Şimdi Ara

PSN HESABIM HANGİ ÜLKEYE AİT NASIL ANLARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS3 cihaz varken psn açmıştım hatda içinde oyunlar vs vardı, ancak hangi ülke psniydi hatırlamıyorum,
    ps4 aldım psn aynı kımlıkle gırdım ancak acaba türkiye psn mi, usa psn mi? nasıl anlarım tşkler.!

• Yapay Zekanın Yanıtı

PSN Hesabınız Hangi Ülkeye Ait Olduğunu Anlama

PlayStation Network (PSN) hesabınızın hangi ülkeye ait olduğunu belirlemek önemlidir, çünkü bu ülkeye özel içeriklere erişim, abonelikler ve ödeme yöntemlerinizi etkiler. PSN hesabınızın ülkesini aşağıdaki adımları izleyerek öğrenebilirsiniz:

• Hesap Ayarlarına Git: PlayStation 4 veya PlayStation 5 konsolunuzda, Ayarlar > Hesap Yönetimi > Hesap Bilgileri'ne gidin.
    • Ülke/Bölge Bilgilerini Kontrol Et: "Ülke/Bölge" bölümünü bulun. Burada hesabınızın kayıtlı olduğu ülkeyi görebilirsiniz.
    • Web Sitesini Kontrol Et: PSN web sitesine gidin ve sağ üst köşedeki profil resminize tıklayın. "Hesap Ayarları"nı seçin ve "Kişisel Bilgiler" sekmesine gidin. "Ülke/Bölge" alanında hesabınızın ülkesini görebilirsiniz.

PlayStation hangi ülkenin sorusunun cevabı, SEN (Sony Entertainment Network) hesabınızın kayıtlı olduğu ülkedir. Hesabınızın ülkesini değiştirmek isterseniz, yeni bir hesap oluşturmanız gerekir.

Önemli Not: PSN hesabınızın ülkesini değiştirmek, mevcut abonelikleriniz, oyun kütüphaneniz ve bakiyeniz üzerinde olumsuz etkilere neden olabilir. Hesabınızı başka bir ülkeye taşımadan önce bu faktörleri göz önünde bulundurduğunuzdan emin olun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • En basit psnprofiles.com a gir. Profilini guncelle hangi bayrak cikiyorsa o ulkeye aittir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok tşkler, usa çıktı,
    şimdi ne yapmalıyım. türkiye psn olsun istiyorum. nerden yapabılırım bılmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgin_yener

çok tşkler, usa çıktı,

Bölge değiştirme yok psnde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgin_yener

çok tşkler, usa çıktı,

Hesabının ismi ne ise oraya gel.Yani sistemi kapatın oraya.Yeni hesap ekle tarzı birşey olması lazım.Ona tıkla kafana göre nick oluştur.Sonra psn'yi yükle.TR psn'eye kayıt ol.Yalnız bura yepyeni hesap olur.Oyunların müziklerin demoların felan olmaz herşey 0'lanır
  • tam anlıyamadım ps4 için mi bu bahsettiğiniz ve farklı bir email girmek zorundAMIYIM ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.