yaww cihazı öbür odaya taşıdım kurdum açtım fifayı 1 maç yaptım bağlantım kötü diye çıktım tekrar bağlanayım dedim ki diyiş o diyiş patladı gitti psn
quote:
Orijinalden alıntı: selimbilmez
yaww cihazı öbür odaya taşıdım kurdum açtım fifayı 1 maç yaptım bağlantım kötü diye çıktım tekrar bağlanayım dedim ki diyiş o diyiş patladı gitti psn
Alıntıları Göster
bağlantı gitti beyler =)
quote:
Orijinalden alıntı: glazer
bağlantı gitti beyler =)
Alıntıları Göster
hangi PSN bakımı online'ı etkilemez ki artık bu adamlar saldırıyı yedikten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı. bunların bakım dediği de sistem yedeklemesinden başka bir şey değildir.
Bak bak bitmiyor ne bakımmış be
quote:
Orijinalden alıntı: kaan0101
Bak bak bitmiyor ne bakımmış be
80710d36 hata koduyla çıkıyo herşey gayet güzeldi neye bakıcaklarmış ki
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetsio
80710d36 hata koduyla çıkıyo herşey gayet güzeldi neye bakıcaklarmış ki
Alıntıları Göster
Bakım yapıyolar ama hiç birşey değişmiyor tasarım aynı her hafta version atlıyoruz Nedir bu hackerler ps3 e kafayı takmış olmalı nedir bu
quote:
Orijinalden alıntı: Tecnique
Bakım yapıyolar ama hiç birşey değişmiyor tasarım aynı her hafta version atlıyoruz Nedir bu hackerler ps3 e kafayı takmış olmalı nedir bu
Alıntıları Göster
psn den nefret ediyorum daha yeni 50$ lık code aldım bestbuy ın sitesinden hemde 50$ a..seviniyordum ne güzel oh kar ettim şimdi hemen birkaç oyun alayım diye..ps3 ü açtım oda ne..bağlanmıyor sony'ye küfür etmekten ağzım aşındı lanet olsun abi böyle konsolmu olur..bakım bakım bakım xbox live ın x i bile olamaz psn
quote:
Orijinalden alıntı: Betfair
psn den nefret ediyorum daha yeni 50$ lık code aldım bestbuy ın sitesinden hemde 50$ a..seviniyordum ne güzel oh kar ettim şimdi hemen birkaç oyun alayım diye..ps3 ü açtım oda ne..bağlanmıyor sony'ye küfür etmekten ağzım aşındı lanet olsun abi böyle konsolmu olur..bakım bakım bakım xbox live ın x i bile olamaz psn
Alıntıları Göster
bakım uyarısı gelmesi lazım değilmi? öyle bir hata vermiyor var bir tuhaflık umarım eskiye döner bir an önce
quote:
Orijinalden alıntı: XaViEsTa
bakım uyarısı gelmesi lazım değilmi? öyle bir hata vermiyor var bir tuhaflık umarım eskiye döner bir an önce
Alıntıları Göster
Bosverin nasilsa bedava,haftanin 4 günü "kapatiyoruz" deseler bile mühim degil,beles olsun yeter(!)..
quote:
Orijinalden alıntı: RayLeigh~`
Bosverin nasilsa bedava,haftanin 4 günü "kapatiyoruz" deseler bile mühim degil,beles olsun yeter(!)..
Kardes, burada bu ironiyi anlayamayacak olanlar var :D
quote:
Bencede bu lafı ciddi sanıp harbiden bedava ya önemli değil diyecekler çıkacaktır..Burası DH!
quote:
Orijinalden alıntı: Zala
quote:
Ne ironi öyle kanım dondu(!)
quote:
Orijinalden alıntı: Trickmaster10
quote:
Orijinalden alıntı: Zala
quote:
Ne ironi öyle kanım dondu(!)
Alıntıları Göster
AYDA YILDA Bİ FİFA SARMISTI DORT BIR YANIMI BAKIM ÇIKTI BAŞIMIZA. ha gelecek ha açacak diye diye bu saati buldum off ya.
quote:
Orijinalden alıntı: hayranim
AYDA YILDA Bİ FİFA SARMISTI DORT BIR YANIMI BAKIM ÇIKTI BAŞIMIZA. ha gelecek ha açacak diye diye bu saati buldum off ya.
Alıntıları Göster
Daha yeni bakım olmamışmıydı ya ne güzel Ultimate Team oynayacaktım Fifa'da.
quote:
Orijinalden alıntı: mericgenc
Alıntıları Göster
kotu olmus
quote:
Orijinalden alıntı: mericgenc