Şimdi Ara

PSN'DE PAYPAL İLE ÖDEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar endonezya psn den alışveriş yapamıyorum. paypal ile yapsam diye düşündüm fakat paypal ile ödeme ile ilgili hiç bişey çıkmadı. İnternette yazanların aksine psn strore'da hiçbir bir yerde paypal ile ödeme ile ilgili bilgi yok. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

• Anilatay kullanıcısına yanıt
    Kart ekleme kısmında oluyor. Oraya paypal hesabını ekliyorsun. Amerikan tarafında en azından .Account kısmında Add Funds diye geçiyor.

Web üzerinden hesabına giriş yap. Psn store a . Sağ üstte kullanıcı adının ustune geldiğinde Add Wallet Funds çıkar, ona gir. Mail ve şifre sorunda psn hesabındaki maille giriş yap. Wallet kısmında Paypal olmalı.

Ama bu iş yanlışım yoksa hesaba para eklemek için. Direk oyun alımını paypal ile yapamıyorsun. Ama oyun miktarı parayı psn hesabına eklersen, psn cüzdan dan alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 19 Ağustos 2015; 15:56:32 >
  • en son ne zaman denediniz ben dediğiniz seçenekleri bulamıyorum çünkü. sadece kredi kartı kabul ediyor hem ps4te hem de pc de
  • Bende Us psn var. Onda yukarda yazdığım şekilde. Ama her psn de paypal ödeme olduğunu sanmıyorum. Ama varsa desteği dediğim gibi yaparsan karşına çıkar.
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Hocam TR, US, END olmak üzere 3 farklı hesabım var hepsinde durum aynı ben mi göremiyorum acaba
  • Anilatay kullanıcısına yanıt
     PSN'DE PAYPAL İLE ÖDEME

PSN'DE PAYPAL İLE ÖDEME
    çok gariptir bende orada paypal kısmı gözükmüyor
    sanırım paypal sadece us psn de geçerli endonezya psn de paypal çıkmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.