Bildirim
PSN den yanlışlıkla PSP oyunu indirdim YARDIM!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: awdizayn
PSN den PSP oyunu indirdim YARDIM!
beyler 40tlye pes 2012 indirdim 4 saat bekledikten sonra baktım psp oyunuymuş açamadım bunu iade edebilirmiyim?
yada almak isteyen varsa burdan satabilirim.
iade edemezsin. -
İadesi yok. Eğer satmak istersen kullanıcıyı vereceksin. Bence sakat iş olur. Bende zamanında 2 tane psp oyunu almıştım. işin gerçeği üzerlerine soğuk su içtim. Kardeşlik zamanında olduğu için kişi başı 5 tl gibi bir şeye patlamıştı. -
bana verebilirsin çok makbule geçer -
Bana verebilirmisin kardes ? PSP cfwli degil ve oyun alamiyorum. -
Bende kod bolgesi sorunu dolayisiyla satin aldigim 2 dlc paketini kullanamadim, Geri iade etme gibi bir durum olmadigi icin parasini odeyipte kullanamiyorsun iste :) -
Bizde yanlısıkla tekken almıstık üstüne soguk limonata ictik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: maximum54
limonatanın tadı güzelmiydi aga -
teşekkürler cevaplar için :D
bi pm geldide psn de 2 indirme hakkı varmış forumdan birine versem sakat iş olurmu? -
quote:
Orijinalden alıntı: PracticeMan
quote:
Orijinalden alıntı: maximum54
limonatanın tadı güzelmiydi aga
Biraz ekşiydi hacı abi -
Yazık olmuş 40 TL ye daha ne olsun ya da git bi PSP al gel -
quote:
bi pm geldide psn de 2 indirme hakkı varmış forumdan birine versem sakat iş olurmu?
Bir hakkini bana verebilirmisin ? Lutfenn :)) -
Ben önceden iki kere gt5 dlc'sini yanlışlıkla indirmiştim.Sonra sony tr ile iletişime geçip bu mağduriyetimi ilettim.Sonrasında ise diğer dlc'nin para iadesinin geri yapıldığını gördüm.Şu adrese maruzatını bildir.Muhakkak ilgilenirler..
bilgi@eu.sony.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 29 Aralık 2011; 17:02:05 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mmysterious
İadesi yok. Eğer satmak istersen kullanıcıyı vereceksin. Bence sakat iş olur. Bende zamanında 2 tane psp oyunu almıştım. işin gerçeği üzerlerine soğuk su içtim. Kardeşlik zamanında olduğu için kişi başı 5 tl gibi bir şeye patlamıştı.
Biz de Selçuğun dediği gibi psp oyunu alanlardanız yanlışlıkla. -
quote:
bi pm geldide psn de 2 indirme hakkı varmış forumdan birine versem sakat iş olurmu?
PM'de yazdığım gibi istersen "kardeşlik" yapıp, yarı fiyatını verip oyuna ortak olabilirim. -
Durum vahim. -
quote:
bana verirsen çok sevinirim bu aralar sıkışığım psp oyunu alacak param yok -
vermek isterim arkadaşlar ama güvenlik sorunu olmuyormu nasıl işliycek süreç? -
quote:
Orijinalden alıntı: GT_55
Ben önceden iki kere gt5 dlc'sini yanlışlıkla indirmiştim.Sonra sony tr ile iletişime geçip bu mağduriyetimi ilettim.Sonrasında ise diğer dlc'nin para iadesinin geri yapıldığını gördüm.Şu adrese maruzatını bildir.Muhakkak ilgilenirler..
bilgi@eu.sony.com
teşekkürler hemen mail atıyorum -
Orjinal PSP'ci kalmadı sanıyordum bayaa çıktı ya Arkadaşa ilk pm atan bendim sanırım bu kardeşlik konusunda, eğer kabul ederse birlikte yapacağız. PM'de açık açık anlattım awdiazyn'a nasıl yapılacağını. Karar kendisinindir
Benzer içerikler
- playstation ea hesabı değiştirme
- ps4 mü ps5 mi
- girdiğiniz hesap bu ps5 sistemindeki başka biri tarafından zaten kullanılıyor
- psn kardeşliği
- ps4 10 haneli indirim kodu bedava
- witcher 1 remake
- ps5 slim disk sürücüsü
- ps5 oyun indirme süresi
- ps5 dik mi yatay mı
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X