Şimdi Ara

Psikolojim çok bozuk...Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Psikolojim çok bozuk...Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Gereksiz bir insan olduğum için konuuyu gereksiz bölümünde açtım

Ama yemin ederim ki kötü biri değilim.Sevgiye şefkate çok ihtiyacım var.

Ailemle anlaşamıyorum...Yaşım 30 a geldi bir yere gelemedim? Hep üzülüp duruyorum.

• Bildigim guzel bi kopru var . Istersen Tarif ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Bildigim guzel bi kopru var . Istersen Tarif ederim.

bir derdimi anlatsam dinleyemez misin ? gerçekten canıma tak etti!
  • ailem varlıklı bir aile sayılır...

işyeri kurmama izin vermiyorlar...
    durumum çok kötü değil ama buldunduğum konum pek de iyi sayılmaz...
    mesela işyeri kurmak istiyorum...onlar bu konuda yardım etmiyorlar...
    işyerimiz var ama paramız olduğu halde insanlara bir eleman olarak hizmet etmekten yoruldum.
    Mesela 500.000tl binaya bağlı bir g.menkulumuz var...150.000tl ve 100.000tl de içinde var olmak üzere malımız var.iki işyerinde...
    bunlar biri aylık 5000tl diğeri 1500tl para kazanıyor.
    bunca yatırıma rağmen 5000tl ve 1500 tl para kazanıyor...1500 tl ye bir elemanı çalıştıramazsın...
    bugün 800.000tl lik bir yatırımla en az 80.000tl kazanmak varken ben burada insanlara hizmet etmekten suratıma tükürülmesinden yoruldum
    işyerinden biraz para aldığım zaman iş yeri ödeme sıkıntısına giriyor.

ben işimi gücümü kurmak büyütmek varken ailem bana oku diyor.
    ben istanbul un göbeğinde akaryakıt istasyonu çalıştırmak varken bu konuda büyümek mi iyidir? yoksa bir hukuk fakültesini bitirip avukat olup 2000tl ye katiplik yapmak mı iyidir?

bir de forumlarda sürekli soruyorum güvenilir insanlar nasıl bulunur? çünkü çok kazık yedim.ilerde işyerleri kuracağım kime nasıl güveneceğim? gerçekten kötü çok fazla...deneme yanılma yöntemiyle bulursam çok kazık yerim ben

böyle üzülüp duruyorum...büyük hedeflerim varken ağlıyorum

köprünün adresini versen bile atlayamam can çok tatlı...ama böyle çare bulamayınca bunalıp gidiyorum.

biri lütfen bana sahip çıksın...

• bana maddi ve manevi anlamda sahip çıkacak insanlara ihtiyacım var.

ama şu para dediğin an kimse sahip çıkmaz
  • orada biri var mı?
  • Hocam Allah sabır versin. Bana sorarsan bırak aileni başka şehire yerleş. En ufaktan işe başlaeğer evli değilsen helal süt emmiş ve mümkünse kendi dfakir gönlü zengin birisi ile evlen. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış emin ol ki emeklerinin karşılığını alacaksınız. Şunuda unutma herşey birden olmaz önce emeklemeli sonra yürümeli en Son da koşmalısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeskinTr

Hocam Allah sabır versin. Bana sorarsan bırak aileni başka şehire yerleş. En ufaktan işe başlaeğer evli değilsen helal süt emmiş ve mümkünse kendi dfakir gönlü zengin birisi ile evlen. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış emin ol ki emeklerinin karşılığını alacaksınız. Şunuda unutma herşey birden olmaz önce emeklemeli sonra yürümeli en Son da koşmalısın

yaşım 30...şu an bir arpa yolu kadar yol kat etmemişim.

ne zaman maddi durumum iyi olacak? 80 yaşında mı?

bazı şeyleri de kısa zamanda yapmak gerek ki gençlikte o paradan haz alayım.

bana güzel kızlar bakmıyor...ve geçinmek de kolay değil...sürünmektense evli olarak...aç bekar kalmak daha mantıklı.

önceden paranın önemsiz olduğunu sanırdım ama baktım ki herkes paraya tapıyor.

güvenilecek insanları nasıl bulucam bunu da kara kara düşünüyorum.

