ve sırıtır

işin kötüsü bunları babamın yanında söyledi ve babama kendisi gitmiyorsa beraber gidin dedi

orda kendine psikolog diyen yaşını başını almış ege üniversitesi mezunu bu adam pişkin pişkin gülerken ve babamda ayıp olmasın diye zoraki gülerken ben somurttum ,bir kaç tanede hap yazdı tabi ben almdaım ve üsatüne 6 yıl önce herif bu diyalog için 80 tl aldı eğer ben karıya gidecek olsam o parayla en güzeline 2 defa gidebilirdim
    sonra annem neden almıyorsun o ilaçları dedi ,ben de gerek yok deyip geçiştirdim

işte benimde psikiyatr mı her ne b.k sa işte böyle bir anım var, üniye başlayıp rehberlik dersi alınca adamın beni ne kadar baştan savma çözümlerle geçiştirdiğini ,aslında neler yapması gerektiğini öğrendim, kahvehane muhabbeti yapıp dalga geçip üstüne dünyanın parasını aldığı o günü unutamam,hayatımda yediğim en büyük kazıklardan biriydi,gerçi ben yemedim babam yemiş oldu ama o yokluk zamanında içime oturmuştu o para (gerçi ş anki borcumuz o zamandan bile fazla ya neyse)işin kötü yanı bu psikob.k paramız o gün yetse annemide muayeneye alacaktı ama az parayı kabul etmedi iyiki kabul etmemiş

işini iyi yapanlarda vardır elbet ama aldığım eğitiminde sayesinde bu saatten sonra artık gitmem oralara

• arkadaşım psikolog var birde psikolog var... :) birisi oturduğu yerdee hııı evet öyle mi böyle mi masaya bakarak sorguya çeker ilaç yazmaya çalışır birşeyler der. biride güleryüzlü 2 dkda pozitif ortam yaratıp seni baştan yaratır :) iyisini bulmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arrayta

arkadaşım psikolog var birde psikolog var... :) birisi oturduğu yerdee hııı evet öyle mi böyle mi masaya bakarak sorguya çeker ilaç yazmaya çalışır birşeyler der. biride güleryüzlü 2 dkda pozitif ortam yaratıp seni baştan yaratır :) iyisini bulmak lazım.

güzel nokta parmak basmış Maalesef çok zor öyle bir psikolog bulmak
  • kendsine psikiyatr diyen Alsancak gibi bir yerde muayenehanesi olan bu herife bu dediklerinden sonra madem kızlarla arkadaşlık yapmam lazım senin kızın varsa bana gönder arkadaşlık yapalım diyecektim,dilimin ucuna kadar geldi ama asıl saygısızlığı yapan bu adam olsada ben saygısız gibi görünmeyeim diye demedim "...iktiret" dedim içimden kendi kendime ,yürüdüm gittim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.