Şimdi Ara

PSN den yanlışlıkla PSP oyunu indirdim YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

beyler 40tlye pes 2012 indirdim 4 saat bekledikten sonra baktım psp oyunuymuş açamadım bunu iade edebilirmiyim?

yada almak isteyen varsa burdan satabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: awdizayn

PSN den PSP oyunu indirdim YARDIM!

beyler 40tlye pes 2012 indirdim 4 saat bekledikten sonra baktım psp oyunuymuş açamadım bunu iade edebilirmiyim?

yada almak isteyen varsa burdan satabilirim.

iade edemezsin.
  • İadesi yok. Eğer satmak istersen kullanıcıyı vereceksin. Bence sakat iş olur. Bende zamanında 2 tane psp oyunu almıştım. işin gerçeği üzerlerine soğuk su içtim. Kardeşlik zamanında olduğu için kişi başı 5 tl gibi bir şeye patlamıştı.
  • bana verebilirsin çok makbule geçer
  • Bana verebilirmisin kardes ? PSP cfwli degil ve oyun alamiyorum.
  • Bende kod bolgesi sorunu dolayisiyla satin aldigim 2 dlc paketini kullanamadim, Geri iade etme gibi bir durum olmadigi icin parasini odeyipte kullanamiyorsun iste :)
  • Bizde yanlısıkla tekken almıstık üstüne soguk limonata ictik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

Bizde yanlısıkla tekken almıstık üstüne soguk limonata ictik

limonatanın tadı güzelmiydi aga
  • teşekkürler cevaplar için :D
    bi pm geldide psn de 2 indirme hakkı varmış forumdan birine versem sakat iş olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

Bizde yanlısıkla tekken almıstık üstüne soguk limonata ictik

limonatanın tadı güzelmiydi aga

Biraz ekşiydi hacı abi
  • Yazık olmuş 40 TL ye daha ne olsun ya da git bi PSP al gel
  • quote:

teşekkürler cevaplar için :D
    bi pm geldide psn de 2 indirme hakkı varmış forumdan birine versem sakat iş olurmu?

Bir hakkini bana verebilirmisin ? Lutfenn :))
  • Ben önceden iki kere gt5 dlc'sini yanlışlıkla indirmiştim.Sonra sony tr ile iletişime geçip bu mağduriyetimi ilettim.Sonrasında ise diğer dlc'nin para iadesinin geri yapıldığını gördüm.Şu adrese maruzatını bildir.Muhakkak ilgilenirler..
    bilgi@eu.sony.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 29 Aralık 2011; 17:02:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmysterious

İadesi yok. Eğer satmak istersen kullanıcıyı vereceksin. Bence sakat iş olur. Bende zamanında 2 tane psp oyunu almıştım. işin gerçeği üzerlerine soğuk su içtim. Kardeşlik zamanında olduğu için kişi başı 5 tl gibi bir şeye patlamıştı.

Biz de Selçuğun dediği gibi psp oyunu alanlardanız yanlışlıkla.
  • quote:

PM'de yazdığım gibi istersen "kardeşlik" yapıp, yarı fiyatını verip oyuna ortak olabilirim.
  • Durum vahim.
  • quote:

bana verirsen çok sevinirim bu aralar sıkışığım psp oyunu alacak param yok
  • vermek isterim arkadaşlar ama güvenlik sorunu olmuyormu nasıl işliycek süreç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Ben önceden iki kere gt5 dlc'sini yanlışlıkla indirmiştim.Sonra sony tr ile iletişime geçip bu mağduriyetimi ilettim.Sonrasında ise diğer dlc'nin para iadesinin geri yapıldığını gördüm.Şu adrese maruzatını bildir.Muhakkak ilgilenirler..
    bilgi@eu.sony.com

teşekkürler hemen mail atıyorum
  • Orjinal PSP'ci kalmadı sanıyordum bayaa çıktı ya Arkadaşa ilk pm atan bendim sanırım bu kardeşlik konusunda, eğer kabul ederse birlikte yapacağız. PM'de açık açık anlattım awdiazyn'a nasıl yapılacağını. Karar kendisinindir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.