• Herşey para değil bunu kafanızdan atın. Herkesin imtihanı farklı farklı bunuda unutmamak lazım. En zor zamanda bir çıkış yolu muhakkak belirir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeskinTr

Herşey para değil bunu kafanızdan atın. Herkesin imtihanı farklı farklı bunuda unutmamak lazım. En zor zamanda bir çıkış yolu muhakkak belirir

çok zor durumda değilim ama para olmadığı için hayatta ilerleyemiyorum.çakılıp kalmıştım.

parasız evlendiğim zaman her şeyin daha kötü olacağını biliyorum.bu durumdan bile daha kötü olacak

şu an çok kötü durumda değilim...ama iyi de durumda sayılmam...

çünkü para imkan olmayınca çaresizlik mutsuzluk geliyor

babamdan 1500-2000tl aldığım zaman vicdan azabına giriyorum. gerçi kendi vermiyor ben zorla alıyorum.

1500-2000 tl de çok para değil.çünkü o da fakirlik imkansızlıktır.

tek tesellim masrafım yok ama evlendğim zaman suya sabuna dokunmadan 1500 tl masrafım olaca.

ve 1500 tl nin kulu kölesi olacağım.

AİLEM DE SAHİP ÇIKMIYOR. ONLAR SADECE GİT OKULUNU BİTİR DİYORLAR.

ama bense iş anlamında bir şeyler yapmak istiyorum.

BUGÜN 2000TL YE ÇALIŞAN BİR AVUKATLA İSTANBUL UN GÖBEĞİNDE AKARYAKIT İSTASYONLARI OLAN BİR İNSAN BİR OLAMAZ?

ben iş anlamında bir şeyler yapmak istiyorum.

okumak en azından benim hayatımı kesinlikle kurtarmayacak.Sadece rahat geçinmemi sağlayacak.

Kaldı ki şu an az çok rahat geçiniyorum.

• ben yine iyi bir anne baba olacağıma inanıyorum..

en azından param pulum varsa nesilim olsun istiyorum.

onun dışında çoluk çocuğum olsun istemiyorum
  • bana dh ın MADDİ VE MANEVİ anlamda sahip çıkmasını rica ediyorum
    yoksa bu gidişle sanrım intihar edeceğim ne yazik ki.

benim canım sizin için önemsiz olmamalı.

gün olur ben de sizlerden düşkünlere yardım ederim
  • Arkadaşım allah yardımcın olsun elimdende bişey gelmez,seni anlayan gerçekten seven bir eş inşallah karşına çıkar karşına,sen sakın boş yere üzülme,şu hayata bir kere geliyoruz böyle şeylerin seni üzmesine ne gerek var bırak olduğu gibi yaşa hayat sana illaki bir şans verecektir ve bu şansı yakaladığında sakın peşini bırakma arkasından git,bu yazdıklarım sana imkansız gibi gelebilir ama yinede umudunu kaybetme yaşın 30 hiçbirşey bitmiş değil önünde allah nasip ederse uzun bi hayatın var belliki çok bunalmışsın,geçer arkadaşım klasik bir laftır her karanlık günlerin sonunda mutlaka aydınlık vardır.Sahip oldukların için Allah a şükret selametle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: asusmagduru1

Arkadaşım allah yardımcın olsun elimdende bişey gelmez,seni anlayan gerçekten seven bir eş inşallah karşına çıkar karşına,sen sakın boş yere üzülme,şu hayata bir kere geliyoruz böyle şeylerin seni üzmesine ne gerek var bırak olduğu gibi yaşa hayat sana illaki bir şans verecektir ve bu şansı yakaladığında sakın peşini bırakma arkasından git,bu yazdıklarım sana imkansız gibi gelebilir ama yinede umudunu kaybetme yaşın 30 hiçbirşey bitmiş değil önünde allah nasip ederse uzun bi hayatın var belliki çok bunalmışsın,geçer arkadaşım klasik bir laftır her karanlık günlerin sonunda mutlaka aydınlık vardır.Sahip oldukların için Allah a şükret selametle..

sağolasın güzel kardeşim...
  • 6500 TL aylık geliriniz var daha ne istiyorsun , fıstık gibi para.Türkiye'deki insanların %95'inde olmayan bir para.3500 ailen alsa 3 bin sana kalsa yine süper para.Zaten İstanbul , Ankara gibi büyük şehirlerde de yaşamıyorsun , Artvindi galiba tam hatırlamıyorum.Yani hayat daha ucuz oralarda.Gül gibi geçinip gitmen lazım.Bence senin derdin psikolojik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

6500 TL aylık geliriniz var daha ne istiyorsun , fıstık gibi para.Türkiye'deki insanların %95'inde olmayan bir para.3500 ailen alsa 3 bin sana kalsa yine süper para.Zaten İstanbul , Ankara gibi büyük şehirlerde de yaşamıyorsun , Artvindi galiba tam hatırlamıyorum.Yani hayat daha ucuz oralarda.Gül gibi geçinip gitmen lazım.Bence senin derdin psikolojik.

