Şimdi Ara

Psikolojik sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar yerinden izin alıp psikiyatriye gidicem ama gitmeden önce sizlere bir sorayım dedim.Arkadaşlar benim sürekli elim ayağım titriyor, en ufak birşeyi kafaya takıyorum mesela geçen buzdolabının kapağını örttüm mü diye içim içimi yedi kalktım kontrol ettim böyle saçma şeyleri kafayı çok takıyorum, sürekli dokunsanız ağlıyacam durumdayım bazende ağlıyorum, sürekli heyecan halindeyim en ufak birşeyde heyecanlanıyorum kafaya takıyorum, birde işte çalışırken kafam bazen duruyor 2+2=4 bunun gibi kolay şeylere bön bön bakıyorum, sürekli düşünür pozisyonunda oluyorum. Yorumlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Piskolog yardımcı olacaktır...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım okb başlangıcı
  • kaygı durum bozukluğu olabilir
  • benim yaşadıklarımının birebir aynısını yaşıyorsun.büyük ihtimal kaygı bozukluğu var.
  • Anksiyete galiba.
  • hatırlatmakta fayda var bu gibi durumlarda antidepresan ilaçları kullanmak intihara sürükleyebilir
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar en yakın zamanda gitmem lazım yoksa kafayı yiyecem

• anksiyeteye benziyor
  • Kaygı ile ilgili ilaç werir specktra yada lustral.bu size çok fayda werir pisikiatride piskologdan yardm alioo işinize yarar doktora gitmeniz

• ne kadar üzüldüğümü anlatamam umarım hafif bir şeyler geçiriyorsundur ve ona göre ilaç alırsın çünkü ilaçlar her şeyi mahvediyo etkilerini gösterene kadar

• anladığım kadarıyla senn hastalığın obsesif kompulsif bozukluk yani takıntı hastalığı.internetten bi araştır muhtemelen aynı belirtileri taşıyosundur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.