Şimdi Ara

Psn hesabım çalındı ACİL YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün ps4ü açtım bir baktım şifre istedi yazdım kabul etmedi sonra şifre resetleyim dedim epostayı girdim bir baktım sistemde bu eposta bulunmamaktadır dedi ozaman çalındığını anladım hesapta yaptıklarını başkaları görünüyordu onlar gizlenmiş bilgileri gözükmüyor ne yapmam lazım hesaba 1000tl harcadım şuana kadar eu hesabıydı epostası falan herşeyi değiştirilmiş hesabımı kimseyede vermedim.

• Sony i ara yatın 9dan sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • numarısını rica edebilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilbeyasar

numarısını rica edebilirmiyim

444 7669
  • Ne olmuş olabilirki yani hesabıma
  • kimseye vermediysen çalınmasına imkan yok
  • biri şifreni mailini bilmeden calamaz. baska biri ile kardeslik vs yaptın mı
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerq -- 3 Ağustos 2016; 17:51:04 >
  • kuzenim ile yapmıştım hesbı biliyorduda ama ona sordum bir haberin falan varmı diye ama ben almadım haberim yok dedi aslında ilk şüphelenmedimde deil ama alsa anlardım sonradan bende almadığını fark etim çünkü onlara çok gidiyorum ve genelde o geç gelio eve kendisi kullansa yada hesap girili olsa görürdüm aslında hesap giriliydide onda bende silmiştim hesabı dedim eğer o aldıysa zaten kendisi girer bende görürüm anlarım dedim.
  • Birde bir ara psn hesapları çalınmıştı sony falan hacklenmişti acaba o tarz olma olasılığı varmı
  • Hocam büyük ihtimal mail hesabınız çalındı. Bu sayede PSN hesabınız ele geçirildi. Benim önerim eğer gmail kullanıyorsanız, kesinlikle iki adımlı doğrulama sistemini hemen aktif hale getirmeniz. Aynı şeyi hesabınızı aldığınızda da PSN üzerinden de yaparsanız tehditlerden büyük ölçüde kurtulursunuz.
  • arkadaşlar aynı sorun bende de oluştu ilk olarak bir mail geldi psn mail adresiniz değiştirilmiştir diye. bu olaya istinaden eve gelir gelmez ps4 ümü açtım bir sorun olmadan bağlandım oyun oynadım. Sabah tekrar açtığımda psn hesabımın kapalı olduğunu farkettim. Sony'i arayıp durumdan bahsettim.
    Sony müşteri hizmetleri saçma bir uygulama yapıp bazı bilgiler sordu ve sonra nüfus cüzdanımın ön yüzünün resmini çekip ingiltereye mail atmamı istedi. biraz sıkıştırdım neden nüfus cüzdanımın ön yüzüne ihtiyaç olduğunu kredi kartı hesabımın aktif olup olmadığını sordum ama müşteri hizmetlerindeki gerizekalı kızın eveleyip gevelemesinden dolayı bir sonuca ulaşamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Not: kimseyle hesbımı paylaşmadım ve arkadş listemde kimse yok.
  • bana da benzer bişi oldu , bir mail gelmişti bana psn account id niz değiştirildi diye ama pek sallamadım cunku mailin fake oldugu belliydi , geçenlerdede web üzerinden PSN store a girmek istedim ama bilgilerimin yanlış oldugunu soledi tekrar tekrar denedim sonra systemde bole bir mail adresi kayıtlı deildir yazıyor.Hemen PlayStation ı açtım account settings e girdim bir baktım ki mail adresi kısmında abul subuk bir mail adresi girili i hemen kendi mail adresimi tekrar girdim onayladım ve bunun hemen ardından web üzerinden giriş yapabildim , 2 li doğrulama systemini aktif ettim şifremide değiştirdim ...
    Ama bunu kesinlikle systemde ki bir acıktan yararlanarak yapıyolar , daha once gonderdikleri maili dikkate alsaydım muhtemelen hacklenecektim , maili atıyolar sonra sen hesaba girmeye calısıp giremiyince panik oluyosun hemen o link e tıklıyosun butun bilgilerini saf saf giriyosun kurtarmak icin aha hack :D
    Nasıl yapıyolar anlamış deilim gerçekten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.