arkadaşlar burda çok güzel bi ps3 paylaşım ortamı oluşmuş gerçekten emeği geçen herkesi kutlarım . bendeki ps3 hong kong dan gelme . 60gblık versiyon . ayrıca firmware imi de 1.50 ye update ettim ve ondan sonra dokunmadım . 1.50 fw psp sahiplerinin de hatırlayacağı gibi kutsal fwdir diye :) uzun araştırmalar sonucu fw update yapmadan psn e üye olmak ve pc üzerinden demo yüklemek gibi şeyleri öğrendim . yarın büyük ihtimalle bilgisayarı ve modemi salona götürüp çalışmalara başlayacağım . ancak hepsinden önce aklıma takılan birkaç soru var . eminim forumda parça parça da olsa cevaplanmış olanları vardır fakat uzun süre araştırsam da tam olarak aklımdaki sorulara cevap bulamadım . durumumu mazur görüp bana yardım edeceğinizi umuyorum :)
sorular şunlar :
1) PSN hesabımın adresini nerden almalıyım sizce (usa , jp , eu ) ? bu alacağım hesabı ilerde sürekli kullanmak istiyorum gerek türkiyedekilerle online oynarken gerekse store olaylarında .
2)Alacağım adreste gerçek adresimi vermemelimiyim sizce ? ilerde x360 gibi fw yüklemek olmasa da mümkün olduğunda iso oyunları oynamak niyetim . belki bi tehlike olabilir diye düşündüm . yani gerçek adresimi vermemin artıları ve eksileri neler olur ?
3)online oyun oynarken psn hesabımızın bulunduğu bölgeye göre mi yoksa elimizdeki oyunun region code una göre mi serverlara ayrılıp oyun oynuyoruz ? yani ben türkiyeden adres alırsam 3.bölge kodlu resistance oyunumla hangi kritere sahip arkadaşlarla oynayabilirim ?
4)256k internet ile oyunları lagsız oynayabilirmiyim online olarak ? yoksa hiç kaldırmaz mı ?
bu sorularımı cevaplarsanız çok mesut ve de bahtiyar olurum :) ilginize şimdiden teşekkürler