bana akmıyor...kendi işyerimde işçi konumuna düşmüş durumdayım...
    adam vermiyor...

vermiyor... 5000tl kazanıyosa hepsi kar değil...kuyumcu 1500 tl hepsi kar...

aylık işçiye 1000tl veriyoruz.
    sigortası elektiriği 1500 tl
    en az 1500-2000tl de ben alıyorum.

ayrıca yaşadığım yerde yaşanacak gibi değil...artvin evet ama artvin in doğusunda şavşat gibi kötü bir yerde...

paranın hepsi bana akmıyor...

ne psikolojisi 2000tl büyük para mı? geçinilecek kadar güzel para ama büyük işyerleri kuracak kadar yeterli para değil.

bugün memurların maaşı 2000tl olmuş...sor bakalım nasıl geçiniyorlar? ayın sonunu zor getiriyorlar...

işyerinden biraz fazla para aldığım zaman işyeri ödeme güçlüğüne giriyor..

Gül gibi geçiniyorum ama yapmak istediklerim var yapamıyorum.

param olmadığı zaman sürekli ezileceğim...o ezecek diğeri ezecek...ve eziyor da...

zaten geçinebildiğim için büyük param olmadığı sürece buraları da terketmeyi düşünmüyorum.

param olmadığı zaman hayatta hiçbir şeyi tadamayacağım.

çünkü evlendiğim zaman 1500-2000tl masrafım olacak...ve 1500 tl nin kulu olmak zorunda kalacağım.

şu an 800 tl şahsi masrafım var...o da yakıttan dolayı...gezmeyi seviyorum...yakıt ucuz olsa şahsi masrafım 500 ün altına düşer.

o kadar anlatılacak şey var ki anlatamıyorum...

Geçen bakü ye gittim...O kadar kısmama rağmen 700 tl param çıkmış git gel...

işçi konumuna düşmüşüm...yönetimi vermiyorlar...onlar da herkes gibi para tapıyor ailem.

parasız yapamıyorum...para için yanlış yapanlar dan da olmak istemiyorum.

• Kış zamanı eczanemiz 24000tl ciro yapmış...Geçen ay...Normalde kar oranları %35-50 leri buluyor...ilacına göre...
    kurum iskontosu falan düştüğün zaman diğer peşin malla karıştırdığın zaman ortalama kar sanırım %25...
    Kar: 6250 tl gibi tahmin ediyorum...masraf hariç...

yazın bu tabi biraz daha iyi oluyor...

kuyumcu ise sanırım aylık 1500 tl gibi kazanıyor...onun masrafı yok...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

yaşadıklarım çektiklerim var...

burada ben imkanım varken burada sorunlu insanlarla uğraşıyorum...

adamın cebinde 5tl parası yok...geliyor tantana yapıyor...alıyor vermiyor...yüzüme tükürüyor...

bina 500.000tl içinde 100.000tl lik mal var...benim uğraştığım insanlara bakar mısın?

---------------------------------------------------------------------------

600.000tl lik ticaretle başka yerde emin ol aylık 60.000tl para kazanırım aylık...

ama yönetimi vermiyor bana...

ben de burada başınızı ağrıtıp ağlıyorum...başka ne yapabilirim ki?

burada da yaşam koşulları çok zor...ömür boyu ezik bir şekilde yaşamak zoruma gidiyor...

geçim zaten sıkıntı hayat çok pahalı...paranla iş yaptıramıyorsun ve herkes hırsız olmuş durumda...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

paranın batması gibi bir durum olamaz...
    en kötü ihtimal kiradan zarar ederim...başka zararım olacağını düşünmüyorum.
    kendi ekibimi kurduğum zaman da parayı sigortayacağım ve veresiye vermeyeceğim.
    işçi parayı alıp kaçarsa bir ihtimal sigorta parayı öder..
    zaten veresiye vermeyi düşünmüyorum.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

babamdan daha çok aklım çalıştığına inanıyorum.
    2013 transit connect aldım...çok para kazanamayacağım ama aşırı derecede batacak kadar da zarar etmem...
    aracın ufak defek masrafı vardı...kardeşim yaptı...benim kendi ekibim olsa bu işin içinde sürekli olsam o aracı daha ucuza alırdım mal ederdim...

