Şimdi Ara

PSN acil yardım Lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox oyuncusuyum. Ban yedikten sonra ps3-xbox360 arasında bir seçim yapmaya çalışıyorum. Arkadaştan ps3 ünü ödünç aldım. Daha önce hiç psn kullanılmamış. Ben yeni hesap açtım ve PS Store 'a giremiyorum. "This service is not available in your country/region." hatası veriyor. Adres olarak türkiye adresi seçmiştim. Makinem dışardan gelme pal olması lazım.

Cevap için 2 saattir aramama rağmen rehberlerde filan bulamadım. Lütfen acil yardım bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: omarnet

Xbox oyuncusuyum. Ban yedikten sonra ps3-xbox360 arasında bir seçim yapmaya çalışıyorum. Arkadaştan ps3 ünü ödünç aldım. Daha önce hiç psn kullanılmamış. Ben yeni hesap açtım ve PS Store 'a giremiyorum. "This service is not available in your country/region." hatası veriyor. Adres olarak türkiye adresi seçmiştim. Makinem dışardan gelme pal olması lazım.

Cevap için 2 saattir aramama rağmen rehberlerde filan bulamadım. Lütfen acil yardım bekliyorum.

kardeşim türkiyeyi seçmekle hata yapmışsın türkiyeden giremezsin yabancı bi ülke adresi at kafadan ozaman sorun kalmaz yabancı adres googleden ara bulursun
  • Add user sekmesinden yeni kullanıcı oluştur. Menüde ilk seçenek, ondan yeni yeni user'dan git psn'e tıkla hesabım yok de ve İngiltere'yi seç.
  • usa secersen hic bir sorun olmaz... listede turkiyeyi gorunce tr secmen normal bende ayni hatayi yapmistim
  • Arkadaşlar lütfen hata yapmıssın gıbı kelımeler kullanıp yenı psn hesabı alıcak arkadasları Türk PSN den sogutmayalım.Hem kısa zaman ıcınde butun desteklerıyle bırlıkte Türk PSN de hızmete gırıcek zaten bunu bılıyoruz.

Ben oyunlarımı artık Türk Psn de oynamaya basladım
    Ayrıca ps3 umde UK ve USA olmak uzere 2 ayrı kullanıcı ve psn de kayıtlı

Indırmek ıstedıgım seylerı onlardan ındırıyorum oyunlarımı Turk psn hesabımdan oynuyorum.

Turk psn adreslerı ve Turk oyuncular cogaldıkca Turklere yonelık hızmet,donanım ve ıcerıkler zamanla artıcaktır emın olun

Herkesı Turk Psn adresı alıp 1. adresı yapmayı onerıyorum.

O kadar trophy kastım baska psn adresımle , Turk psn adresı alamam dersenız benım de suan gozukuyodur sanırım trophy durumum

Fedakarlık olmadan elde edılmıyor haklar ve ozgurlukler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 16 Kasım 2009; 2:19:17 >

• yahu hata dan kasit turk psn almak degil hocam yanlis anlasilma olmasin ps3 u ilk alinca herkes (bende dahil) psn sistemini gormek istiyor, hemen kayda girisiyor ama ulke kisminda tr yi gorunce normal olarak tr seciyoruz sonra bi bakiyoruz ki ne demo var ne bir sey...ondan sonrada arayip duruyoruz bende yarim saatten fazla cozum aramistim hata olan kismi burasi

yoksa turk psn server i indirmeler tum ozellikler ile acilsa baska bisey istemem tropy falan umrumda deil hakkaten hic gozumde yok tropy yahu alsam ne olur almasam ne olur

• Hızlı yardım için teşekkürler. Şimdi ikinci bir hesap açıyorum. Online oyun işini de tr hesabından yaparım
  • Arkadaşlar bi yanlışlık mı yaptım? dün (15.11.2009) tarihli bir PS3 Slim satın aldım ve son sürümüyle
    güncelledim. ama yine de psn'e giremiyorum. ülke hatası veriyor..? ne yapmam lazım? yardımlarınız için teşekürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.