Şimdi Ara

PSN hesabım satılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar umarım konu doğru yerdedir. 85+ güncel oyunlu hesabım var artık vakit bulamadığım dan dolayı satmak istiyorum fakat fiyat olarak indirimsiz hali 13 bin TL benim aldığım indirimli hali ise 4 500 TL oyunların. 4 bine satmak istiyorum fakat nerede nasıl satılır forumda bi konusu var mı alıcı çıkar mı böyle yüklü bi hesaba? Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Çıkmaz. Forumda bu parayı verecek babayiğit bulamazsın. Adam 1200₺ lık sıfır işlemciye 350₺ veririm diyor özel mesajda ölücü kaynıyor bıralar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. El forumunda orijinal oyunlar bölümüne açabilirsiniz. Psn kardeşlik konusunda da satış yapabilirsiniz.
    Krdeşlik Konusu:https://forum.donanimhaber.com/ps4-dijital-oyun-kardeslik-satis-takas-grubu-satilik-ilanlar--109819213-5991
  • Çoklu oyunlu hesaplaırn satışları çok zor oluyor birde ps4 ün son zamanları bir çok oyunu çoğu ps4 sahibi ya satın alıp oynadı. PS Plus ile verilen oyunları da katarsanız hesabınızı o fiyatlara satmanız imkansız. Mevcut oyunların psprices.com sitesinden en dip fiyatlarını toplayıp 4 de 1 fiyat ile satış yapabilirsiniz belki. Mevcut hesabınız Trophy hesabı ise yüksek fiyatlara satabilirsiniz. En az 20 Yıldız ve yukarı hesabınız varsa Trophy hesap olarak da satabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 2 Psn Hesabı Satılık
    3 yıl önce açıldı
    Satılık Steam Hesabı
    10 ay önce açıldı
    7 oyunlu steam hesabı 15 lira
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.