Şimdi Ara

Psikolojim hiç iyi değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk öncelikle geçmişe gidersek çocukluğumdan beri asosyal bir bilgisayar bağımlısıydım. Bir de üstüne hayvan gibi yiyen bir şişkoydum. Böyle geçip gitti zaman düşük bir teog puanı alıp kötü bir okula girdim. Sonrasında ailemin de maddi durumu iyi olmadığı için az çok gerçek hayata dönüp bilgisayarı vesaire bıraktım. Derslerime fazla ağırlık verdim ama takıntılarım vardı her konuda her şeyi takardım. Psikoloğa gittim okb teşhisi kondu tedaviyi de dinlemedim bıraktım. Sonra dersleri toparladım hatta 9 ve 10da okulda 1. Oldum kendi yaşıtlarım arasında. Ama kilo peşimi bırakmadı çok hızlı alan bir metabolizmam vardı bunun da bir de okbden dolayı aşırı stresliydim ve en sonda 11. sınıf sonunda 124 kiloya ulaştım.180im. Psikolojim iyice altüst oldu insanlardan utanıyordum arkadaşlarla konuşmuyordum ailemle sıkıntılıydım. Sonra karar verdim kafa toplamam lazım diye açık öğretime geçtim üniversite sınavına hazırlanmak için. Diyete de başladım.(2020 yaz) Bir yandan da hayvan gibi ders çalışıyorum çalışmazsam bir s*k yok elimde çünkü. Neyse aylarca bir adet arkadaşım olmadı. Ben istemiştim bunu kimseyle konuşmak istemiyordum süreç böyle ilerledi iyice kafayı yeme durumuna geldim şu an net olarak diyetisyen kontrolünde 88 kiloya düştüm ve yağ oranım da normal seviyede. Çevremdeki çoğunluğa göre de yakışıklıyım.(mahalledeki karlı cinsten arkadaşlar kız kuzenlere vesaire) Özgüven problemim yok ama şu an bir adet konuştuğum insan bile kalmadı. Ciddiyim bir tane yok. Tüm gün evdeyim ders de çalışamıyorum psikolojim kaldırmıyor artık. Hiçbir şey istemiyor canım. Ümidim de kalmadı hiçbir şeyden. Ne yapmalıyım nasıl toparlarım nasıl çevre edinirim bilmiyorum cidden çok kötüyüm aylardır(1 yılı geçti) konuştuğum dertleştiğim sarıldığım kimse yok. Ailemle de aram çok kötü. Bir yandan da lanet olası sınav geliyor 26 haziranda. Yalvarırım yol gösterin tüm gün evde yim spor yapmak için yürüyüşe çıkıyorum aylardır dışarıda tek başıma yürüyorum insanları arkadaşlarıyla gördükçe tuhaf hissediyorum kendimi kalbim kırılarak geliyorum eve. Çok uzun oldu okuyan varsa teşekkür ederim.

• selam kardeşim bence ilk önce başkalarinin seni dışlamadığını , senin kendini insanlardan soyutladığını hatırlatirim yani bu durumda tekrardan sen topluma katılacaksın . Kilo bence cekinme sebebi olamaz bizim ortamlarimizda ayicik panda der güler gecerdik yani herzaman herkesle ayni yere sahip olurlar benim gorusumce. Sende insanlarla diyalog kurmaya çalış tufhaf hissedecegin birsey yok sende onlar gibi bir insansın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pordakallıördek kullanıcısına yanıt

Hocam şu an problemim yok kilo konusunda. Fiziğimden de memnunum ama tek başıma kaldım. Nereden başlarım nasıl arkadaş edinirim onu bile bilmiyorum.

