Şimdi Ara

psn mesajları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar psn heasabıma u dont have to play başlıklı bir mesaj geldi.mesajı gönderende monsterkawasaki6 adlı biri.(elemanı tanımıyom)mesajda ben kevin butler sony adına rastgele oyuncu seçip onlara mesaj atıyoz yazmış.bu psn nin paralı olmasıyla alakalı mesaj ve bu mesajı 35 kişiye atarsan hesabında 37 dolar aktarılacak bakabilirsiniz yazmış.iyi hoş da benim hesabım tr ondan store a giremiyom ikinci olarak bu mesaj fake midir?

• ilginç bi konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 22 Nisan 2010; 23:25:14 >
  • o tarz gelen tum mesajlar fake dostum.
    ciddiye alma.
  • pc de atılan spam mailler gibi düşün. alayı fake bunları.. okumadan silin gitsin.
  • Bi ara şey yokmuydu PSN'den gelen fake mesajlarda...

Bu mesajı şu kadar kişiye ilet PS3'e Halo 3, Gears Of War falan çıksın...
  • Aynı mesajdan bana da geldi ve fake olduğunu düşündüğüm için dikkate almadım. Merak edenler için mesajda yazanlar:

Hello there Playstation Network user I'm Kevin Butler from the Sony Entertainment Company I would like to stop this spaming rumor about Playstation Network users have to pay for playing online,please help me stop the rumor spaming if you send this to 35 people you will be granted $37 on playstation store just check your wallet money on playstation store.This message is tracked by me Kevin and Sony Entertainment Company
  • Oynamak zorunda değilsin diyor anla işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 22 Nisan 2010; 23:54:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSN UK Hesabı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.