Şimdi Ara

PSN latency sorunsalı ve kullanıcıları bilgilendirme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. 6 aydır black opsda yaşadığım latency problemini sonunda çözdüm. Yıllardır ps3 üzerinden online oynamama rağmen 6 aydır latency inanılmaz düşüktü. İlk aldığımdan beri us psn kullanıyordum ve dediğim zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşamamıştım. En sonunda açık olan eu ve tr hesabımı denedim latency düzeldi. Şimdiye kadar bildiğim aldığınız oyunun bölge kodu neyse o kod üzerinden kendi serverlarına bağlandığıydı ama sanırım artık hangi psn den giriş yaparsanız o bölgenin serverlarına bağlanıyorsunuz. Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim. Benim gibi us psn den laglı oynayan arkadaşlar olabilir. Saygılar.

• Black Ops oynamadım onda yapılabiliyor mu bilmiyorum ama çoğu oyunda bağlanmak istediğin serverı seçebiliyorsun. (örneğin killzone 3). Bazı oyunlar da IP Check yapıyor ve en yakın servera atıyor. Yani ben alakası yok diye biliyorum.
  • Şans olmuştur.Ben de Black Ops oynarken bu tür şeyler denemiştim ama sonuç aynıydı takasladım gitti sonra.
  • amerika hesabi ile multi oynanmaz,elin brezilyalisi,meksikalisi geliyor lagdan gecilmiyor oyun.
  • şans olma ihtimali çok düşük 6 aydır rezalet ms ler tr acc den girince mükemmel oldu. ayrıca us acc ile girdiğimde abd liler ağırlıklıyken şu an bir çok türk de görüyorum psn de . diğer oyunları bilmiorum genelde cod oynadığım için cod da da server seçmek mümkün değil. büyük ihtimal sistem değiştirdiler çünkü uzun süre modern warfare 2 oynadım ve hiç latency sorunum yoktu us acc ile. bu sorun black ops ilk çıktığında da yoktu .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.