Şimdi Ara

PSN deki DEMOLAR EKLENTİLERin Linkleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://psn.ps3news.com/ arkadaslar bu adresten demo ve eklentileri direk cekip bılgısayardan serverla ps3e kurup oynayabılırsınız

• cok faydalı bir başlık olmuş. Teşekkürler. tek sorum, çok kısaca nasıl kuracağız ps3'e onu anlatır mısın?
  • hocam burdan ben mesela tekkeni indirdim fakat nasıl kuracağım flşa bellekle ps3 e atsam ordan kurma ihtimalim varmı pc bilinmeyen dosya olarak görüyor şuan kotam sınırda olmasaydı tekkeni indire biliyordum oyunu direk indiriyor tıklayınca fake filan değildir umarım
  • arkadaşlar ps3 e demoyu bilgisayardan kurmak biraz zahmetlidir.aşagıdaki linkde anlatmışlar ben denemedim..

http://forum.donanimhaber.com/m_12579902/tm.htm
  • fake degil kesinlikle ama direk atrsan calısmaz kurmak gerekiyormus malesef bende ugrasıyorum suan
  • Arkadaslar yapabilen varsa, programın linkini ve ayrıntıları paylaşırsa sevinirim.

(Ben daha önce birkaç program denedim,ama olmadı. Sanırım PS3 ün FW versiyonu yükseltilince bu yöntem kullanılamaz oldu.)
  • Yanında FULL yazanlar oyunların full versiyonları mı? Bunlarıda kurup oynama şansımızı var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam'e Korsan Oyun Eklemek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mw@ruw@ri

Yanında FULL yazanlar oyunların full versiyonları mı? Bunlarıda kurup oynama şansımızı var mı?

benimde dikkatimi çekti .mesela tekken full yazıyo ve tıklıyınca iniyo.acaba bu oyunuda kurup oynayabiliyomuyuz deneyen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Yanında FULL yazanlar oyunların full versiyonları mı? Bunlarıda kurup oynama şansımızı var mı?

benimde dikkatimi çekti .mesela tekken full yazıyo ve tıklıyınca iniyo.acaba bu oyunuda kurup oynayabiliyomuyuz deneyen varmı?

Tekken = Not Working
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

quote:

Orjinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Tekken = Not Working

o zaman indirmiyelim boşuna

• sırf tekken için mi gecerli not working yoksa hepsi için mi
  • Paralı oyunlar = Not Working

Ücretsiz oyun demoları = Working
  • arkadaşlar biraz araştırma yaptım fakat pekbir sonuca varamadım birde tekkeni calıştıranlar ve oynayanlar olmuş ama baya zahmatli bir iş gibi ps3 e tanıtmak bende tekkeni indirdim fakay linixu kurmadım usb bellekile ps3 e atmak istedimde ise ps3 dosyayı görmüyor

• http://www.ps3news.com/forums/ps3-online-news/all-new-ps3-store-links-thread-64977.html

arkadaslar burda biraz anlatmıs ingilizcesi olan arkadaslar bi cevirsin kısaca

NOT: 2.42 versiyondan sonrası acmıyormus daha eski bi firm gerekiyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klcsln -- 25 Ekim 2008; 0:12:01 >
  • BOŞUNA DENEMEYİN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.