Şimdi Ara

PSN email değişim sorunu! Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mrb. Gece güvenlik açısından hesabımın mail adresini değiştirmek istedim yeni bir mail aldım sonu 8135 le biten bir mail. Fakat ben ps network den mail i değiştirirken sonu 3581 olarak girmişim ve onaylamış. Şuan hesabıma ne eski nede yeni mail ile giriş yapamıyorum 3581 mail inide aldım şimdi fakat orayada ps network den düşen bir mail olmamış napabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sifremi unuttum kismindan dogum tarihini girerek sifreni sifirlayabilirsin. Bunu yaparsan yeni adresine mail gelecektir. Gereksizler ve spam klasorunu kontrol etmeyi unutma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 17 Ekim 2016; 10:51:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    geçersiz mail adresi diyor. yani bu maili yanlışlıkla girdim olmayan bir mail di . sonradan açtım ama şun geçersiz mail diyor şifre işleminde.
  • Hocam resmen bug bulmuşsun sistemde :) Doğru ve hatalı mail adreslerinin ikisi de sendeyse destek ile bağlantı kur bence.

https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action

burada altta "Giriş yaparken sorun mu yaşıyorsunuz?" diye bir seçenek var. Buraya baktın mı?
  • trancenden kullanıcısına yanıt
    Baktım hocam bi sonuç çıkmıyor ordan

• quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

Baktım hocam bi sonuç çıkmıyor ordan

Valla hocam merak ettim googledan araştırdım. Herkesin dediği Sony destek ile konuşman. Hesabındaki doğum tarihini v.s sorarlar halledersin diyorlar.
    Sen olmayan bir emaili verdin ve Sony'de büyük bir ihtimalle oraya confirmation maili yollamaya çalıştı. Başarısız olunca da ya bloke olmujştur ya da bug olup kalmıştır. Şifreni sıfırla kısmından ilk mailin, değiştirdiğin mail ve hatalı yazdığın mail ile deneme yaptın mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uplay Email Sorunu (Yardım)
    11 yıl önce açıldı
    PSN Türkiye Hesap Açma Sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mail onayı yapmadan hesabı açmaması lazımdı hocam nasıl oldu sizinki? :)
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Hesabı onayladı ama gel gelelim psn e giriş yapamıyorum. Mail hatalı diyor hocam. Ne eski nede yeni mail i kabul etmiyor.

• trancenden kullanıcısına yanıt
    Şifre Değiştirme kısmında hatalı mail diyor hocam

• İlginç, normalde yeni hesap açarken o son adımı mail onayını yapmadan geçmiyordu. Acaba hesap hiç açılmamış ya da silinmiş olabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.