Şimdi Ara

PSİKOLOJİ DÜŞÜNENLER !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Psikoloji düşünen dostlar, son gelişmelerden sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz ? Aklınızda neler var ?

• Hocam ne fark edecek ki?Ozellikle.iyi universiteler icin.İsletme,iktisat,sosyoloji vs yillardir var aofte ve siralamasi degismiyor iyi unilerin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Psikoloji gibi eskiden bana göre prestijli bir bölüm adeta yok edildi. Mesleğin açık öğretime geçerek hacamatçılar ile aynı kaliteye indirildi. Bunun elbette ki tercih edilme oranlarına yansıyacağını düşünüyorum.
  • Nefret58 N kullanıcısına yanıt
    hocam dedigim gibi aof isletme 30 senedir var.boun isletme siralamasi ortada. sosyoloji,ybs hepsi acikogtetimde.boun siralamalari ortada.boun,odtu,koc,bilkent,hacettepe,istanbul vs icin degismez

Benim merak ettiğim sıralamalar ne kadar oynar değil hocam bu alanı düşünenler şimdi kararlarında bir değişiklik var mı yoksa hiç etkilemedi mi insanların ne düşündüğünü merak ediyorum. Meslek zamanı nasıl ön plana çıkmayı planladıkları vs
    hocam elbet alt siralardakileri dusunenlerde degisim olmustur.ancak boun,odtu,bilkent,koc vs dusunen de olmamistir.

Ben çok istiyorum psikoloji aşığıyım bu yüzden düşüncemi aöf etkilemedi ki yukarda söylendiği gibi güzel ünilerde okuduktan sonra düşünmeye gerek yok işe alımlarda da insanlar zaten örgüne önem verecekler

sıralamam 12 bin hacettepe 7800 le kapatmış geçen sene imkansız mı.. ardından ankara dtcf yazacağım istanbul psikolojiyle ilgili çok fazla şikayet duydum ankaranın psikoloji kadrosunun daha sağlam olduğunu söylüyorlar. Siz ne dersiniz bir bilginiz var mı ?

• -z e y n e p - kullanıcısına yanıt
    hacettepe gelmez bence ama belli de olmaz bu sistemde her sey olabilir.egitimleri konusunda bilgim yok maalesef

• UP
    İnşallah söylediğiniz gibi olur.
    Ben de hacettepenin daha da yükseleceği kanaatindeyim. İstanbul üniversitesinin ankaradan daha iyi olduğunu düşünüyorum görüştüğüm öğrencilerin yorumlarına göre.

• Bu karar psikoloji sevdamdan dolayı beni etkilemedi fakat yukarıda arkadaşın dediği gibi daha düşük sıralamalarda mutlaka fikir değiştirenlerin olduğunu düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.