Şimdi Ara

PSN'den Passoligle alışveriş??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar passolig kartımda fazladan para vardı baktım fifa 15 deluxe edition psn store da 74 lira alıyım dedim.Hersey tamam tam odemeyı onaylıyorum ana hesap cuzdanındakı para yetersız dıyor.Direk cuzdana para yuklemeye calısıyorum kart bılgılerı hatalı dıyor ama hersey dogru.Acaba passoligden dolayı olan bır sey mı bılgısı olan yardım edebılır mı ılk alısverısım acemıyım?

Edit: Arkadaslar oluyormus bırkac kere denedıkten sonra aktifbanktan aradılar kartınız ınternetten ısleme kapalı acalım mı dedıler.Acıldıktan bır 5 dk sonra alabıldım oyunu sorun yok yanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaankarac -- 10 Haziran 2015; 10:38:16 >

• Bugün aynı olay aklıma geldi.
    Takipteyim.
  • Takipteyim yakinda ps4 alicam elimde passolig var ins oluyodur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip. Bende PS4 alacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaankarac K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaankarac

Arkadaşlar passolig kartımda fazladan para vardı baktım fifa 15 deluxe edition psn store da 74 lira alıyım dedim.Hersey tamam tam odemeyı onaylıyorum ana hesap cuzdanındakı para yetersız dıyor.Direk cuzdana para yuklemeye calısıyorum kart bılgılerı hatalı dıyor ama hersey dogru.Acaba passoligden dolayı olan bır sey mı bılgısı olan yardım edebılır mı ılk alısverısım acemıyım?

Edit: Arkadaslar oluyormus bırkac kere denedıkten sonra aktifbanktan aradılar kartınız ınternetten ısleme kapalı acalım mı dedıler.Acıldıktan bır 5 dk sonra alabıldım oyunu sorun yok yanı.

Teşekkürler dostum haber verdiğin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18_Eren

Takip. Bende PS4 alacağım.

Ünlü csb yazarımız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-597F70DC5 -- 11 Haziran 2015; 1:29:10 >
  • Doğruyu söylemek gerekirse sponsorlarım PS4'ü ekstra hediyeleriyle bana vermek için yarışıyorlar. Kimisi FIFA 15 ile vereyim, kimisi 2 Dualschok ile vereyim, kimisi NBA 2K15 ile vereyim diye yalvarıyor ama henüz karar veremedim. Sanırım hepsini kabul edeceğim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.