Şimdi Ara

PSN hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS4'ü yeni aldım da bir konuda bilgi almak istiyorum. Kardeşlik işine gireceğiz de sözlükten bir yazar arkadaşımla.

Benim Türkiye'den psn hesabım var onun ise Amerika'dan. Benim hesaımda 1 yıllık ps plus tanımlı onun hesabında ise hiçbir şey yok. Ben Battlefield 4 ve Fifa 14 aldım sanırım bunlar benim Türkiye'deki psn hesabıma tanımlandı. Şimdi bu kardeşlik olayına geçmeden önce çözemediğimiz bir sorun var.

Ben bu Battlefield 4 ve Fifa 14'ü online oynamak için kendi psn hesabıma giriş yapmak zorundayım di mi?

Bi de eğer onun hesabına ps plus alırsak ben onun hesabına secondary olarak bağlandığım zaman ps plus'ı kullanabilecek miyim?

Yardımcı olabilirseniz eğer şimdiden teşekkürler.

• Mesajim bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Plus, FİFA 14 ve BF4'ün tanımlı olduğu hesabınızı kendi makinenize birincil hesap olarak ayarladıktan sonra, online sisteme bağlanabilirsiniz. Arkadaşınızın hesabını secondary olarak ayarladığınızda, o hesabın nimetlerinden sadece o hesapla giriş yaptığınızda faydalanabilirsiniz. Yani içeriği indirip, kendi hesabınıza geçip kullanamazsınız.

Varsa yanlışım, arkadaşlar uyaracaklardır zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Witcher 3 Hakkında Soru ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.