|
Psn Hesabı Satın Alırken
-
-
Aleykum Selam. Öncelikle o hesaba ait e-maili almalısın. E-mail i alır almaz şifresini değiştir. Aynı zamanda güvenlik sorusu, kayıtlı telefon numarası vesaire gibi önemli ayrıntıları da kendine göre ayarlamalısın. Eğer elden teslim alacaksan adamdan ayrılmadan bizzat yanında eğiştir şifreyi. E-mail i de al kontrol et. Aklıma bunlar geldi. Ayrıca hesap başka PS4' lerde hala kayıtlı olabilir. Secondary olarak. Yani sen istediğin kadar şifre değiştirsen de, o hesap başka bir sistemde ikincil hesap olarak ayarlanmışsa, adam çıkış yapıp tekrar girmeye çalışmadıkça dilediği gibi oynayabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChiefOfficer -- 10 Mayıs 2015; 0:07:26 > -
satıcı referanslarına bak evet psn hesabı satın aldıktan sonra email şifre değiş hemen gizli soruyuda iste onuda değiş -
quote:
Orijinalden alıntı: XraTiNq2
Aleykum Selam. Öncelikle o hesaba ait e-maili almalısın. E-mail i alır almaz şifresini değiştir. Aynı zamanda güvenlik sorusu, kayıtlı telefon numarası vesaire gibi önemli ayrıntıları da kendine göre ayarlamalısın. Eğer elden teslim alacaksan adamdan ayrılmadan bizzat yanında eğiştir şifreyi. E-mail i de al kontrol et. Aklıma bunlar geldi. Ayrıca hesap başka PS4' lerde hala kayıtlı olabilir. Secondary olarak. Yani sen istediğin kadar şifre değiştirsen de, o hesap başka bir sistemde ikincil hesap olarak ayarlanmışsa, adam çıkış yapıp tekrar girmeye çalışmadıkça dilediği gibi oynayabilir.
cevaplarınız için teşekkürler hocam peki secondary olarak nasıl anlicaz başkasında olup olmadığını -
quote:
Orijinalden alıntı: Erkan0192
satıcı referanslarına bak evet psn hesabı satın aldıktan sonra email şifre değiş hemen gizli soruyuda iste onuda değiş
satıcı referansları nedir -
quote:
ayrıca hocam bu hesabın secondary olup olmadığını nasıl öğreneceğiz
bide o secondary hesap orda açıkken yinede benim hesaba zarar veremez değil mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesimist27 -- 10 Mayıs 2015; 0:54:22 > -
Bi sec hakki 2 den fazla konsolda da kayitli olabilir ama sec hesabina oyunda iken ayni anda 2 kisi girerse birini oyundan atar baska makinadan oyuna girildi diye ayrica ps4 sahibi bu oyunlarini hesabini kendisimi acip almis yoksa oda birindenmi almis hesabin baska birinde de olmadigina emin ol sen sifre degistirsen daha diger kisi oyunu oynamaya devam eder hesap konsoldan silinmedigi surece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Psn de sey var ismini unuttum simdi hesabin kac konsolda kayitli oldugunu gosteren bi yer vardi ordan gorebiliyorduk yarin unutmazsam bakiyim ona link atarim
quote:
Orijinalden alıntı: Bayraktar42
Psn de sey var ismini unuttum simdi hesabin kac konsolda kayitli oldugunu gosteren bi yer vardi ordan gorebiliyorduk yarin unutmazsam bakiyim ona link atarim
Peki hocam linki bekliyorum birde sec veya pri olduğunu nerden anlicaz hesabın
-
quote:
sen pri hesabi konsolunda ana hesap yapabiliyorsan pri dir o yapamiyorsan sec dir o hesap
bak bu benim call of duty hesabi oyun hem ps4 de oluyor hemde ps3 de oluyor benim hesap 3 makinada kayitli 1 ps4 benim 2 tanede ps3 oyunu kendim icin aldigimda ps3 haklarini yigenlerime vermistim onlar oynuyor ben bunlari istesem oyunu konsollarindan deaktif edebiliyorum sende bi bak
Bu yere nerden girebiliyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
https://account.sonyentertainmentnetwork.com/liquid/cam/devices/device-media-list.action?displayNavigation=false
media and device yazan yere tikla orda gorunuyor kac makinada kayitli oldugu -
quote:
https://account.sonyentertainmentnetwork.com/liquid/cam/devices/device-media-list.action?displayNavigation=false
media and device yazan yere tikla orda gorunuyor kac makinada kayitli oldugu
Peki hocam çok teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: pesimist27
quote:
ayrıca hocam bu hesabın secondary olup olmadığını nasıl öğreneceğiz
bide o secondary hesap orda açıkken yinede benim hesaba zarar veremez değil mi
Hocam nasıl bakacağınız zaten açıklanmış. Hesabınıza zarar veremez fakat iki kişi aynı anda oynanmıyor sanırsam.
