Şimdi Ara

Psikolojik Rahatsızlık Uzman Biri Lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba şöyle başlıyayım konuya ben 15 yaşındayım ve şunu söyliyeyim hayal gücüm aşırı derecede güçlü.

Şimdi bir düzeltmeyle devam edeyim sakın beni hayal ile gerçeği karıştıyor gibisinden düşünmeyin.Öyle bir şey yok hayal gücü tamamen kafamın içinde oluyor olay.

Sorunum şu:
    Bir olay gördüğüm zaman özellikle tiksindirici şeyler yani videoda örnek bir çocuğun salakça hareketler yapması veya şişko birisini görünce veya aşırı çirkin birisini görünce video da yada gerçekte o olayı veya kişilik içimde yaşamaya çalışıyor gibi bir şey dahada açıkca konuşmak gerekirse sürekli hayal gücümle boğuşmaktayım.İçimden atmak gözümde canlanıp inadıma gitmesi gibi yani hayal gücüm kontrolümden çıkıyor açıkcası.Arkadaşlar lütfen dalga geçmeyin ciddi konular altında açtım bu konuyu uzman birisi varsa veya tanıdığınız biri varsa bir danışsanız nasıl çözebilirim ne gibi yöntemler deneyebilirim bir sorsanız hani.

Şunu da ekliyeyim eğer özellikle bu gibi konularla ilgilenen bir site biliyorsanız paylaşırsanız çok sevinirim vede doktora git diyecekseniz bu yaşta pek mantıklı gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haisenberg7

Merhaba şöyle başlıyayım konuya ben 15 yaşındayım ve şunu söyliyeyim hayal gücüm aşırı derecede güçlü.

Şimdi bir düzeltmeyle devam edeyim sakın beni hayal ile gerçeği karıştıyor gibisinden düşünmeyin.Öyle bir şey yok hayal gücü tamamen kafamın içinde oluyor olay.

Sorunum şu:
    Bir olay gördüğüm zaman özellikle tiksindirici şeyler yani videoda örnek bir çocuğun salakça hareketler yapması veya şişko birisini görünce veya aşırı çirkin birisini görünce video da yada gerçekte o olayı veya kişilik içimde yaşamaya çalışıyor gibi bir şey dahada açıkca konuşmak gerekirse sürekli hayal gücümle boğuşmaktayım.İçimden atmak gözümde canlanıp inadıma gitmesi gibi yani hayal gücüm kontrolümden çıkıyor açıkcası.Arkadaşlar lütfen dalga geçmeyin ciddi konular altında açtım bu konuyu uzman birisi varsa veya tanıdığınız biri varsa bir danışsanız nasıl çözebilirim ne gibi yöntemler deneyebilirim bir sorsanız hani.

Şunu da ekliyeyim eğer özellikle bu gibi konularla ilgilenen bir site biliyorsanız paylaşırsanız çok sevinirim vede doktora git diyecekseniz bu yaşta pek mantıklı gelmiyor.

Lisedeyken benimde aklıma bayan hocaların eşleriyle yaptıkları aklıma gelirdi

Heleki bazıları saçı başı dağıtmış gelirlerdi sabahın köründe okula belli ediyolardı

• derindarbe200 D kullanıcısına yanıt
    Abicim alakasız oldu biraz ama :D O kadın yaşlıysa saçını düzeltmeden geliyordur kalkınca hacı yaşlılar umursamıyor ya böyle şeyleri
  • quote:

Abicim alakasız oldu biraz ama :D O kadın yaşlıysa saçını düzeltmeden geliyordur kalkınca hacı yaşlılar umursamıyor ya böyle şeyleri

Yok yok anlaşılıyodu o

Hatta bazılarını kocası dürtmeyince sinirini benden çıkarıyodu karılar yerler

Biri vardı bizde yeni evlenmiş ingilizceci 24 yaşındaydı 1 sene boyunca okula uğramadı

• Hayal gücünü durduramıyorsan düşünmeden edemiyorsun? Böyle mi kardeşim? Ben de bu durumdayım yapacak bir şey yok. Okullar başlayınca hayal gücün için bol bol zamanın olucak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafan çok boş ondan oluyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: derindarbe200

quote:

Yok yok anlaşılıyodu o

Hatta bazılarını kocası dürtmeyince sinirini benden çıkarıyodu karılar yerler

Biri vardı bizde yeni evlenmiş ingilizceci 24 yaşındaydı 1 sene boyunca okula uğramadı

İlk hevesini alıyordu herhalde.

quote:

Orijinalden alıntı: cLaSSiC295

Hayal gücünü durduramıyorsan düşünmeden edemiyorsun? Böyle mi kardeşim? Ben de bu durumdayım yapacak bir şey yok. Okullar başlayınca hayal gücün için bol bol zamanın olucak..

Onun gibi bir şey sürekli gıcık kaptığım şeyler içime içime geliyor görütülü bir şekilde bir tek bu da değil mesela bu aralar kafatası kemiğimden parçalar yer değiştiriyor onları zar zor yerine koyuyorum hatta koyarken başka yerlere kayıyor onuda düzeltmek için uğraşıyorum.
    Adam kaçık dicek şimdi bana. :D

Aksine çok dolu hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haisenberg7 -- 4 Eylül 2013; 7:13:52 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.