Şimdi Ara

Psn de kayitli kredi kartini sildikden sonra plus yenileme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar psn de 15 gunluk plus aldim suan kredi kartini psn menusunden kaldirdim odeme yontemi olarak, aboneligi iptal et diye baskanbir bolume tikliyorum ama 2 gundur suanda gerceklestiremiyoruz diyor. Ama odeme yonteminden kredi kartini kaldirdim. 1 ay sonra karttan para ceker mi? Tesekkurler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kayıtlı ödeme yöntemi yokken çekmez diye biliyorum ama sen yine abonelik iptalini kontrol et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hesap ayarlarına gir medyaya tıkla plusa gel otomatik yenilemeyi kapat var ordan yaparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jyaklo -- 10 Haziran 2018; 22:19:9 >
  • jyaklo J kullanıcısına yanıt
    2 gundur onu deniyorum ama isleminiz suan gerceklestiremiyoruz daha sonra deneyin diyor surekli.

• Resim bu sekilde

Psn de kayitli kredi kartini sildikden sonra plus yenileme

• Karti odeme yonteminden kaldirmadan oncede ayni hatayi veriyordu. Kaldirdiktan sonrada ayni hatayi verdi.

• caca40 kullanıcısına yanıt
    Mobil uygulama da hata olabilir, aynı işlemi pc üzerinden tekrar deneyin. Ancak kredi kartınızı sistemden silerseniz, otomatik çekim işlemi yapamıyor diye biliyorum. Hatta ödeme alınamadı diye size mail ortamında bildirim geliyor. Tabi ki otomatik yenilemeyi kapatıp işi garantiye almakta fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.