Şimdi Ara

Psikoloji üzerine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Psikolojiye ve psikanalize meraklı arkadaşlar var mı merak ediyorum.Freud hakkında neler biliyor ve düşünüyorsunuz?Bunların haricinde diğer kuramlar ve kuramcılar hakkında bilgisi olan var mı?

• freud sapık olarak tanınır kız kardeşiyle ilişkiye girdiğini söyleyenler var.cinselliği ön planda tutar.pavlov vardır köpek ve zil deneyiyle.bu temel taştır öğrenmek lazımdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: dm01

Psikolojiye ve psikanalize meraklı arkadaşlar var mı merak ediyorum.Freud hakkında neler biliyor ve düşünüyorsunuz?Bunların haricinde diğer kuramlar ve kuramcılar hakkında bilgisi olan var mı?

Lise bilgilerimle cevap verecek olursam psikoloji hayatı kapsıyor zaten hayvanların darvanışlarını inceleyen bilim dalı. Freud büyük dehalardan biri. Ahlaki yaşamı beni bağlamaz adam bilime katkıda bulunmuş ona bakmak lazım. Ölmüş adamı ayıplamanın ne faydası var. Ayrıca ünlü köpek deneyini de unutmamak lazım.
  • Engin Geçtan'ın Psikanaliz ve Sonrası adlı kitabını alıp okuyabilirsiniz kuramlar ve diğerleri için.
  • Engin Geçtan'ın Varoluş ve Psikiyatri adlı kitabını okudum.Hem varoluşçuluk hem de psikiyatri üzerine epey aydınlatıcı bir kitap.Bence bu 2 si hep birarada olmalı ve birlikte konuşulmalı.
  • Başlangıç için önerebileceğiniz kitaplar var mı ? İyi ve kaliteli bir başlangıç için ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Varoluş ve Psikiyatri yi önerebilirim.Kitabın içinde bir çok konu,felsefe,psikoloji varoluşçuluk üzerine güzel bir anlatım var.Başlangıç için epey aydınlatıcı.Daha sonra ilgini çeken alanlara doğru başka kitaplara kayabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.