-
quote:
quote:
satıcı referanslarına bak evet psn hesabı satın aldıktan sonra email şifre değiş hemen gizli soruyuda iste onuda değiş
satıcı referansları nedir
Aldığınız satıcıdan daha önce alışveriş yapmış kişiler varsa ve sonuç olumluysa bu satıcı referansıdır. 5 kişiyle alışveriş yapmış ve 4 kişi sorun çıkmadığını onaylamışsa 4 referansı vardır gibi. İnternet üzerinden genellikle ''%'' olarak verilir. Mesela ''Bu satıcı 324 alışverişten %97 olumlu sonuç almıştır''. -
quote:
quote:
quote:
satıcı referansları nedir
Aldığınız satıcıdan daha önce alışveriş yapmış kişiler varsa ve sonuç olumluysa bu satıcı referansıdır. 5 kişiyle alışveriş yapmış ve 4 kişi sorun çıkmadığını onaylamışsa 4 referansı vardır gibi. İnternet üzerinden genellikle ''%'' olarak verilir. Mesela ''Bu satıcı 324 alışverişten %97 olumlu sonuç almıştır''.
daha sahibindende ilk ilanı galiba ama şu aynı anda oynanmıyor dediğinize takıldım yanı şimdi ben oyunu oynuyorsam secondarydeki oyniyamiyacak mı veya o oynuyorsa ben oynayamıyacak mıyım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesimist27 -- 10 Mayıs 2015; 18:44:09 >
-
cihaz için bişey diyemem o sana kalmış fakat psn hesabını alma bence ben olsam psn hesabını istemiyorum fiyatı ona göre belirle derdim. o işin sahtekarlığı çok fazla 10 tane oyunum olacak diye sevinirken 3 gün sonra oyunlardan olma. dünya kadar sahtekarlık yapıyorlar şifeyi değiştiriyorlar primary secondary hak olayları var. aklında bulunsun. sonuçta satıcı oyunları bedavaya vermiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: snakefatih
cihaz için bişey diyemem o sana kalmış fakat psn hesabını alma bence ben olsam psn hesabını istemiyorum fiyatı ona göre belirle derdim. o işin sahtekarlığı çok fazla 10 tane oyunum olacak diye sevinirken 3 gün sonra oyunlardan olma. dünya kadar sahtekarlık yapıyorlar şifeyi değiştiriyorlar primary secondary hak olayları var. aklında bulunsun. sonuçta satıcı oyunları bedavaya vermiyor.
Get ilaniyla satacagi icin herseyi kontrol etme imkanim var o yüzden soruyorum nelere dikkat edeyim diye
Hiç "get" var "gut" var dememek lazım sonuçta paraya onay verme süresi boyunca sorun çıkmasa da , 1-2 ay sonra çıkacaktır. Adam sana sattığı hesabı iki ay sonra bir başkasına satıcak yoksa para kazanamaz.
Ben malesef böyle bir alışveriş yaptmış bulundum. dijital hesap olarak sattığını öğrendiğimde şu soruyu sordum.
Ben:
"ben disk olarak satiliyor sanmıştım. daha önce böyle almadım, hesap tamamen bana ait mi oluyor sifresini ve kurtarma eposta adreslerini degistirebilecekmiyim.
Ay bilişim (sanal-oyun.com):
- Efendim oyunlar digitaldir size e-posta ve şifre veriyoruz bununla cihazınıza bir kez giriş yapıyorsunuz oyunları indirmeyi basalatiyorsunuz indiğinde kendi hesabinizdan oynuyorsunuz online yada offline oynayabilirsiniz
- 1 Şub 2021 15:09
- açıklamada digital olduğu yaziyor
dikkat ettiyseniz sorunun cevabını vermedi.
sahibinden.com dan get ile alışveriş yapıp , 2 ay sonra oyunun açamadığını farkeden biri , şikayetvar.com a yazmak zorunda kalmış.
Neyse, eğer böyle bir alışveriş yaptıysanız ve bu sayfaya denk geldiyseniz, bu durumdan maddi zarar görmemek için ürünü iade etmek yerine onay'ı erteletin ve desktek talebi oluşturun.
Bu konu için yazdığım talep yazısı şuydu:
Alıntı
metni:siparis kodu XXX hk.da Verilen kargo numarası geçersizdir, satılan ürün ise kargolanmış olarak gösterilse de aslında kargolanmamıştır. Dijital oyun yerine dijital hesap satılmaya çalışılmaktadır ve bu tarz alışverişleri ancak mağazaya çok güvenen alıcılar yapabilir,zira verilen hesabın onay sürecinden sonra çalışıp çalışmayacağı tamamen satıcının insafına kalmaktadır. Bu detaylar ilanda belirtilmemiştir.Ücretin tamamının iadesini, hiç bir kargo gönderme bedeli gibi kesinti olmamasını beklemekteyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I3ordo -- 1 Şubat 2021; 18:55:50 >
Benzer içerikler
- riddex kırmızı ışık yanıp sönüyor
- ps4 mü ps5 mi
- psn kardeşliği
- ps4 10 haneli indirim kodu bedava
- girdiğiniz hesap bu ps5 sistemindeki başka biri tarafından zaten kullanılıyor
- fifa 25 diziliş değiştirme
- wolverine oyunu
- fc 25 inter
- farming simulator 25 ne zaman çıkacak
- ghost of tsushima 2
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X