• cok onemli bir nimet internet elinin altında . Mesela belli arkadaslik uygulamalari var orda cok insan var arkadas ariyorum beraber kahve icebilecegimiz ortak bir konu tartisabilecegimuz falan sanaldan baslayip reel hayata tasiyabilirsin kolaylikla direk sosyalden de baslayabilirsin ama onun icin ilk önce herzaman kendine öncelik ver arkadasim yok deme arkadas sevmiyordum ama simdi lazım yha de ve bul sıkmaaaa canınıı

Hocam sınavdan dolayı tüm sosyal medya hesaplarımı kapatmıştım. Sınavdan sonra açacağım. Ve evet gerçekten sosyal olmak istiyorum. Önereceğiniz uygulamalar var mı?

• kız ise arayisin tinder bence acik ara en iyisi erkek kız farketmez sohbet diyorsan azar öneririm goruntulu daha samimi ve saglam oluyor goruntulu sevmezsen c2 de olabilir cok eglenceli trol hesaplarda var bu uygulamada yani sıkılacagini dusunmuyorum

Hocam şu an şu lanet olası YKS ile uğraşıyorum. Ailemin maddi durumu ortalama ancak yeterli yani. Şu sınavdan iyi bir şey yapmam lazım şu an netler fena değil güzel gidiyor ama çalışma hevesi kalmadı evde takıla takıla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence çok takilma hayatta hicbirseye . en fazla soyle dusun turkiyenin en iyisi bile olsan ülkeyi dur gozden gecir ve karsiliksiz kalacagina emin ol takma çok hersey olacagina varır en olmadi herseyini kaybedersen sifirdan baslarsin cikmadik candan umit kesilmez insan iradesi herseye yeter

• yapabildiğini yap, elinden geleni. olmayanı da boşver. hayat bu kadar ciddiye alınacak kadar ciddi bir yer değil. kasma çok fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İblis Holmes kullanıcısına yanıt

Hocam sadece sosyal olup hayatımın devamının da böyle geçmesini istemiyorum. Çünkü bir sıkıntım kalmadı dış görünüş açısından sadece psikolojim kötü yalnız kaldığım için.

• İş hayatına katıl kafayı yemeye başla kesin çözüm..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim hocam. Umarım düzelteceğim.

• DambıIdor kullanıcısına yanıt

Hocam 18e kasımda basacağım 18 olmadan bulmak zor gibi.

• ne demek rica ederim umarım yok, düzleceksin sende bunu istiyorsun bence tam olarak bir kız arkadas bularak başla hem arkadaş ve eş seni guzel baslatacaktir ama ciddi dusunme sonra aksi olursa uzulme . Hayat oyunu ilişkiyi işi ciddiye alanları üzer goygoy yapanlari mutlu eder şaşmaz bu

Hocam ben biraz aşk adamıyım ne yazık ki. Sevdim mi tam seviyorum. Sanırım bundan vazgeçmeliyim. Gördüğüm kadarıyla kızlar o kadar duygusal değil artık.

• Yani sana bu konuda en iyi yardimci olacaklardan biriyim bu forumda kadinlari abartanlarin aksine erkekligin onemini vurgularim usanmadan . Bence daha ustun bir ırk her konudan ama malesef ulkedeki cinsel açlık kadinlari bu duruma getirdi beni cok irgalamiyor ama uzuluyorum . Bence aşki dusunme suan en azindan yeni kalkarken tam çakilirsin baglandigin an

Hocam buna ben de katılıyorum. 10 üzerinden 3 anca vereceğim kıza bile hayvan gibi yürüyorlar. Bundan dolayı kızlarda ego var.

• keske 3 olsa ... dedigim gibi cok girme o islere yanlis anlama ama nacizane tavsiye zevkine bak

Teşekkürler hocam dikkat edeceğim fazla bağlanmama olayına.

• şu an yapacağın en doğru şey üniversiteye başladıktan sonra edineceğin arkadaş ortamını düşünerek kendini motive etmek olur. fazla vakit kalmadı zaten, bunları kafaya takmayıp sınava odaklan. kazandıktan sonra üniversite kulüplerine falan katılıp bir şekilde arkadaş grubu oluşturursun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.