------------------------------------------------------------------------------------------------------

şu an batmadığım gibi iler de de batmam.

sadece kiradan masraftan zarar ederim.

yapacağım bir işte de paranın hepsini bağlamayı sevmem...az parayla çok iş yapmaya çalışacağım

mülke parayı bağlamayacağım...amacım bir işi tutturduktan sonra organizasyonu kurduğum zaman açabileceğim kadar zamanla işyeri açmak...

zaten bir iş tutarsa ikinci üçüncüyü tututup zamanla büyümek.

ilki tutmazsa tututarana kadar ikinciyi açmam...

-----------------------------------------

yorumun ne?

• Kendi iş yerin var ne güzel niye gocunuyorsun kendi işinde çalışmaktan.Millet kendi işi olsun diye kadar çabalıyor.
    Beğenmiyorsan dükkanı satın , parasıyla kendi istediğin dükkanı açarsın , benzin istasyonu istiyorsan benzin istasyonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Kendi iş yerin var ne güzel niye gocunuyorsun kendi işinde çalışmaktan.Millet kendi işi olsun diye kadar çabalıyor.
    Beğenmiyorsan dükkanı satın , parasıyla kendi istediğin dükkanı açarsın , benzin istasyonu istiyorsan benzin istasyonu.

babam ya da annem bu bana yeter...ben istemiyorum diyor...

işine geliyorsa burada çalış....çalışmıyorsan defol git diyor..

buradaki tek avantajım...masrafım yok...az çok para biriktiriyorum...

zaten yönetim bende olsaydı... zaten ailem bana sahip çıkmıyor diye burada dert yanmazdım size...

TİCARİ ANLAMDA BÜYÜYEMEMİN EN BÜYÜK NEDENİ...KENDİ ŞİRKETİN KENDİ ADIN ADI ALTINDA KENDİ ELEMAN EKİBİNİ KURUP İŞİN YÜRÜMESİNİ SAĞLAMAYI HEDEFLİYORUM.

başkasının teknesinde onun yanında iş yapmaya çalıştığın zaman ortaklı ya da iş yaptırdığın zaman...öyle adamlar kazık atıyor...

Kazık attıkları içinde iş anlamında büyüyemedim...Ailem geri plana aldı...

Kaporta boyacıya bu aracın masrafı var masraflarını hallet diye teslim ediyorum....Adam parça 1 se bana 5 e dayıyor...

Parçayı değiştirmeden takıyor...bundan dolayı 20.000tl paramı hiç etti biri...

diğeriyle güvendim bir araç aldım...3750tl paramı aldı geri vermiyor. 5 yıldır..

buna benzer ufaklı defeklı olaylar...

VE FORUMLAR DA DA GÜVENİLİR İNSAN NASIL BULUNUR DEMENİN SEBEBİ VE KENDİ MİLLETİME DÜŞMAN OLMAMIN SEBEBİ DE BU...

bundan sonra üni mezunu olmayan cahil cühela kimseye güvenmeyeceğim

kendi ekibimi kuracağım...elimde belge olacak...

para sigortalı olacak ve veresiye kesinlikle vermeyeceğim asla ve asla...vermedim ama 1800 tl birine vade yapmıştım...başıma gelmeyen olay kalmadı...

1050 tl sinin üzerine başkası yattı...

--------------------------------------------------------------------

böyle olumsuz olaylar...

• ben yaşadığım olayları elimden geldiği kadar anlatmaya çalışıyorum...ailem güven vermiyor...ben işyerimi işyerlerimi kurup daha sonra da basit bir üni bölümü okuyup...hayatıma renk katıp bu dünyaya daha renkli daha güzel yaşayacaktım..

ailem işyeri kurmamı istemiyor...kendim de az parayla bir şeyler yapmaya çalışınca başkasının teknesinde...onlar da kazık atınca ticari hayatım bitti.

yine ufak defek bir şeyler yapmaya çalışıyorum...az param olduğu için bir şey yapamıyorum.

sanayide iş yaptıramıyorsun? herkes senden daha fazla para almanın derdinde...bir ustaya bir aracı komple boyat...senden 2500tl bile isteyen olur...ama bu vicdansızlık merhametsizliktir...ama ona maliyeti 150 tl dir...ama 500 tl verdiğin zaman yapmaz...

bir usta 350 tl yi beğenmiyorsa...ben beğenmemişim çok mu? 2000tl den aşağı boyatmıyorlar...utanmadan 5000tl bile isteyenler var...bu mu vicdan bu mu merhamet....

paranla iş yaptıramamak bu dur işte!!!

ama kendi ekibin olsa...bu kanı 5 para etmez insanlara ağız eğmem...kendi ekbimi kurmaya çalışıp bir şeyler yaparım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.