Şimdi Ara

PSN KARDEŞLİĞİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
1
Favori
5.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chris123

bıraz nefes alsaydık yaa daha elımızdekılerı bıtıremedık sahssen kendı adıma konusayım ben sadece lımboyu bıtırebıldım :) ama alalım dersenızdekı 4 onayı vermısınız cıkıntılık yapmam alalım derım yanı :)

hacı battlefield kaçmaz multi atarız beraberce :D battlefield den sonra da duruluruz birazcık fazlası bünyeye zarar yoksa :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoDRaC

Benim açımdan bir sıkıntı yok diğer arkadaşlarda ok derlerse yarın oyunu alırız. Ondan sonra uzun bir süre oyun alamayız uc3 veya batman hariç :)

kardeşim oyun geldimi psn e? ne yapıyoruz ne ediyoruz arkadaşlar, fiyat ne kadar ? oyunu alalım bu akşam arkadaşlar ne dersiniz? ne kadar düşüyor kişi başı suat?
  • Oyun cikmis TR PSN'de var,130 lira.26 lira dusuyor kisi basi.
  • arkadaşlar, sizden ricam bugün suat a (nodric) havale yapmanız mümkünmüdür? (Oyunu bugün den itibaren indirmeye başlarız) suat online olmasa bile ben birazdan kendisini arar bilgi veririm.
  • ben her an havale yapabilirim,is bankasi var ikimizde de sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V

ben her an havale yapabilirim,is bankasi var ikimizde de sorun olmaz.

tamam hacı, ben chris ve lionheart a ulaşmaya çalışayım (chris henüz kalkmamış olabilir ) hafta sonu battlefield akar
  • Herkes ok dedimi BF3 icin?
  • Coop da varmis oyunda,super oldu
  • quote:

Herkes ok dedimi BF3 icin?

herkes ok verdi hacı ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

herkes ok verdi hacı ;)

tamam haci,ben 26 lira gonderdim,hayirli olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

herkes ok verdi hacı ;)

tamam haci,ben 26 lira gonderdim,hayirli olsun.

bende gönderdim hacı, lionheart ve christe yaptımı tamamdır.
  • keske 30 gonderseydiniz su infamous 2 dlc sini alırdık orjinal oyun olmadanda oynanabiliniyormus :) bu arada sanal karrta limit yok ücretler yatınca yatırıp limit alıcam yoksa sıkıntı olmazdı hemen alırdım.

Bu arada diğer psn kardesliklerine baktınız mı oyun kaç gb indiren herkes oynayabiliyor mu?
  • quote:

keske 30 gonderseydiniz su infamous 2 dlc sini alırdık orjinal oyun olmadanda oynanabiliniyormus :) bu arada sanal karrta limit yok ücretler yatınca yatırıp limit alıcam yoksa sıkıntı olmazdı hemen alırdım.

Bu arada diğer psn kardesliklerine baktınız mı oyun kaç gb indiren herkes oynayabiliyor mu?

Keske bastan soyleseydin haci,ben alirdim dlc yi.
  • quote:

keske 30 gonderseydiniz su infamous 2 dlc sini alırdık orjinal oyun olmadanda oynanabiliniyormus :) bu arada sanal karrta limit yok ücretler yatınca yatırıp limit alıcam yoksa sıkıntı olmazdı hemen alırdım.

kardeşim artık göndermiş bulunduk :) ama bir dahaki oyun alışımızda onuda ekleyelim listeye ;) diğer kardeşlik konularından birine göz attım şimdi alan arkadaş yazmış "herkes online ı sorunsuz oynayabiliyor, herkes kutulu oyun almış gibi rahat rahat oynuyor" diye ama boyutunu tam olarak anlayamadım, birisi 6,5 gb indi daha da iniyor gibisinden birşeyler yazmış tahmini 10 gb vardır muhtemelen.
  • arkadaşlar 2 kişiden ücretler gelmiş diğer arkadaşlardan gelince direk alıcam oyunu size haber veririm
  • EFT bugun 11:00 e kadarmis,oyunda hatfa sonuna ozel olarak PSN'de sanirim,ne yapicaz
  • quote:

EFT bugun 11:00 e kadarmis,oyunda hatfa sonuna ozel olarak PSN'de sanirim,ne yapicaz

lionheart ve chris123 işbankası bankamatik ten havale yapma imkanları varsa, ordan yapmaları mümkünse sıkıntı olmaz sanırım, oyunda hafta sonuna kadar psn de değil hacı, hafta sonuna kadar psn de olacak olan limited edition yani içerisinde normal versiyona göre ek paketler var. hafta sonundan sonrada limited edition paketi yerini normal oyun paketine bırakacak :)
  • Arkadaşlar ben şu anda dışarıda olduğum için havaleyi yapamıyorum ama oyunu alırsanız ben akşam eve geçince havaleyi hemen yaparım.NoDRaC dostum, senin için uygunsa öyle yapalım mı ?
  • evet oyun alınmaya karar verılmıs guzel pekı gereklı parayı ben aksam sattelerınde yatırabılırım aksama macım var mac oncesı bankamatıkten yatırıp maca gecerım bılgınız olsun
  • Merhaba arkadaşlar yatıramayan arkadaşlar için sıkınt değil ben birazdan oyunu alıcam sizler uygun olunca ödemeyi geçersiniz. Bizde indirmeye başlayalım en azından :)

Düzenleme: iş bankası onlien bankacılık çöktü :) sanal hesap bilgilerini öğrenemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoDRaC -- 28 Ekim 2011; 18:05:13 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.