Şimdi Ara

PSN KARDEŞLİĞİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
338
Cevap
1
Favori
5.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pape

quote:

Orijinalden alıntı: chris123

aldıgımız oyunlar arasından oyun bıtıren oldumu hıc

hacı biraz önce limboyu bitirdim ama bazı yerler (özellikle sonlara doğru) adama kafayı yedirtiyor yani o derece

aynene bende baya ılerledım sona yaklastım dıyebılırım bazı yerler baya zorluyor :))
  • Alien Breed i bitirdim bende 2. ve 3. yu almak farz oldu
  • Elimizdekileri tuketelim aliriz yeni oyunlar arkadaslar :)

bu arada alien breed online co op oynaniyormu story modda?
  • coop var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V

coop var.

story mode online coop oynanıyorsa iyiymiş o zaman, oynarız beraber :) co op zevkli oluyor cidden. geçen chris ile re5 i bitirdik online co opta :)
  • Bende bugün oyunların başına oturdum muhtemelen resident evil ile parasit eve yi oynamayacağım kontrolleri çok zor. Birde grafikler kötü olunca hiç çekilesi gelmiyor. Alien Breed ve Limbo gayet güzel Limboda epey ilerledim fifa 12 de arada açıp birkaç maç yapıyorum. Bu arada re4 yedekleme veya sonradan oynayabilmek için yapabileceğim herhangi birşey var mı yoksa hdd bitirene kadar sürekli bir yer mi tutmalıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoDRaC

Bende bugün oyunların başına oturdum muhtemelen resident evil ile parasit eve yi oynamayacağım kontrolleri çok zor. Birde grafikler kötü olunca hiç çekilesi gelmiyor. Alien Breed ve Limbo gayet güzel Limboda epey ilerledim fifa 12 de arada açıp birkaç maç yapıyorum. Bu arada re4 yedekleme veya sonradan oynayabilmek için yapabileceğim herhangi birşey var mı yoksa hdd bitirene kadar sürekli bir yer mi tutmalıyım.

valla eledıgın su resıdent evıl ve parasıte eve 2 kesınlıkle oynamalısın klonusu cok super ıkı oyun

ayrıca lınboya gelırsek az once bıtırdım sonları cıdden cok kastırdı benı ama neyse 2 cıkarsada alabılırz hayır demem yanı :)

• Arkadaşlar Battlefield 3 PSN'e geliyor.Bu oyunu da alırız sanırım.
  • Kesin mi? Bu süper bir haber alırız hemen
  • Ne zaman gelicek PSN'e?
  • alalim bencede,hdd de yer vardir ins.
  • Merhaba arkadaşlar bu hafta oyun satışa çıkacakmış gecikmemek için isterseniz 30 ar tl gönderin 120 130 olursa başka oyunla üzerini tamamlarız oyunun.
  • Selam arkadaslar bc3 icin durumu netlestireyim, xbox icin arkadasa siparis vermistim (psn e cikacagini tahmin etmiyorduk tabi) eger arkadas siparisi getirtmemisse yapalim eger getirtmisse beni muaf edin cocuga siparis veripte ben almaktan vazgectim diyemem eger getirtmisse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pape -- 27 Ekim 2011; 17:09:27 >
  • Arkadaşlar xbox taki battlefield işi yattı, dilerseniz psn den alabiliriz. Herkes ok mi battlefield de?
  • Benim açımdan bir sıkıntı yok diğer arkadaşlarda ok derlerse yarın oyunu alırız. Ondan sonra uzun bir süre oyun alamayız uc3 veya batman hariç :)
  • quote:

Benim açımdan bir sıkıntı yok diğer arkadaşlarda ok derlerse yarın oyunu alırız. Ondan sonra uzun bir süre oyun alamayız uc3 veya batman hariç :)

Tamam kardesim, diger arkadaslarda ok derse (ki v ve lionheart ok dedi anladigim kadari ile bir chris kaldi) yarin alalim multiye akariz :D

dedigin gibi battlefield den sonra biraz ara veriririz ki nefes alalim :)
  • Bende Battlefield 3 alalım derim.Bütün arkadaşlarımız tamam derse alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chris123

quote:

Bende bugün oyunların başına oturdum muhtemelen resident evil ile parasit eve yi oynamayacağım kontrolleri çok zor. Birde grafikler kötü olunca hiç çekilesi gelmiyor. Alien Breed ve Limbo gayet güzel Limboda epey ilerledim fifa 12 de arada açıp birkaç maç yapıyorum. Bu arada re4 yedekleme veya sonradan oynayabilmek için yapabileceğim herhangi birşey var mı yoksa hdd bitirene kadar sürekli bir yer mi tutmalıyım.

valla eledıgın su resıdent evıl ve parasıte eve 2 kesınlıkle oynamalısın klonusu cok super ıkı oyun

ayrıca lınboya gelırsek az once bıtırdım sonları cıdden cok kastırdı benı ama neyse 2 cıkarsada alabılırz hayır demem yanı :)

Ozgur, kardesim sen ne diyorsun?

• bıraz nefes alsaydık yaa daha elımızdekılerı bıtıremedık sahssen kendı adıma konusayım ben sadece lımboyu bıtırebıldım :) ama alalım dersenızdekı 4 onayı vermısınız cıkıntılık yapmam alalım derım yanı :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.